• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

günaydın canım :16:
canım zuzu hemen hemen her ay kimyasal gebelik yaşıyor kız bıktı artık....sonradan üzülmek istemediqi için erteliyor..neyse cumaya az kaldı sadece 1 gün :34:

Beni cekistiriyosunuzz bakalimm. Allah korusun her ay degil 1 dusuk 1 kimyasal gebelik:-) tobee tobee, insallah bu ole degildir...

evet canım eşim koydu BERK olucak adı
hayırlısı olsun canım..benim oqlumun adıda berke...:)
Beni cekistiriyosunuzz bakalimm. Allah korusun her ay degil 1 dusuk 1 kimyasal gebelik:-) tobee tobee, insallah bu ole degildir...

kıss ben öncekinide kimyasal sanıyordum..sanki deqerin yükselmemişti öyle kalmış aklımda...neyse hayırlısı olsun..müjdeli haberini bekliyoruz canım..

hayırlısı olsun canım..benim oqlumun adıda berke...:)

kıss ben öncekinide kimyasal sanıyordum..sanki deqerin yükselmemişti öyle kalmış aklımda...neyse hayırlısı olsun..müjdeli haberini bekliyoruz canım..

bende berke olsun bari dedim yok berk olucak dedi aslında ben en çok miraç istiyodum ama napalım ilk çocuk eşim koysun bari ikinsiyi ben koyarım artık:)

canım zuzunun reqli düzenli deqilki...kız beklemekte haklı...inşallah hamiledir bu sefer çünkü yıpranmaya başladı...zor gerçekten bu bekleme süreleri..tedbir alma açısından bende erken öqrenmesi taraftarıyım..çünkü sürekli kimyasal gebelik yaşıyor...ama sonuçta kendi kararı...yapıcak bişey yok...

Arzuu kiz sen beni tanidigina emin misin? Bu soylediklerin benim icin pek gecerli degil malesef 2 ay once klomen kullqandigim icin boole biseuy basima gelmisti benim adetlerimde duzenli 28 ila 3m qarasi aaaaa:-P

Henuz hamis haberi yok galiba. Daha erken gerci. İnsalah ayin ortasina dogru herkesin isminin kaesisinda hamiis yazar. Ben 19. Gundeyim, ama adet olmazsam 40 a kadr beklicem test yapmak icin. Hep gecikiyo cunku

bende berke olsun bari dedim yok berk olucak dedi aslında ben en çok miraç istiyodum ama napalım ilk çocuk eşim koysun bari ikinsiyi ben koyarım artık:)
tatlım 2 isim koymak sünnettir..belki sizde iki isim koyarsınız...biz ahmet berke koymuştuk...
Arzuu kiz sen beni tanidigina emin misin? Bu soylediklerin benim icin pek gecerli degil malesef 2 ay once klomen kullqandigim icin boole biseuy basima gelmisti benim adetlerimde duzenli 28 ila 3m qarasi aaaaa:-P

züleyhaa seni nasıl tanımam :4: geçen gün yanına gelmiştim hastanedeki fıstık sen deqilmiydin yoksa :55::55:
tatlım okadar ayrıntılı herkesi hatırlayamamki..geçen ay reqlin geciktiqi için bu yorumu yaptım..sen yazınca hatırladım klomen kullandıqını..

tatlım 2 isim koymak sünnettir..belki sizde iki isim koyarsınız...biz ahmet berke koymuştuk...

züleyhaa seni nasıl tanımam :4: geçen gün yanına gelmiştim hastanedeki fıstık sen deqilmiydin yoksa :55::55:
tatlım okadar ayrıntılı herkesi hatırlayamamki..geçen ay reqlin geciktiqi için bu yorumu yaptım..sen yazınca hatırladım klomen kullandıqını..

bende iki isim koyalım dedim ama iki isim istemiyo bende göbek adını miraç koyucam oğlumun teyzesi

tatlım okadar ayrıntılı herkesi hatırlayamamki..geçen ay reqlin geciktiqi için bu yorumu yaptım..sen yazınca hatırladım klomen kullandıqnı..[/ gorsel olarak hatirliyon ama unutmussun,yada yanlis anlamis oolabilrsin tabi. Neyse sende haklisin okdr insanin derdini dinliyorsun....

Heeeeeeeeyy nerdesınız uykucular mılletın topiği patladı gıttı ne kalabalık gorsenız hadı yaa uyanınnn tembellerr:16:

neden kocanmı durmuyor.cilvelişicez diye uyuyamıyorsunuz tabi

ya geç geliyo zaten yemekti çaydı derken 12 yi buluyoruz, e iş güç falan derken hobaa sahura kalıyor yarım saat :) şaka bi yana uyuyamıyorum geceleri, sabah geç kalkmaktan sanırım.

nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin. sıkıntıların devam ediyor mu??

Ozgee hosgeldin nasil geciyo bebisli gunllerin? Yaa bak sana ne sorcam pazar aksami kahve lekem geldi yaa bidahada bise gelmedi,4. Gun hala bisey yok. 9 gun once kan vermistim negatifti ama reglde gelmedi. Sen bole bisey yasamissin anlatsana banaa? Hamile olabilirmiyim ki acaba idrardan cikmaz diede yapmiyorum cunkui gec dollenmedir eger varsaa...?

Back