- Konu Sahibi pembemasal
ne gız ben dinlemiyommu haaa dinlemiyommu
Dinliyon tabi. Kim kaldiki topikte sahibi blem yok bi sen bi ben bi seastrem birbirimizi dinliyip duruyoz... Kikikikiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gız ben dinlemiyommu haaa dinlemiyommu
Dinliyon tabi. Kim kaldiki topikte sahibi blem yok bi sen bi ben bi seastrem birbirimizi dinliyip duruyoz... Kikikikiki
Canim bence buyuk ihtimal hamilesin. Simdiden tebrik ederim. İnsallah buz de goruruz o cift cizgileri.(null)
Edacim ilk mesaji sana Yazmistim ama alintida bur problem olmus.
Kizlar listeyi neden yenilemiyoruz. Aramizda mujdelerine kavusanlar var. Yazsak ya isimlerinin yanina hamile diye
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiim çok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
canım tebrik ederim, Allah sağlıcakla kvuştursun bebişine. sevilçoya ve diğer tüm isteyenlere de bi dua edersin artıkın:))
hahaha ben yemek yemeden dayanamam oeki bebeğin kilosu nasıl anne 1 kilo aldıysaaa
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiim çok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
tebrik ederim değerin gayet güzel canım
teşekkür ederim canım inş böyle güzel devam eder. sende inş sağlıkla ve kolaylıkla kucağına alırsın bebeğini
235gr dı gittiğimde doktor kilosu haftasına göre güzel dedi:)
Teysesii yer onu amaaa...
yani ben de geliyorum ama pek tıklayan da yok yanii. yani şu hamile halimle triplere giriyorum ama kimse beni özlemiyo. puuuu emeklerime yazık:2::2: