- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 23
- 42
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
- #1.381
Sahurda
1/2 elma
1seftali
1/2 elma
1seftali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos bulduk canim.belki de ramazan için fazlaydı isteğimiz?? Olsun kilo almadık ya o da kar
Ayyy ne güzel motive esiyorsun sennn:))
Hoş geldiiinnnn, özledik valla seni evet bu hafta çok önemli, birbirimzi daha çok motive etmeliyiz
Etiformdan bir şeyy olmaz ama cocıstar ın kalorisi biraz fazla.. Olsun bu hafta daha da dikkat ederizzz sırun yok
Canim sen de iyi ki varsin, renk kattin, ayrica tebrik ediyorum. Ornek bir arkadaşimizsin, nasilsa zayifladim diye kendini salmadin, sporunla, aldigin 1 2 kiloyu bile vermenle bizlere ornek oldun.Kizlar ben sık gelemiyorum dün kilo bildirimide yapmadim ama geçen hafta 56.7 ydim sanirim bugün 55.8 1 kilo verdim nerdeyse ve burda diyeti de sonlandirip kilo almadan bayrami atlatmak büyük hedefim :) başta demlicaykeyfi olmak üzere hepinize teşekkür ederim ramazanin başında 58 dim ve sizin sayenizde tekrar 55 e indim bu bir haftada 800 gr fazlaliktan da kurtuldum mu süper olur :) boy 165 kilo 55.8 :)
Haydi bakalim kuzumSöz! Canımmm çok haklısın! Tatlı yok..
Canım sen sahurda bayanaz yiyorsun, zorlanmıyor musun??Sahurda
1/2 elma
1seftali
Canım olur mu öyle şey?? Yani sen oruç tutmuyosun suyunu iç, sonuçta vücudunun suya ihtiyacı var. Milletin gözünün içine baka baka içmezsin, arkanı dönüp içerisin. Yapma öyle, bu dönemde sıvı alımı çok önemlikilo bildirim tablomuzu görünce çok üzüldüm hiç ilerleme yok
sabah 1 küçük salatalık biraz beyaz peynr 1 zeytin ve 1 bardak erik kompostosu
öğle de papatya ekmeğin içi alınmış tavuk koydum neskafeyle onu yerim iş yeinde gizli gizli
su içemiyorum maalesef
Canım sen sahurda bayanaz yiyorsun, zorlanmıyor musun??
Cok farketmiyo canim ikisindede acikiyorum
Hos bulduk canim.
Canim sen de iyi ki varsin, renk kattin, ayrica tebrik ediyorum. Ornek bir arkadaşimizsin, nasilsa zayifladim diye kendini salmadin, sporunla, aldigin 1 2 kiloyu bile vermenle bizlere ornek oldun.
Haydi bakalim kuzum
Canim ben gecistirmeye calisiyorum meyve yiyorum su iciyorum bu kiloyu vermen icin yememen gerekiyo diyorum yediginde 5 dk bile surmeden agzinda o tattan eser kalmayacak diyorum cok kilolusun zayiflaman gerekiyo diyorum yeme istegini bi sekilde bastiriyorum ve gercekten buraya yazmak.cok motive oluyo bazen yazmamak icin yemiyorumArkadaşlar bende yeme hastalığı var keSin gözüm dönüyor hiç bişey umursamiyorum insanlar kötü hissettiklerinde yemekten kesilir bende tam tersi
14 aydır diyetisyene gittim arkadaşlarla beraber diyet spor yaptık kendim dikkat ettim ilk gün 65 tım bugün de 65 hiç vermedim değil tabi verdim ama geri aldım
porsiyonları küçültüp hareketi arttirmam lazım
siz neler yapiyorsunuz yeme isteğiniz gelince hadi çözelim şu işi
Çook güzel şeyler diyosun kiirmiizii ben de aynen... bi de miyya biliyo musun ben de 021277 yim bi önerim mideni ayran cacık yeşil salata yoğurtlu salata çorbayla doldur öyle bi doy ki gözün bişi görmesinCanim ben gecistirmeye calisiyorum meyve yiyorum su iciyorum bu kiloyu vermen icin yememen gerekiyo diyorum yediginde 5 dk bile surmeden agzinda o tattan eser kalmayacak diyorum cok kilolusun zayiflaman gerekiyo diyorum yeme istegini bi sekilde bastiriyorum ve gercekten buraya yazmak.cok motive oluyo bazen yazmamak icin yemiyorum