- Konu Sahibi demlicaykeyfi
- #1.321
Bugün iftarda 1 kepçe tarhana çorbası,4 kaşık barbunya,1 tane dolma,1 parça kavun yedim kızlar.hiç ekmek yok dolma yediğim için bugün kendime söz verdim tatlı,dondurma yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla öle canım evde olmadığından kaçıyor böle kalabalıkla ama çoğunlukla yememye çalışıyorumcanım ya işte bazen dayanamıyor insan . napck sin olmuş artık . telafi etmek lazım
. bi kaç gün dikkat edersin şimdi insallh geçer...
Süper sağlık dolu bir menü.. tebrik ederim..İftar
2 kase yogurt corba
1/2 tabak taze fasulye
Salata
Bugün iftarda 1 kepçe tarhana çorbası,4 kaşık barbunya,1 tane dolma,1 parça kavun yedim kızlar.hiç ekmek yok dolma yediğim için bugün kendime söz verdim tatlı,dondurma yok
Ne güzel canım vermissin ki farketmişler demekki cok sevindim senin adına. En güzel şeydir zayıflamıssın denmesiKızlar yazamadım kusura bakmayın. Misafirlerim yeni gitti!! Bugün ne yedim, miniminnacık bir dolma biber, 2 yk zeytinyağlı fasulye, yoğurtlu biber közleme, 1 küçük sultan sarma( 4te 1 yufka ile yaptım) valla kızlar kendim yaptım diye demiyorum ama çok güzel sofra hazırlamıştım, inanın az yedim. Arkadaşlarım şok oldu, ne kadar az yedin diye.. Veee bana çok zayıflamışsın dedileerrr sahura su içip meyve yiyeceğim. Hiç canım istemiyor
Olsun canım sen pes etme yinede ne kadar versek iyidirKIzlar ilk bildirim benden gelsin. Ya net gözükmüyor ama ben söyleyeyim 59.9 kilom.. 1 haftada hedefe ulaşamayacağıma göre, sınıfta kaldım
Regli falanmi olacan acaba canimGeçen hafta 61.7
Bugün 61.9
Regli falanmi olacan acaba canim
Önemli olan devam etmemiz.. iki geri yarım ileri gidelim razıyım.. ama günlüğe bakınca eksilmiş olduğumuzu görelim inş.KIzlar ilk bildirim benden gelsin. Ya net gözükmüyor ama ben söyleyeyim 59.9 kilom.. 1 haftada hedefe ulaşamayacağıma göre, sınıfta kaldım
canım çok sevindim kilo vermişsin ki fark ediliyor demek ki ay hadi insallh darısı bayram a bizim de başımızaKızlar yazamadım kusura bakmayın. Misafirlerim yeni gitti!! Bugün ne yedim, miniminnacık bir dolma biber, 2 yk zeytinyağlı fasulye, yoğurtlu biber közleme, 1 küçük sultan sarma( 4te 1 yufka ile yaptım) valla kızlar kendim yaptım diye demiyorum ama çok güzel sofra hazırlamıştım, inanın az yedim. Arkadaşlarım şok oldu, ne kadar az yedin diye.. Veee bana çok zayıflamışsın dedileerrr sahura su içip meyve yiyeceğim. Hiç canım istemiyor