• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

kimi doktor bıyatabilirsin diyo kimi boyatma diyo ben bebeğimi düşünerek boyatmıyorum boyancak kaldı artık doğumdan sonra bence sende boyatma canım benim beyazda var tek tük saçımda
Ewet canim bende boyamamaya we kesmemeye karar werdim,ne olur ne olmaz sansa birakamam bunu. Nasilsin bakalim?
günaydın canım benbce boyatma yaaaa boşver saçların kötü olsunn sonuçta kimyasal hayatım.
Kötü degil,saçimin rengini açtim oda baya fark yaratacak ilerleyen zamanda olacak bisey ama napiyim hergün örerim artik napıym. Daha iyi 9 ay sonra bi bakcam belime gelmis saglıklı saçlarim olmus;-) awutaym kendimi... Ee nisan annelerine üye oluyomuyuz:-D

dün test yaptım silik çizgi çıktı ama belirgindi çok bariz ben şimdi ne yapmam gerek yarın hasta olmam gerek tabii yarın herşey daha netlik kazanır dimi hemen sevinmek de istemiyorum ama çizgim çıktı ikinci :52: :52: :52:

Kızzz edavut hamiş misin sennnn :nazar::emir_bebek::49:

dün test yaptımmmm ikinci cizgim çıktı ama yarın adet günüm çizgim silik ama bariz belli canım :))) yarın geçsin netleşir ama arkadaşlar hamilesin diyor bakalım inş :))) çok mutluyum

bence hemen dr git hayatımmm.kan verrr.yarında silik çıkar bir günde netleşmez geç döllenmeyseee

kızlar progeston kullanan varmı.yaaa benim çok başım dönüyor klavyenin harflerini zor görüyorummm
Buyrun benimm... Bana 200mg verdi dr soledim hocam bu bende goz kararmasi mide bulantisi uyku falan yapti dlginlastim calisamiyorum dedim 100e dusurdu bugun iyim dun gittim hastaneye yakin ablada 2 saat uyuedum yemek arasinda ole kendime geldim igrenccccc... Dr verdi bebeim sanada gittin mi ne dedi?

Ewet canim bende boyamamaya we kesmemeye karar werdim,ne olur ne olmaz sansa birakamam bunu. Nasilsin bakalim?

Kötü degil,saçimin rengini açtim oda baya fark yaratacak ilerleyen zamanda olacak bisey ama napiyim hergün örerim artik napıym. Daha iyi 9 ay sonra bi bakcam belime gelmis saglıklı saçlarim olmus;-) awutaym kendimi... Ee nisan annelerine üye oluyomuyuz:-D

ben üyeyim zatenn sende gelll yollayayım linki http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/545287-nisan-2013-anneleri-75.html

Son düzenleme:
dün test yaptımmmm ikinci cizgim çıktı ama yarın adet günüm çizgim silik ama bariz belli canım :))) yarın geçsin netleşir ama arkadaşlar hamilesin diyor bakalım inş :))) çok mutluyum

Hamişsin tabi ki canım. Bence yarını bile bekleme git kan testi yaptır. Çok sevindim senin adına

Buyrun benimm... Bana 200mg verdi dr soledim hocam bu bende goz kararmasi mide bulantisi uyku falan yapti dlginlastim calisamiyorum dedim 100e dusurdu bugun iyim dun gittim hastaneye yakin ablada 2 saat uyuedum yemek arasinda ole kendime geldim igrenccccc... Dr verdi bebeim sanada gittin mi ne dedi?

dr banada verdi canım 100 verdi ama sersem gibiyim böyle bayılıvericek gibiyim ayyy çok kötü bi ilaç bu

Tebriikler tatlim benimde oleydi bi kan verdim 389 cikti cook mutluyum bak gecende konusuyorduk belirtilerden falan. En buyuk belirti annenin hissiyatidir.... Opuyorum gobistenn;-)

dün test yaptım silik çizgi çıktı ama belirgindi çok bariz ben şimdi ne yapmam gerek yarın hasta olmam gerek tabii yarın herşey daha netlik kazanır dimi hemen sevinmek de istemiyorum ama çizgim çıktı ikinci :52: :52: :52:

canım hayırlı olsun hatta sen sanırım topik açmıştın zaman zaman ne zaman gibisinden, bak zaman gelmiş işte :)

slmm herkeslere cok özledım sızlerı ama kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum az once kalktım gecelerı daha kotuyum 3 gundur daha fazla arttı gıbı rabbıme şikayet olmasın oofff sızler nasılsınız canlarım:16:

slmm herkeslere cok özledım sızlerı ama kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum az once kalktım gecelerı daha kotuyum 3 gundur daha fazla arttı gıbı rabbıme şikayet olmasın oofff sızler nasılsınız canlarım:16:

kız seninki ikiz olmasın ikiz gebelikte belirtileri daha yoğun yaşarmışsınnnnn.benmde seni çok özledim pembemide göremiyoruz azrtık irmeganı bütün kızlar özledim aslında artık buralar çok sessiz

canım hayırlı olsun hatta sen sanırım topik açmıştın zaman zaman ne zaman gibisinden, bak zaman gelmiş işte :)

evet canım aylardır istiyordum 5 yıllık da evliyim çok dua ettim ama içime doğdu ramazanda oldu allahım büyük yarabbim kan testi de olsun ondan sonra tam sevinicim inş :))) :21: :21:

Back