Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

saol teyzesi ertesi gün devam etseydi doktora gidicektim. kızlar yaa bide ben mantar olmuşum sanırım((

Seastremmm ne oldu sana telaslandim bak simdii? Mantar onemli dr git allah korusun benim idrarimdada az enfeksiyon cikti:-( ama gecirdim boll su ictim artik oguruyordum o kdr cok attim gitti bakalim dr ne dicek bisey verecekmi ki sanmamm... Nutfeenn dikkat et...

inş duyarsın o pıtpıtları canım çok güzel bi duygu onları duymak

bu arada geçmiş olsun seastire sana da. mantar için protex süper. bana çok iyi geliyor. dene istersen sıvı sabununu. mantar da bi bakteri ve sabun antibakteriyel. yani ilaç değil. rahatlıkla kullanabilirsin bence

günaydun zuzuuuu, umut hep var canım :) 1 hafta sonra belli olacak bakalım kısmet hayırlısı her şeyin...
dua et bize de bugün olur mu?

Ben sizin hep suacinizim tatlim rabbim kucaginiz bos,karninizi kalbinizi bos birakmasin vee ennn enn kisa zamanda herkese mujde vermeyi nasip etsinn cok ozel bir duygu sanirim birtek dugunumde bu duyguyu yasamistim. Birde kucukken ilk sacimi yaptirdigimda dunyanin en guzeli en ozeli benim sanardimm... Hihihiii bir hafta sonra senden umitliyim benn.. Benide hepp seastre gaza getirirdii... Bu sfere tutacakk...

:))) ilk saçını yaptırmanı nasıl hatırlıyorsun heyallahım :)))
sağolasın canım, umut etmesi bile güzelken gerçekleşmesi kim bilir ne kadar güzeldir...

Son düzenleme:
ben çıkıyorum kızlar evimi toparlim sonra pazara çıkayım akşam için bişeyler alayım sonrada misafirlerime yemek yapayım görüşürüz

Günaydın kızlar
Benimde dun gece ayaklarım cok yandı ondan önceki gece yatakta titredim sıcak basıyor aniden ama Ateşim 36,4 göğüslerim 3 gündür iri ve hassas akıntım cok az bide biraz kabizlik var yumurtlamalı 3 gun oldu ama ben cok umutsuzum sizce hamilelik belirtileri olabilir mı

pco oldugum ıcın adete gun fark edebılıyor ama ergenlıkten berı bu kadar akne olmamıstı bende son 3 gundur var gogsum hassas ayaklarım soguk gece sol kasıkta batma oldu yıne gelll adet gelll bekletme yada bı surız yap bebek gonderr kızlar yaa 24 yasındayım ve akne adet oncesı olabılırmı hala adeten once akneolayını yasıyormusunu?

selam cici anneler ve anne adaylarııııııı
nasılsınız. kaç gündür yogunluktan bakamıyorum da var mı yeni güzel haberleeeeeeeeeeeer???

Cok asiri değil ama ara ara bende de oluyor benimde karnımda gerilme var pirasa ama biliyorum ki yumurtladım İnsallah sonu hayırlara vesiledir

canım inşallah. hadi hayırlısı diyelim bu mübarek gecede

kızlae uzun suredır gormedıgım bebıs ıcerıklı ruyalardan bırını gordum:))) Ecellııııııııııııııııı

bır magzaya carsaf bakmak ıcın gıttım adam sıfo bordo carsafı onerdı renklı ıstıyorum dedım ıcıne gırdım 2 tane kız bebegı elbısesı bı tanesını cok begendım bı baktım arkamda hamıle bır kadın o dıger elbıseyı aldı ben de alsam mı dedım cok begendıgımı o son kalmıstı sonra dedım bosver hamıle degılım kı yolda yurudum bır hayvan postu vardı ayaklarıma sardım sonra ılerledım yagmur yagmıtı aksam olmustu yolda ısıklar yanıyor ve buyuk bır bayrak dalgalanıyordu mavı bı de turk ay yıldızvardı bolee

canım benim hiç sivilcem olmadı. yeni yeni tanışıyorum ben de kendisiyle.ve bi şeye şaşırdım 24 yaşında olduğunu hiç tahmin etmemiştim niyeyse 27 28 düşünmüşüm seni de. bak üzülmemen için güzel bi şey daha var benden 3 yaş gençsin:) yani rahat rahat denemelere devam edebilirsin:))))hayırlısı olsun inşallah sana da. açtığın topik herkese uğurlu geldi. sna da bu ay getirsin inşallah uğurunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…