- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.021
saol teyzesi ertesi gün devam etseydi doktora gidicektim. kızlar yaa bide ben mantar olmuşum sanırım((
doktor kontrolüme çok var ama gitmem gerekiyo sanırım
bacılarım nasılsınızzz...
bugün daha iyyim ben, işlerde hafifledi sankim millet bayram havasına girdi şimdiden...
zuzuuummmmmmmmmmmm ikiz mi senin bebişlerr. ne kadar güzelay biri kız biri erkek olsa super olur... tebrikler canım...
benim de bu perşembe doktor kontrolüm var. kalp atışları için. inşallah pıt pıtları duyarız. eğer herşey yolunda ise bayram da bizde ulusal yayına geçicez akrabalar arasında
baktım netten hamileler de kullanabiliyormuş istersen gidene kadar dene.
bu arada geçmiş olsun seastire sana da. mantar için protex süper. bana çok iyi geliyor. dene istersen sıvı sabununu. mantar da bi bakteri ve sabun antibakteriyel. yani ilaç değil. rahatlıkla kullanabilirsin bence
nerden almam gerekiyo ne diye alıcam canım
saol canım duştan duşamı yıkıyosun onunla
günaydun zuzuuuu, umut hep var canım :) 1 hafta sonra belli olacak bakalım kısmet hayırlısı her şeyin...
dua et bize de bugün olur mu?
eczaneden... kozmetik değil tıbbi bir ürün. bana da ilk muayenemde dr önermişti iltihap olduğu için. hala duruyor ara ara kullanıyorum.
Numis Med Ph 4.2 Intimate Hygiene Liquid Cleanser - İlaç Prospektüsü
hem duşta. hemde alaturka tuvalette her lavabo ihtiyacından sonra yıkayıp durulayarak kullanıyorum ben olunca enfeksiyon
Ben sizin hep suacinizim tatlim rabbim kucaginiz bos,karninizi kalbinizi bos birakmasin vee ennn enn kisa zamanda herkese mujde vermeyi nasip etsinn cok ozel bir duygu sanirim birtek dugunumde bu duyguyu yasamistim. Birde kucukken ilk sacimi yaptirdigimda dunyanin en guzeli en ozeli benim sanardimm... Hihihiii bir hafta sonra senden umitliyim benn.. Benide hepp seastre gaza getirirdii... Bu sfere tutacakk...
pco oldugum ıcın adete gun fark edebılıyor ama ergenlıkten berı bu kadar akne olmamıstı bende son 3 gundur var gogsum hassas ayaklarım soguk gece sol kasıkta batma oldu yıne gelll adet gelll bekletme yada bı surız yap bebek gonderr kızlar yaa 24 yasındayım ve akne adet oncesı olabılırmı hala adeten once akneolayını yasıyormusunu?
Günaydın kızlar
Benimde dun gece ayaklarım cok yandı ondan önceki gece yatakta titredim sıcak basıyor aniden ama Ateşim 36,4 göğüslerim 3 gündür iri ve hassas akıntım cok az bide biraz kabizlik var yumurtlamalı 3 gun oldu ama ben cok umutsuzum sizce hamilelik belirtileri olabilir mı
pco oldugum ıcın adete gun fark edebılıyor ama ergenlıkten berı bu kadar akne olmamıstı bende son 3 gundur var gogsum hassas ayaklarım soguk gece sol kasıkta batma oldu yıne gelll adet gelll bekletme yada bı surız yap bebek gonderr kızlar yaa 24 yasındayım ve akne adet oncesı olabılırmı hala adeten once akneolayını yasıyormusunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?