- Konu Sahibi pembemasal
-
günaydın kızlar ayşem aralık annelerine soru sormuşsun tatlım bana doktorum yasaklamamıştı ama ben ilk 3 ay korktuğum için hiç ilişkiye girmedim tatlım eşime yasak ilk 3 ay yasak dedim biz daha yenni başladık diyebilirim doktorunu ara danış tatlım ama devamı yoksa ve ağrın sızın yoksa önemli bişey yoktur
Bebeim gunaydinn,hosgeldin. Nasi yapcam o testi anlat aksam yapiyimm...
yok canım ağrım sızım ama düşündükçe sanki heryerlerim ağrımaya başladı gibi.ayyy kafayı yicem ben heralde
eşine kayınvalidene kim varsa söyle biri yapsın yastığın altına birine makas birine bıçak koysunlar ama sen görmiceksin sonra onra seni çağırcaklar bi tanesine otur eğer bıçak olana oturursan oğlun makas olana oturursan kızın olur ben bıçağa oturdum oğlum oluyo:)
hadi ya ben bunu hiçö duymamıştım
ağrın sızın yoksa endişe etme içinin rahat etmesi için doktorunu ya ara yada git sor tatlım .merak etme anası gibi inatçıysa hiç bişey olmaz senin minnak yavruya annesi
evet çok bilinen ve herkesin yaptığı test tatlım
yaaa dr benden 2 saat uzaklıkta.umarım birşey olmazzz
ben tuz biliyordum biri kafana gizlice tuz dökücek ama devamını bilmiyorum hahahahaa
olmaz canım zaten kanaman yokmuş zorlamışsınız o yüzden olmuşdur. kız sen hastanede çalışıyodun ordaki doktora danışsana deliii
şu an diş hastanesindeyim dişçilere sorsam anlarlarmı
onuda biliyorum döktükten sonra burnunu ellersen oğlun saçını felan ellersen kızın olur geçen sene hamile kaldığımda kayınvalidem eşime yap demiş eşim gizli gine yapmıştı kız çıkmıştı:)
maşşallah bilmediğin varmı
vardır tabi insanız sonuçta:))
hımmm peki bakalımmm
sende yap ayşe merak ettim bakalım ne çıkıcak
kızlar çalıştığım hastanedeki dr aradıom dr beni hastaneye yatırıp takip etmesi gerektiğini söyledi
korkma canım tedbir amaçlı bunlar git yat hiç bişey olmicak merak etme
ay çok moralim bozuk ne olur benim için dua edinnn.yaaa kötü birşey olursaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?