kızlar merhabe nasılsınız. ben ayakta uyuyorummm. ne kadar erken yatarsam yatayım sabah yataktan zor kalkıyom. iş olmasa öğleye kadar uyurum herhalde...
canım geçmiş olsun, nasılsın. geçmiş sayfaları tam açıp okuyamadım. nasılsın şimdi.
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1 kere cesaret ettik o işe
onda da ben kendimi çok kasınca ilk 3 ay askıya aldık. kocama üzülüyorum amma şu an öncelik bebişimizde :)
günaydın zuzumm. bana da doktor ilk 3 ay boyatma dedi, ilk 3 ay bebeğin gelişimi ve çevre faktörleri için önemliymiş. bebeğin tüm organları ilk 3 ayın sonunda gelişmiş oluyomuş. sora tehlike yokmuş.
hatta ben sedef hastasıyım. şu an ilaçlarımı kullanmıyorum. ama anlatamam lezyonlarım sıkıntı veriyo çok bana. ilk 3 ayın sonunda bazı kremleri kullanmaya da başlıycam ben. tabi iyice araştırmak lazım.
Canim senin dr ne güzel bilgiler weriyo ya ne güzel walla kendi dr sewdim cok önemsedi durumumu,sen yat dinlen keyfini cikar dedi. Kalp atisini görmeye esimle gitcem ins onada solerde abarttigimi sölemez. Tamam boya falan yok son ay boyarim ama fotograflarda güzel cıkaym:-D
bu arada kızlar sizde veya çevrenizde sedef hastalığı olup da hamile olan veya anne olmuş olan var mı. bu konuda ciddi deneyim paylaşımına ihtiyacım var..