Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Ben de aynı tarihlerde yokum, benim için de sıkıntı olmaz hatta iyi olur :KK66:
Bu arada arkadaşlarım bu tatil haftasında ben de menü bildirimde bulunamam, artık dönüşte tekrar haberleşiriz kısmetse..

Süper olur ben de yokum arkadaşlar.. Bir de bu ara çok giremiyorum çünkü, bayram sonrası düğünümüz var(kuzenimin) ve beraber büyüdüğümüz için her şeyi birlikte yapıyoruz. O kadar yoruluyorum ki.. Düşünün dün sahur yapamadım, eşimin zoruyla ancak süt içtim. Bu akşam da fırında kızartma yaptım. Yani kızartma ama fırında (patlıcan, patates, biber) bir de yağsız makarna( ben zaten makarnaya yap koymam diyette olmasam da) işte böyle canlar. Bugün haftalar üstüne ilk dega tüm gün evdeydim, misafirim de yoktu. Ütü falan yaptım. İftardan sonra kuzenime geçicem.. Düğün davetiyelerini yazıcaz:KK66: öpüldünüz

Canlar dün akşam sahurda 1 dil.tb ekmeği,1 kk peynir,4 zeytin,domates yedim.
Tartulmaya gelince ben anca bayramın 3. Günü kendi annemde tartılabilcem demlicaykeyfi demlicaykeyfi artık bu tartılma haftasında da yine olamıyorum ama tartıldığım gün çekicem resim yine de olur mu?
Canim olur seni sonradan eklerim. Hatta şöyle yapariz,
Bayram donusu tekrar tartiliriz ve devam etmek isteyenlerle devam ederiz :KK66:

slm arkadaşlar nasılsınız ? arada takip ediyorum sizi güzel gidiyorsunuz hepinizi tebrik ederim. ramazanda kilo almadan bitireceksiniz maşallah bende kilo almadım 2.5 kiloya yakın verdim ve 68 kilo oldum çok mutluyum ama hiç cıs yemedim sadece 2defa dondurmayla kapattım . hepinize yeniden başarılar hain kilolardan kurtulmanız ve birdaha almmanız dileğiyle............

slm arkadaşlar nasılsınız ? arada takip ediyorum sizi güzel gidiyorsunuz hepinizi tebrik ederim. ramazanda kilo almadan bitireceksiniz maşallah bende kilo almadım 2.5 kiloya yakın verdim ve 68 kilo oldum çok mutluyum ama hiç cıs yemedim sadece 2defa dondurmayla kapattım . hepinize yeniden başarılar hain kilolardan kurtulmanız ve birdaha almmanız dileğiyle............
Tebrik ederim canim, cok guzel 2,5 kilo. Biz ramazandan sonra da devam etmeyi dusunuyoruz, sen de daha kilo vermek istiyorsan yine buralarda olacagiz. Ramazanda cıs'lara hayir diyebilen bir grup arkadasina hayir diyemem dogrusu :KK48: guzel dileklerin hepimiz icin gecerli olsun tatlimm:KK49:

demliçayım teşk ederim . hedef 60ama 64le mezun olacam inş tabi kendime 1yıl süre verdim şubatta başlamıştım 17 kilo oldu son 8 bakalım ben 7takımda yarışıyorum bu arada...... ama sizi takip edecem emin olun çünkü benim benimsediğim diyet şeklide ayça kaya çok beğeniyorum ve bana mantıklı geliyor hala karataya dukana yan gözle bile balmıyorum saçma geliyor o diyetler. biz diyet değil hayat tarzı haline getirip birdaha kilo almamak olarak düşündüğümüzden sağlıklı bir hayat diliyorum hepinize......:KK60:

demliçayım teşk ederim . hedef 60ama 64le mezun olacam inş tabi kendime 1yıl süre verdim şubatta başlamıştım 17 kilo oldu son 8 bakalım ben 7takımda yarışıyorum bu arada...... ama sizi takip edecem emin olun çünkü benim benimsediğim diyet şeklide ayça kaya çok beğeniyorum ve bana mantıklı geliyor hala karataya dukana yan gözle bile balmıyorum saçma geliyor o diyetler. biz diyet değil hayat tarzı haline getirip birdaha kilo almamak olarak düşündüğümüzden sağlıklı bir hayat diliyorum hepinize......:KK60:
Canim çok çok tebrik ederim seni. Bence instagramdan ayca hanima yaz, onunla 17 kilo verdigini, o da cok sevinir eminim. Ben de 88,5 ile baslamistim, 10u gitti, rehavete kapildim, ramazanda dikkat etmeye calistim, sonrasinda bir 10 daha gitmesini cok istiyorum ama biraz daha yuksek motivasyona ihtiyacim var...

Kizlar iftarda
1 kase bugdayli corba
1 servis kasigi bulgur pilavi
Ve guvec yemegi yedim.
ekmek yemedinmi hiç yemediysen muhteşem olmuş gerçi ben ekmek hiç çıkarmadım hayatımdan ama herögün 1dilim ekmek yedim tb ekmeği yada çavdar ama pilav makarna ve patetes hiç tüketmedim insülin direncimden dolayı

kadir-gecesi-kutlama-resimleri-2015-jbd4j-1.jpg
hayırlı kandiller hepinize

ekmek yemedinmi hiç yemediysen muhteşem olmuş gerçi ben ekmek hiç çıkarmadım hayatımdan ama herögün 1dilim ekmek yedim tb ekmeği yada çavdar ama pilav makarna ve patetes hiç tüketmedim insülin direncimden dolayı
Yok canim yemedim, makarna pilav olursa ekmek yemiyorum :kk77: cok sag ol kuzum :KK68:

X