- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
Bende karanfil kaynatip iciyorum ama bakalım olmazsa Ari sütunu denirim bu ay yumurtladım bakalım 10 güne sonuc belli olur uzun beklemek cok zor insan negatifi görünce galiba benim bebeğim hiç olmayacak diyor Allah korusun ve Allah sabır versin
Kızlar ben geldim yazliktayiz ve burası cok guzel girmiyeyim duyordum ama dayanamadım girdim bu ay hiç birşeyi hissetmiyorum sadece progestan vermişti doktorum onu kullanıyorum Bakalım Hayırlısı
Zuzu hayırlı olsuncanim hamileymissin :) Allah bizede nasip etsin İnsallah.... Bebisiniz ikiz olabilir çünkü progestan çoklu gebelik yapabiliyormuş
Hepinize hayırlı iftarlar...
çok teşekkür ederim canımTelaşlanmanı gerektirecek bir durum yokmuş bak.
Demek ki yumurtlama döneminden kaynaklanmış o ağrılar. Ben de normalim yani
Hakkında hayırlısı olsun
canım beşki yerleşme kanamasıdır..dur bakalım sabah ola hayrolaHayırlısı olsun canım. Benim pembe lekelenme başladı sanırım umutlar gelecek aya kaldı
Merhaba kızlar..
benim kırmızılar geldi ayın başında ama gezip tozmaktan haber vermedim:) Pembemasal , canım yeni tarihim 30 ağustos.. hala ağustosdayom yani
sagol tatlım benım ben ıyım sen nasılsın umarım ıysındırsana da merhaba diyeyim de çıkayım pembe masal. nasılsın ii misin görüşmeyeli. ii bak sende canım kendine. hayırlı cumalar sana da
Merhaba kızlar..
benim kırmızılar geldi ayın başında ama gezip tozmaktan haber vermedim:) Pembemasal , canım yeni tarihim 30 ağustos.. hala ağustosdayom yani
çok teşekkür ederim canım
canım beşki yerleşme kanamasıdır..dur bakalım sabah ola hayrola
banucum nerelerdesin sen....özledin senii
sagol tatlım benım ben ıyım sen nasılsın umarım ıysındır
bebısımm hadı hayırlısı gezıp tozdugunu bılıyorum tatlımda ben lıstenın ucunu kacırdım eklerız ya da bı arkadas yazar artık fazla acmıyorum burayı ben de adet beklemesındeyım :) optummmmm
Kızlar o kadar zor bir soru mu sordum?
canım çok sıkkın kızlar. ütü yapıyordum tam gömleği diğerlerinin yanına asacaktım bi çıkardım 3 gömlek birden kirlendi yine. oturdum hırsımdan ağladım. temizlik yaptım tekrar. of kızlar rabbime şikeyet gibi gitmesin ama ne zormuş şu mide bulantılı hamilelik. allah beterinden korusun. daha sıkıntılı yaşatmasın. geçti derken yeniden başlıyo herşey. inşallah benden daha daha rahat hamilelikler geçirirsiniz sizler bebek isteyen anne adayları:) hepimize hayırlı cumalar
Günaydın herkese
Bu kadar ağrı normal mi erginsena. Üşüyorum falan yazmışsın, benim arkadaşım hamileliğin ilk dönemlerinde yaz sıcağında örtüyle dolaşıyordu. Akıntın da garip olunca...
Ama üşütmek de insanı bu hale getiriyor. Klima falan çarpmışsa bulantı, ağrı ve akıntının nedeni olabilir.
Kızlar benim bu yumurtlama dönemim çok ağrılı. Hele göğüslerime dokunamıyorum. Kayboldu dediğim o ince yeşil damarlar geri gelmişHem de göğsümü çevreliyor şimdi. Çok acıyor. Kasıklarım, karın derim o kadar ağrıyor ki oturup kalkarken, yürüken bile acı veriyor. Akıntım da sarımtırak olmaya başladı. Dün durup duruken acaba dedim bişi mi var? Döllenme olmuşsa 9-10 günde belirti verir mi?
Büyük ihtimal yanılıyorum. Yumurtlama döneminde bu belirtiler, bu kadar ağrı normal mi arkadaşlar?
canım bende iyiyim çok yoqun bit yaz geçiriyorum...önce tatilş yaptım daha sonra tamirat ve şimdi ramazan yoqunluqu derken cumaya inşallah bayram tatili için safranboluya gidicez...bu arada hastayım bikaç gündür...üşütmüşüm bihayli....aqrılar sızılar bulantılar baş dönmeleri devam ediyor.. iftar ve sahurda antibiotik aldım şimdi biraz daha iyiyim...hatırlarsan bebişten vazgeçmiştim şimdi tekrar düşünmeye başladık...Rabbi hepimize hayırlısını nasip etsin...ee senin tatil bitti nedne daha sık gelmiyosun bebeqim?bende özledim kuzum ama valla yaz tatili moduna aldım kendimi ondan kayıbım:)) Sen nasılsın hayatım?
Biliyorum bildiğiniiii:) Liste için yazmadım zaten kuzum takma kafana, haber vereyim sizlere istedim.. yaz tatili modundayım ama unutmuş değilim kimseyi:)
Ama cuma doktora gittim , pazartesi hormon testleri yapacaklar , haftaya cuma da sonuçlarını alacağım doktordan. bakalım bir sorun var mı yok mu görücez. haber veririm yine
kızlar selam benim adetim 4-5 gün geçti test yaptım negatif çıktı testte çıkmama durumu var mı yoksa stres mi yaptım ben acaba?
arkadaşım anormal değil,ben gecen ay yumurtlama günümde nerdeyse yürüyemiyordum,öyle ağrı yaptıkı,kasıklarım patlayacak sandım yani..
bend eyumurtlama dönemındeyım sarımtrak benımde akıntım arada bakıyorumda sen bıraz üşütmüşte olabılırsın benımde gecen aylarda cok aksık agrım oldu sık ıdrara cıkıyodum hamıleyım dedım ama olmadı üşütmedenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?