• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin. sıkıntıların devam ediyor mu??

Canım sımdı ayın 8 ne randevu aldım dr bakalım bebısımın gelısımı nasıl belkı cınsıyetınıde soyler kımbılır:9:anası gıbı yayarsa herseyını kesın ögrenırız:17:mıde bulantılarım devam edıyor pc basında da duramıyorum cok bısıler yemek ıstıyorum canım ıstemıyo az once ac karnına karpuz yadım sonra gofret yedım sonra mınık bır dılım pıdenın ıcıne 2 tane zeytın attım ooff cok saglıksız beslenıyom:14:sen nasılsın nasıl gıdıyor???

kızlar yaaa artık hiç sohbet etmiyoruz bide herkes nereye gitti eceli yok pembe masalda gelmiyor ama ben çok sıkılıyorummm

Özledım kız senı okudum paylasımlarını masallah degerın ne guzel ıyı haberlerle gelmene sevındım rabbım kalp atıslarınıda duyurmak nasıp etsın...

Canım sımdı ayın 8 ne randevu aldım dr bakalım bebısımın gelısımı nasıl belkı cınsıyetınıde soyler kımbılır:9:anası gıbı yayarsa herseyını kesın ögrenırız:17:mıde bulantılarım devam edıyor pc basında da duramıyorum cok bısıler yemek ıstıyorum canım ıstemıyo az once ac karnına karpuz yadım sonra gofret yedım sonra mınık bır dılım pıdenın ıcıne 2 tane zeytın attım ooff cok saglıksız beslenıyom:14:sen nasılsın nasıl gıdıyor???

kız hemen belli olmaz daha çok küçük senin bebiş:)) az daha bekliceksin:)

kız hemen belli olmaz daha çok küçük senin bebiş:)) az daha bekliceksin:)

:9:bende de bu ne acelıcılık aslında bazen doktordan soylemesını ıstemıyecem bana suprız olsun dıye ama eşim kiiim seeen öğrenmiyecen kalıbımı basarım duramazsın dıyo bende inat ediyorum öğrenmesemmi diye ama çokta haklı duramamki:27:

:9:bende de bu ne acelıcılık aslında bazen doktordan soylemesını ıstemıyecem bana suprız olsun dıye ama eşim kiiim seeen öğrenmiyecen kalıbımı basarım duramazsın dıyo bende inat ediyorum öğrenmesemmi diye ama çokta haklı duramamki:27:

durma zaten canım yaa öğren zamanı gelince insan çok merak ediyo

GUNAYDIN kızlarrr ırmegan ıns bebıstır tatlım o engınsenaaa hosgledın tatlım benımmmm

yaw kızlar bılınc altım cokmus ya yıne sabah uayndım uyudum ruya bebek hamılelıkkkk
tam kafama takmıyorum dıyorum baska seylerle ugrasıyorum ruyaarımdan kurtulamadım
uzerımde pembe bır elbıse karnım burnumda alısverıs merkezındeyım merdıvenlerden ınıyorum...

GUNAYDIN kızlarrr ırmegan ıns bebıstır tatlım o engınsenaaa hosgledın tatlım benımmmm

yaw kızlar bılınc altım cokmus ya yıne sabah uayndım uyudum ruya bebek hamılelıkkkk
tam kafama takmıyorum dıyorum baska seylerle ugrasıyorum ruyaarımdan kurtulamadım
uzerımde pembe bır elbıse karnım burnumda alısverıs merkezındeyım merdıvenlerden ınıyorum...

hayır olsun pembişim inş doğru çıkar rüyaların

Kızlar benim psikolojim bozuldu sanırım ya:( Herşeye takıyorum olayları sanki çok kötü şeyler gibi algılıyorum. Aslında kötü şeyler değil ama ben öyle olmasını istemediğim için dünyanın sonu gibi geliyor. Dün oturup 1 saat ağladım.Başım falan da ağrıyor.Siz de böyle hissediyormusunuz?

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN:nazar:

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı:nazar:

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

canım benimde 14 ağustos........

pardon kızlar ya bat tarihi ne demek sat son adet de batı duymamıştım hiç? sat im 8 temmuz..

Kızlar benim psikolojim bozuldu sanırım ya:( Herşeye takıyorum olayları sanki çok kötü şeyler gibi algılıyorum. Aslında kötü şeyler değil ama ben öyle olmasını istemediğim için dünyanın sonu gibi geliyor. Dün oturup 1 saat ağladım.Başım falan da ağrıyor.Siz de böyle hissediyormusunuz?

canım sıkma canını rabbime yönel bol bol dua et ancak o zaman huzur dolu olursun benim için hergün dünyanın sonuymuş gibi geliyor ve rabbimin huzuruna nasıl çıkarım sorusuyla yatıp kalkıyorum ama ne kadar çok ibadet o kadar çok rabbime yakın hissediyorum kendimi ancak o zaman huzurlu oluyorum...

selamlar agustos güzelleri. nasılsınız inşallah internet arkadaşlarım benim:)))) ben iyiym çok şükür. mide bulantılarım yok denecek kadar az çünkü sık ye tavsiyesini dinledim. ya seastre ya da opsessifti bu tavsiyeyi veren çok teşekkür ederim. 2 gündür maşalllah diyorum kendime. ya kızlar bi şey soracağım size. ailemi çok özledim ve benden 700 km uzaktalar yani 8 saat falan yolculuk yapmam gerekir onları görmem için. gitsem sakıncası olur mu sizce. araba ile gideceğiz. eşim sık mola veririm suyu da bol içersin diyo. çünkü adam beni götürmek istemiyor ama ben başının etini yiyorum. ne izliyorsun diye soruyo ev hanımının sıkıntısı, umutsuz ev kadını, canı sıkılan kadın vs. diye cevap veriyorum:)))) çok sıkıldım buradan gitsem bi sıkıntı olur mu sizce

bu arada bu topiğimiz inşallah bebek bekleyen anne adaylarına uğurlu gelsin. hepimiz ağlayıp susan, neşeyle gülen bebeklere sahip oluruz inşallahhhhh:))

selamlar agustos güzelleri. nasılsınız inşallah internet arkadaşlarım benim:)))) ben iyiym çok şükür. mide bulantılarım yok denecek kadar az çünkü sık ye tavsiyesini dinledim. ya seastre ya da opsessifti bu tavsiyeyi veren çok teşekkür ederim. 2 gündür maşalllah diyorum kendime. ya kızlar bi şey soracağım size. ailemi çok özledim ve benden 700 km uzaktalar yani 8 saat falan yolculuk yapmam gerekir onları görmem için. gitsem sakıncası olur mu sizce. araba ile gideceğiz. eşim sık mola veririm suyu da bol içersin diyo. çünkü adam beni götürmek istemiyor ama ben başının etini yiyorum. ne izliyorsun diye soruyo ev hanımının sıkıntısı, umutsuz ev kadını, canı sıkılan kadın vs. diye cevap veriyorum:)))) çok sıkıldım buradan gitsem bi sıkıntı olur mu sizce

tatlım eğer bi sorunun yoksa sık sık mola verip biraz yürüdükten sonra hiç bişey olmaz diyo doktorlar ama sen yinede danış kendi doktoruna canım

Back