• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Sahur menüm
Kepekli bim sandviç ekmeğine kıvırcık kırmızı biber kaşar peyniri ve zeytin koyup yedim. Yanında bir brdk çay... Ben artık 69 um ve tekrar 70 li kiloları görmek istemiyorum

canım beni listeden silmişsin ekleyebilirmisin
Bildirim gunu bildirim yapanlari yazabiliyorum listeye cunku kilosunu yazmayanlarin kac kilo oldugunu bilemem, sadece elcin tartim yok diye onceden belirttigi icin onun kilosu olmamasina ragmen yazdim. Son bildirim gunu de bildirim yapan herkesi yazacagim canim...

Canim ben gecistirmeye calisiyorum meyve yiyorum su iciyorum bu kiloyu vermen icin yememen gerekiyo diyorum yediginde 5 dk bile surmeden agzinda o tattan eser kalmayacak diyorum cok kilolusun zayiflaman gerekiyo diyorum yeme istegini bi sekilde bastiriyorum ve gercekten buraya yazmak.cok motive oluyo bazen yazmamak icin yemiyorum
canım ya ne güzel bunları yapabiliyorsan benim canım bişey istediğinde gözüm dönüyor resmen. hiccccccc bu söylediklerin aklıma gelmiyor.. keşke gelse.... seni tebrik ediyorum. ben de yazarsan sadece yememek için kendimi tutuyorum hatta kağıda bile yazıyorum evde bazen o şekilde yazarsam daha az yiyorum ama onu da her zaman yapmıyorum..

Canlarr dün misafirlikteydim. 1 kepçe mercimek çorbası ve yarım tabak mantı(herjes şok oldu ben dahil) yedim. Sahurda da 1 avuç pide, rafadan yumurta, 1 dilim peynir yedüm.

Bu akşam da tarhana çorbası ve ızgara tavuk yemeyi planlıyorum. Herkese afiyet olsun kıxlarrr

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü ıftar menum:
1parça tavuk but
2 kaşık patates
2 kaşık makarna
yarım albeni

Birazdan leslie 1 mile express yapmayı düşünüyorum çünkü çok yorgunum bugün :KK35:

Kızlaaar bu gün de ben abarttım iyi mi?
İki parça ev yapımı içle hazırlanmış pide yedim (1 pide eder toplamı)
3 bardak ayran
5-6 kaşık salata

Bitmediiii demlicaykeyfi demlicaykeyfi tatlı yoktu biliyorum ama bir küçük tabak ev güllacı yedim..

ne diyelim, Sezen'in dediği gibi "masum değiliz, hiç birimiz" :(

Canlar bizde ailecek küçük bi pansiyonda tatile çıktık ama benim Düzen kaçtı inşallah Kilo almam korurumo_O..iftarda 1 kepçe Ezogelin çorbası, 1 dil.tb ekmeği,4 kaşık tazefasulye,yoğurtlu biber.bi de arada küçücük bi dilim pasta:KK17:

Bi de regl olcm çok fena iştah açık ve tatlıya dayanamıyorum.bozmamaya çalışıyorum ama yine de ilk 2 haftaya göre baya bi bozdum sanki aynı kiloyla bitiricem galiba ramazanu.ama sonrasında devam pes etmek yok :KK20:

Kızlar nasipse bu perşembe tatilde olucam ve bi hafta kilo da bildiremiycem ama demlicaykeyfi demlicaykeyfi çarşamba ben bildirebilirim tatile gitmeden olur di mi? Haftasına da dönmüş oluruz zaten.. yine de listende yer almak istiyorum :KK16:

Sahur..
1 saat kaldı ezana canım bişi istemiyo..
Yulaf ezmesi ve gevrek olabilir..

Kızlar nasipse bu perşembe tatilde olucam ve bi hafta kilo da bildiremiycem ama demlicaykeyfi demlicaykeyfi çarşamba ben bildirebilirim tatile gitmeden olur di mi? Haftasına da dönmüş oluruz zaten.. yine de listende yer almak istiyorum :KK16:

Sahur..
1 saat kaldı ezana canım bişi istemiyo..
Yulaf ezmesi ve gevrek olabilir..
Olur canim, biz de misafirlikteydik sahura da kaldik, yeni geldik eve

Olur canim, biz de misafirlikteydik sahura da kaldik, yeni geldik eve
Çok teşekkür ederim :KK15:
Ramazan ayının da böyle bir güzelliği var işte, gece de yaşayabiliyor insan, dışarı çıkabiliyor, misafirliğe sahura gidebiliyor..
Çok şükür..
Başlatan 3 günü yedim, geçen dişçiye gittim dolgudan önce oruç musunuz dedi, bozun bi meyve suyu içip gelin dedi bozdum, bugün ise regl oldum olacağım umarım bu günü tamamlamak nasip olur. Yoksa 9 günü yemiş olacağım :KK43:

Canlarim haftasonu esimin ailesiyle maaile toplandik, kuzenler halalar teyzeler dayilar... Dun iftarda yarim kase bugdayli corba, 1 servis kasigi et sote, bir tabagin çeyregi kadar da bulgurlu sarma yedim. Yaninda 1 bardak ayran vardi. Sahurda da yarim bişi, domates salatalik, yarim kibrit kutusu peynir, 4 zeytin. Kalabalik sofrada daha cok yerim diyordum ama oyle olmadi cok sukur. Bugun de iftarda birlikte olacagiz insallah.

Buarada arefe gunu yani persembeden biz yola cikip sehir disina gidiyoruz nasipse... Bildirimimi ona gore yapacagim ama listeyi tatilde yapmam zor olur cunku yanimda pc, tablet olmayacak.

Hepimiz son bildirimi carsamba gunu yapsak da ben listeyi olusturup gitsem size uyar mi canlarim?

Canlarim haftasonu esimin ailesiyle maaile toplandik, kuzenler halalar teyzeler dayilar... Dun iftarda yarim kase bugdayli corba, 1 servis kasigi et sote, bir tabagin çeyregi kadar da bulgurlu sarma yedim. Yaninda 1 bardak ayran vardi. Sahurda da yarim bişi, domates salatalik, yarim kibrit kutusu peynir, 4 zeytin. Kalabalik sofrada daha cok yerim diyordum ama oyle olmadi cok sukur. Bugun de iftarda birlikte olacagiz insallah.

Buarada arefe gunu yani persembeden biz yola cikip sehir disina gidiyoruz nasipse... Bildirimimi ona gore yapacagim ama listeyi tatilde yapmam zor olur cunku yanimda pc, tablet olmayacak.

Hepimiz son bildirimi carsamba gunu yapsak da ben listeyi olusturup gitsem size uyar mi canlarim?

Bana uyar canım

Back
X