- Konu Sahibi pembemasal
amin cnm inşallah...
bnm girmediqim dönemlerde hamiş olan arkadaşalr varmı tanıdıklarımdan..
bildiklerin dışında yok sanırım tatlım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm inşallah...
bnm girmediqim dönemlerde hamiş olan arkadaşalr varmı tanıdıklarımdan..
bildiklerin dışında yok sanırım tatlım.
bebişe isim düşündünüzmü tatlım..
günaydın canım
canım zuzu hemen hemen her ay kimyasal gebelik yaşıyor kız bıktı artık....sonradan üzülmek istemediqi için erteliyor..neyse cumaya az kaldı sadece 1 gün
hayırlısı olsun canım..benim oqlumun adıda berke...:)evet canım eşim koydu BERK olucak adı
Beni cekistiriyosunuzz bakalimm. Allah korusun her ay degil 1 dusuk 1 kimyasal gebelik tobee tobee, insallah bu ole degildir...
hayırlısı olsun canım..benim oqlumun adıda berke...:)
kıss ben öncekinide kimyasal sanıyordum..sanki deqerin yükselmemişti öyle kalmış aklımda...neyse hayırlısı olsun..müjdeli haberini bekliyoruz canım..
canım zuzunun reqli düzenli deqilki...kız beklemekte haklı...inşallah hamiledir bu sefer çünkü yıpranmaya başladı...zor gerçekten bu bekleme süreleri..tedbir alma açısından bende erken öqrenmesi taraftarıyım..çünkü sürekli kimyasal gebelik yaşıyor...ama sonuçta kendi kararı...yapıcak bişey yok...
tatlım 2 isim koymak sünnettir..belki sizde iki isim koyarsınız...biz ahmet berke koymuştuk...bende berke olsun bari dedim yok berk olucak dedi aslında ben en çok miraç istiyodum ama napalım ilk çocuk eşim koysun bari ikinsiyi ben koyarım artık:)
Arzuu kiz sen beni tanidigina emin misin? Bu soylediklerin benim icin pek gecerli degil malesef 2 ay once klomen kullqandigim icin boole biseuy basima gelmisti benim adetlerimde duzenli 28 ila 3m qarasi aaaaa
tatlım 2 isim koymak sünnettir..belki sizde iki isim koyarsınız...biz ahmet berke koymuştuk...
züleyhaa seni nasıl tanımam geçen gün yanına gelmiştim hastanedeki fıstık sen deqilmiydin yoksa
tatlım okadar ayrıntılı herkesi hatırlayamamki..geçen ay reqlin geciktiqi için bu yorumu yaptım..sen yazınca hatırladım klomen kullandıqını..
tatlım 2 isim koymak sünnettir..belki sizde iki isim koyarsınız...biz ahmet berke koymuştuk...
züleyhaa seni nasıl tanımam geçen gün yanına gelmiştim hastanedeki fıstık sen deqilmiydin yoksa
tatlım okadar ayrıntılı herkesi hatırlayamamki..geçen ay reqlin geciktiqi için bu yorumu yaptım..sen yazınca hatırladım klomen kullandıqnı..[/ gorsel olarak hatirliyon ama unutmussun,yada yanlis anlamis oolabilrsin tabi. Neyse sende haklisin okdr insanin derdini dinliyorsun....
günaydıııınnnn, gece uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum yaaaa
neden kocanmı durmuyor.cilvelişicez diye uyuyamıyorsunuz tabi
nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin. sıkıntıların devam ediyor mu??
Eki Görüntüle 477843
kızlar şuna baksanıza nasılda gülüyo maşallah