• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

kızlar masallh hepinizin menuleri çok güzel . hepinizi tek tek gönülden tebrik ediyorum . bi tek tatlıya dayanmayan benim galiba yani tatlı derken Şerbetli tatlı . yasak koycm eve girmesin diye ama ramazan dolayısıyla yapamıyorum.
aksam da tatlı yediğim için sahurda 1 bardak tarcinli süt içtim sadece. böyle yaparak dengeleyebiliyor muyum bilmiyorum ama en azından içimi rahatlatiyorum.
bugün de iftara kayınvalideme davetliyiz.. yani yandım bugün .onun dillere destan yemeklerini yemeden durabileck miyim bakalım . :kk77:tamam söz azar azar yicm :KK66: insallh tabi :KK20::KK20:
Aynen canım ye ama aAr azar ye, ekmek pide yeme. Pilav ya da makarna 1 yk dan fazla yeme.. En iyisi böyle geldi aklaıma;)

Ben eşimi beklerken yazayım.. 1 kepçe çorbamı içtim. Şimdi 4 köfte(ızgarada pişmiş) altına fırında kıtır olmuş pide (1 avuçtan biraz fazla) üstüne yoğurt ve salça yiyicem. Eşimle çorbadan sonra ara veriyoruz. O yürüyor evde ben de mutfakta oyalanıyorım. İyi iftarlar tekrar hepinize kızlllaarr;)

Canlarimmmm
4 gblik internet paketim bitmis, 2 gb da oyle kullanmisiz ve dun bir de baktim internet yok cunku bizim pakette 6 gb limitini aşamiyorsun. Paketim 10 temmuzda yenilenecek maalesef.
Ben de sizleri merakta birakmamak icin telefonuma 1 gunluk internet paketi aldim, bu durumu bildireyim diye.
Kizlar ayin 10u cumaya geliyor ama siz yine persembeden bildiriminizi yaparsiniz, ben de cuma gunu paketim yenilenmiş şekilde 3. Listemizi oluştururum.
Kusura bakmayin baska bir imkanim olmadigi icin, sizlere bunu bildirip cuma araniza donecegim insallah.
Yoklugumu aratmayacaginiza eminim canlarim...
Opuyorum hepinizi :KK68:

Canlarimmmm
4 gblik internet paketim bitmis, 2 gb da oyle kullanmisiz ve dun bir de baktim internet yok cunku bizim pakette 6 gb limitini aşamiyorsun. Paketim 10 temmuzda yenilenecek maalesef.
Ben de sizleri merakta birakmamak icin telefonuma 1 gunluk internet paketi aldim, bu durumu bildireyim diye.
Kizlar ayin 10u cumaya geliyor ama siz yine persembeden bildiriminizi yaparsiniz, ben de cuma gunu paketim yenilenmiş şekilde 3. Listemizi oluştururum.
Kusura bakmayin baska bir imkanim olmadigi icin, sizlere bunu bildirip cuma araniza donecegim insallah.

Olsun canım yaa.. yüklenir inşallah 10 unda, ücretsiz wi-fi kullanabileceğin bir yer varsa onu da değerlendirebilirsin.
Perşembe ne olucak bakalım :)

Olsun canım yaa.. yüklenir inşallah 10 unda, ücretsiz wi-fi kullanabileceğin bir yer varsa onu da değerlendirebilirsin.
Perşembe ne olucak bakalım :)
Canim evdeyim ben, zaten ramazan oldugu icin iftara kadar cafe tarzi yerlere gidemem. Bu ay boyle oldu. Tabletten internet kullanirken kac mb kaldigini ne kullandigimi sorgulayamiyorum, vin hattini pc'de kullanip ordan ara ara kontrol etmezsem ay sonuna boyle supriz yasayabiliyorum bazen.

2 top sade dondurma yedim arada kızlar bi de jillian ile 12. Günümdeyim incelme çok ii :21::KK73::KK73:
canım ya ben arada bikaç gün yapamadım jillian ama ben de 6. günümü yapcm aksama kesinlikle incelme ben de bile farkettim. regl dönemimde daha rahat yapıyordum şimdi iftardan sonra zor geliyor. ama yapcm bu aksam insallh .. ;) spora başladığında ölçülerini yazdın mi canım ?ne kadar incelme olduğunu görmek için ?

:KK66:
Aynen canım ye ama aAr azar ye, ekmek pide yeme. Pilav ya da makarna 1 yk dan fazla yeme.. En iyisi böyle geldi aklaıma:KK66:
canım aynen öyle yaptım azar azar yedim. pide hiç yemedim. 2 kepçe mercimek corası 1 tabak mantı kaç kasik olduğunu bilmiyorum kayınvalidem koydu ama çok dolu bi tabak değildi 6 7 tane etsin cigkofte ve salata . iftarim böyleydi.. arada işte yine tatlı yedim ah veremezsem hep bu tatlılar yüzünden .. sahurda da 1 kepçe mercimek çorbası az peynir ve 1 avuç pide.

Canlarimmmm
biz burda merakla seni bekliyoruz tatlım :)

canım ya ben arada bikaç gün yapamadım jillian ama ben de 6. günümü yapcm aksama kesinlikle incelme ben de bile farkettim. regl dönemimde daha rahat yapıyordum şimdi iftardan sonra zor geliyor. ama yapcm bu aksam insallh .. :KK66: spora başladığında ölçülerini yazdın mi canım ?ne kadar incelme olduğunu görmek için ?
Evet ya çok iyi oldu bu inşallah daha güzel sonuçlar alırız ama.ben yazmadım ölçülerimi hiç aklıma gelmedi keşke yazsaydım sen Yazdın mu canım

Back