• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Bugün iftarda 1 kepçe tarhana çorbası,4 kaşık barbunya,1 tane dolma,1 parça kavun yedim kızlar.hiç ekmek yok dolma yediğim için bugün kendime söz verdim tatlı,dondurma yok:KK20:

Selam Kızlar..
Nasılsınız?
Hiç nete giren olmamış gibi :)

Akşam anneme iftara gittik
Mercimek çorba
4 kaşık pilav iki adet köfte iki adet dilim patates
Bir tabak z.yağlı yaprak sarma
Bir tabak patlıcan salatası

21.30 Türk kahvesi

22.00 de ev yapımı bir büyük dilim yalancı tavukgöğsü sütlü tatlı

23.00 - 24.00 arası 45 dakika süren yürüyüş..

Kızlar yazamadım kusura bakmayın. Misafirlerim yeni gitti!! Bugün ne yedim, miniminnacık bir dolma biber, 2 yk zeytinyağlı fasulye, yoğurtlu biber közleme, 1 küçük sultan sarma( 4te 1 yufka ile yaptım) valla kızlar kendim yaptım diye demiyorum ama çok güzel sofra hazırlamıştım, inanın az yedim. Arkadaşlarım şok oldu, ne kadar az yedin diye.. Veee bana çok zayıflamışsın dedileerrr;) sahura su içip meyve yiyeceğim. Hiç canım istemiyor

Slm canlar nasılsınız bakemm. Büyük gün geldi çattı. İnşallah bol eksili gün olur bizim için
bu arada sahurda
1 yumurta
1 bardak süt
12 kiraz

Kızlar yazamadım kusura bakmayın. Misafirlerim yeni gitti!! Bugün ne yedim, miniminnacık bir dolma biber, 2 yk zeytinyağlı fasulye, yoğurtlu biber közleme, 1 küçük sultan sarma( 4te 1 yufka ile yaptım) valla kızlar kendim yaptım diye demiyorum ama çok güzel sofra hazırlamıştım, inanın az yedim. Arkadaşlarım şok oldu, ne kadar az yedin diye.. Veee bana çok zayıflamışsın dedileerrr:KK66: sahura su içip meyve yiyeceğim. Hiç canım istemiyor
Ne güzel canım vermissin ki farketmişler demekki cok sevindim senin adına. En güzel şeydir zayıflamıssın denmesi :21:

KIzlar ilk bildirim benden gelsin. Ya net gözükmüyor ama ben söyleyeyim 59.9 kilom.. 1 haftada hedefe ulaşamayacağıma göre, sınıfta kaldım:(

KIzlar ilk bildirim benden gelsin. Ya net gözükmüyor ama ben söyleyeyim 59.9 kilom.. 1 haftada hedefe ulaşamayacağıma göre, sınıfta kaldım:KK43:
Önemli olan devam etmemiz.. iki geri yarım ileri gidelim razıyım.. ama günlüğe bakınca eksilmiş olduğumuzu görelim inş.

Son düzenleme:
Kızlaaar ben de
Geçen hafta bugün 70.2
Bu hafta 69.8

Çoook yavaş.. çünkü yiyorum.. tok oluyorum.. ama sağlıklı şeyleri seçme çabasındayım.. devam.. devam.. devam..

Fotoğraf da ekliyorum arkadaşlar.. Ama nedense 69 u bi görsem derken mutlu değilim sanırım 69.3 felan olsam yani biraz fazla kilo vermiş olsam mutlu olucaktım sanırım. kaybım 1 haftada sadece 400 gr. olmuş.. bunu sürdürmeli.. artık 70 leri görmemem lazım benim..
Bu arada regli olmama 3 / 4 günüm kaldı :(

Eklentiler

• 69.8.jpg
    69.8.jpg
    332,5 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar ben de çok merak ediyorum kaç Kilo oldum ama tartı sorunum var biliyorsunuz :KK61:bu arada sahurda 2 ince dilim tb ekmeği,1kk peynir, 3 zeytin,domates salatalık yedim

Ben de 2 kepçe düğün çorbası - 7 kaşık yesil fasulye - 2 kasik bulgur pilavı -salata -1 kase cacık ve 3 yudum pide yedim..
az sonra da ara olarak kavun yemeği planlıyorum ...
Kızlar yazamadım kusura bakmayın. Misafirlerim yeni gitti!! Bugün ne yedim, miniminnacık bir dolma biber, 2 yk zeytinyağlı fasulye, yoğurtlu biber közleme, 1 küçük sultan sarma( 4te 1 yufka ile yaptım) valla kızlar kendim yaptım diye demiyorum ama çok güzel sofra hazırlamıştım, inanın az yedim. Arkadaşlarım şok oldu, ne kadar az yedin diye.. Veee bana çok zayıflamışsın dedileerrr:KK66: sahura su içip meyve yiyeceğim. Hiç canım istemiyor
canım çok sevindim kilo vermişsin ki fark ediliyor demek ki ay hadi insallh darısı bayram a bizim de başımıza ;)

Back