- Konu Sahibi pembemasal
-
dün akşam bayaaaaa ağladım bebeğimi kaybetmek istemiyorum diye eşim çok zor durdu oda ağlıcaktı.ama sabah nedense o korku yok olmuş içimde.benim yavrum bana benzediyse a- biti gibi yapıuşmıştır
Ah canım benim bulantılar mı var? Yumurtayı gün aşırı yeseydin keşke bak tiksinmişsin. Ama haşlanmış yumurta yemek lazımmış cnaım bebek için çok faydalı. Salatasını yaparak falan yemeye çalış.Selam kızlar:)
Nasılsınız nasıl gidiyor? Ben şimdiden hiçbişey yiyemiyorum.Arkadaşım hergün bir yumurta yemen lazım demişti ama ben yumurtadan tiksindim... Meyve dışında hiçbişey yiyemiyorum doğru düzgün
Canım hormon seviyen galiba bunlar. İnşallah düzeltilebilen bir şeydir. Sıkma canınıkızlar moralim çok bozuk fsh 4.5
e2 235.1 çıktı
Allah seni emiiiiiiiii......kız sen böyle konuş sen böyle pozitif ol tamammı... ve bu pozitif enerjin hayat boyu daim olsun. her eve lazım senden bi tane ve bebişin çok şanslı senin gibi bir annişi olduğu için .. ...
Ah canım benim bulantılar mı var? Yumurtayı gün aşırı yeseydin keşke bak tiksinmişsin. Ama haşlanmış yumurta yemek lazımmış cnaım bebek için çok faydalı. Salatasını yaparak falan yemeye çalış.
Meyveye de dikkat et. bartırsan şeker sorunu olabilir. En güzeli süt, yoğurt bol bol
canım yaaa eğer alyans gidip geliyorsa kız daire çiziyorsa erkek diye biliyorum hatta int bile var o paylaşıum
canım yaaa eğer alyans gidip geliyorsa kız daire çiziyorsa erkek diye biliyorum hatta int bile var o paylaşıum
Sanırım bulantı.HAni soğuk algınlığında falan mide bi tuhaf olur ya onun gibi. Sürekli o his var midemdeHamile kaldığımı öğrendiğim günden beri haşlanmış yumurta yedim ama son 2 gündür bakamıyorum bile yumurtaya İşin kötüsü o ya:S Süt içemiyorum çok az yoğurt yiyebiliyorum:S Sütü kakaolu içebiliyorum sadece ama bununda pek faydalı olmayacağını söyledi arkadaşım. Ne yapacağımı bilmiyorum (
epeydir giremiyordum siteye, kayınvalidemler bizdeydi. çalışmalar sekteye uğradı haliyle, bi de ramazan sahur derken.
ama dua edin canlarım ya, özellikle de hamiş olanlar isteyenlere çoook dua etsinler.... buradaki paylaşımların kilometrelerce uzakta olsak da çok şey kattığına inanıyorum bize,,,
bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler. ... sizi seviyorummm.
Kizlarr okadar yogun akintim varki islak geziyorum resmen. Dmkki normal bir gebeligin her safhasini yasiyorum,,ohhh bee;-)
kızım için teşekkür ederim canım..Aynenn bu ay gercekten rahattim yaz bitimi olmasi isimede gelirdi cunku bak simdi hersey yasak ama olsun hic sorun deggil. Iznimi alip yazliga gidicem kalp atisini duyana kdr dinlenicem kayinvalidem bakacak bana... Bi baktin sende hamis kalmisin hic belli olmaz bu kdr denk geldigine gore vardir bi hikmet. Hamis olunca anladim bu bi hayranlik hep hamis olmak istiyon super bir surec kalbine gore versin rabbim. Kizina cok cok gecmis olsun nazar degmistir oku yavrucaa... Basina. Gelmedik kalmadi bu ara...
kızlar benim moralim çok bozuk((
kızım için teşekkür ederim canım..
bebişide Rabbime bıraktım illa olsun yada olmasın demiyorum hayırlısı diyorum...
canım moralini bozma...biz burda ne ümitsiz kişilerin hamile olduquna şahit olduk Allah büyük...doktor muhtemelen ilaç vermiştir normala döner canım üzülme
kızım için teşekkür ederim canım..
bebişide Rabbime bıraktım illa olsun yada olmasın demiyorum hayırlısı diyorum...
canım moralini bozma...biz burda ne ümitsiz kişilerin hamile olduquna şahit olduk Allah büyük...doktor muhtemelen ilaç vermiştir normala döner canım üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?