Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Dinliyon tabi. Kim kaldiki topikte sahibi blem yok bi sen bi ben bi seastrem birbirimizi dinliyip duruyoz... Kikikikiki

yani ben de geliyorum ama pek tıklayan da yok yanii. yani şu hamile halimle triplere giriyorum ama kimse beni özlemiyo. puuuu emeklerime yazık:2::2:

kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiim çok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.

canım tebrik ederim, Allah sağlıcakla kvuştursun bebişine. sevilçoya ve diğer tüm isteyenlere de bi dua edersin artıkın:))

tebrik ederim değerin gayet güzel canım

Teysesii yer onu amaaa...

:)) küçücük demi teyzesi gittiğimde uyuyodu hiç hareket etmedi . 1,5 ay sonra randevum var doktor geldiğinde yüzünü çok net görüceksin dedi heyecanla o günü bekliyorum bakalım kime benziyo . inş bana benziyodur yaaa:))

Allah tamamina erdirsin aramisa hosgeldin nisan annesii;-) degerin gayet iyi ama keseyi gormeye daha var sanirsamm... Bana 390 la haftaya gel dedi canimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…