- Konu Sahibi pembemasal
- #1.001
ayyyy inşallah öyledir canım.sana ne oldu hayırdır ne sancısı
pazar günüydü doktora gitmedim benim ameliyat yerim sancı yaptı sanırım ben öyle tahmin ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy inşallah öyledir canım.sana ne oldu hayırdır ne sancısı
pazar günüydü doktora gitmedim benim ameliyat yerim sancı yaptı sanırım ben öyle tahmin ediyorum
geçmiş olsun çok dikkat et yeğenimize kendinede.
saol teyzesi ertesi gün devam etseydi doktora gidicektim. kızlar yaa bide ben mantar olmuşum sanırım((
kızlar bilinçaltım bana çok kötü oyunlar oynuyor rüyalarımda. size de oluyor mu
sıcaktan pişmiş olabilirsin mantar olduğuna emin misin?
kızlar bilinçaltım bana çok kötü oyunlar oynuyor rüyalarımda. size de oluyor mu
Rabbim bu mübarek, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen geceden nasiplenmek nasip etsin, gecemiz mübarek olsun...
Ya Varis sen yardım et, Ya Evvel sen yardım et, neslinden hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et. bu isteğimizde yanlışa düşmekten koru, hayırlısını istemeyi ve hayırlısı için sabretmeyi nasip et. bizi evlatlarımızla sınama, sevdiklerimizden ayırma. bizi bize bırakma, sen yardım et Ya Evvel, Ya Varis sen yardım et...
çok kaşınıyorum canım pişik olsa görürdüm diye düşünüyorum
hayırlısı olsun canım inşallah iki bayramı birden yaparsın..
heo diyorum eski arkadaşlar artık gelmiyorlar diye...meqer hepsi bebek topiklerine gitmişler...çok az kişi kaldık eskilerden..bu arada hamiş olup bizi bırakmayan arkadaşlarımızada sonsuz teşekkürler...
bu hijyenik temizleyiciler var ben normalde de kullanıyorum hatta, numismed gibi... ondan kullanıp, sürekli ütülü iç çamaşırı giyersen toparlarsın gibi geliyor bana canım.
canım hamileyken kötü rüyalar görmen çok normal merak etme ben ne rüyalar görüyodum her akşam bi bilsen ama artık azaldı
ya ialç kullanmak istemiyorum ama bebeğe zarar veriri ilaç kullanmazsan dediler offf
çok korkuyorum seastire. dün gece uyurken eşime bana yardım et arabana gitmemi istiyorlar demişim. rüyamda da arabayı bi türlü çalıştıramıyordum. sonra önüme çiğ et koydular ye diye. sonra baktım başka bişey oldu tabaktaki. bebeğim diye ağlamaya başladım. rüyalarımın şerrinden rabbime sığındım ama artık uyumak istemiyorum. gece olsun istemiyorum. teşekkür ederim beni anladığın için
Gunaydinn guzel teyzoslar siazi cok ozledik bizz amaaa;-) nasiliz var mi yeni umutlar ,yeni bekleyisler..?
ilaç değil ki o, dıştan temizlemek için sonuçta. en iyisi canım hem sancın hem kaşıntın için dr.a görünmek sanırım...
Herkezi taniyorum muhabbetim paylasimim var birakamiyorum.. Bu arada. C.tesi benim dr kontrolum arife gunu... Bayramin ilk gunu herkese mujdeyi vercem daha kimse bilmiyor,ikizse cifte bayrammm.. Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin. Bol bol duaaa kuru...