• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Kızlar dÜn sahuru yazmamışım. 1 yumurta, 1 kızarmış ekmek ve peynir yedim. Akşam da kayınvalidemdeydik. O da çorba yapmış 1 kepçe yedim. 2 yemek kaşığı darı mancarı(inanın ne olduğunu ben de bilmiyorum ilk defa yedim, aynı ıspanak gibi), 2 yk fasulye yedim. Bir de fırında etli bir şey vardı, 1 tane patstesinden 1 tane de etinden yedim, minicik tadına baktım işte.. Çok gibi gözüküyor. Ama aslında hepsinden tattım sadece. Yarın yine misafirim var. Bakalım kızlar

İyi akşamlar hanımlar
Sabah yarın tost kaşarlı
Öğle iki kaşık barbunya iki kaşık bulgur pilavı
Akşam iki kaşık sebzeli köfte iki kaşık makarna
Hiç ornek bi menü olmadı bugün ama birazdan sağlam bi sporla telafi etmeye caliscam ;)

Kızlar iftarda anneme gittim

1 tabak yeşil mercimek çorba (bildiğiniz şehriyeli usül)
3-4 dilim patatesten oluşan patates oturtma
1 adet küçük biber dolma
Yoğurtlu kabak salata
Normal salata

21.30 da 1 adet duble çikolatalı böğürtlenli dondurma (mag..m) valla hiiç esirgemedim yedim.. ohhh keyfini çıkardım :)

Kayınvalidem bende çok hasta, eşim gece geliyor eşim olmadığı akşamlar yürüyüşe gidemiyorum, sağlık olsun..

Kızlar 70,2 de kaldım
Aşacağım ama ne zaman :)
69 olmam lazım ki benim bu perşembe

Ha gayret bi gayret (he canım he sen keyfini süre süre ye duble çikolatalı dondurmaları görürsün elbet)

Ne demiş sezen "ümitsiz de yaşanmaz ki!"

İyi akşamlar hanımlar
Sabah yarın tost kaşarlı
Öğle iki kaşık barbunya iki kaşık bulgur pilavı
Akşam iki kaşık sebzeli köfte iki kaşık makarna
Hiç ornek bi menü olmadı bugün ama birazdan sağlam bi sporla telafi etmeye caliscam :KK66:

Yoo.. Hiç de fena diil bence denizcim.. gayet ölçülü miktarlar.. sanırım yeşile yer ayırmak lazım azcık ;)

Kızlar dÜn sahuru yazmamışım. 1 yumurta, 1 kızarmış ekmek ve peynir yedim. Akşam da kayınvalidemdeydik. O da çorba yapmış 1 kepçe yedim. 2 yemek kaşığı darı mancarı(inanın ne olduğunu ben de bilmiyorum ilk defa yedim, aynı ıspanak gibi), 2 yk fasulye yedim. Bir de fırında etli bir şey vardı, 1 tane patstesinden 1 tane de etinden yedim, minicik tadına baktım işte.. Çok gibi gözüküyor. Ama aslında hepsinden tattım sadece. Yarın yine misafirim var. Bakalım kızlar
Olsun canım yaaa.. gene de kontrollüyüz değil mi? Buna devam.. Durmak yok.
Bu gruba sahip olduğum için çok mutluyum inanın!
Menün bana gayet iyi geldi sebze ağırlıklı olmuş. Bazen sofrada peynir zeytin reçel oluyo eğer tadımlık almıyosam asla ekmek yemiyorum ben. Yersem işte üç dört lokmayı geçmiyorum.

:KK66:

canım aynen öyle yaptım azar azar yedim. pide hiç yemedim. 2 kepçe mercimek corası 1 tabak mantı kaç kasik olduğunu bilmiyorum kayınvalidem koydu ama çok dolu bi tabak değildi 6 7 tane etsin cigkofte ve salata . iftarim böyleydi.. arada işte yine tatlı yedim ah veremezsem hep bu tatlılar yüzünden .. sahurda da 1 kepçe mercimek çorbası az peynir ve 1 avuç pide.
çok iyi yapmışsın canım, misafirlikte olunca ne yiyeceğimizi ayarlayamıyoruz zaten..
Kızlar iftarda anneme gittim

1 tabak yeşil mercimek çorba (bildiğiniz şehriyeli usül)
3-4 dilim patatesten oluşan patates oturtma
1 adet küçük biber dolma
Yoğurtlu kabak salata
Normal salata

21.30 da 1 adet duble çikolatalı böğürtlenli dondurma (mag..m) valla hiiç esirgemedim yedim.. ohhh keyfini çıkardım :)

Kayınvalidem bende çok hasta, eşim gece geliyor eşim olmadığı akşamlar yürüyüşe gidemiyorum, sağlık olsun..

Kızlar 70,2 de kaldım
Aşacağım ama ne zaman :)
69 olmam lazım ki benim bu perşembe

Ha gayret bi gayret (he canım he sen keyfini süre süre ye duble çikolatalı dondurmaları görürsün elbet)

Ne demiş sezen "ümitsiz de yaşanmaz ki!"
Canım eçmiş olsun, çikolata dondurmada az olduğu esans gibi olduğu için tam çikolata sayılmaz bence;) ben de dondurma yiyorum ya onu aklamam lazım. Ben sade terxih ediyorum ya da kavunlu tavsiye ederim.
Olsun canım yaaa.. gene de kontrollüyüz değil mi? Buna devam.. Durmak yok.
Bu gruba sahip olduğum için çok mutluyum inanın!
Menün bana gayet iyi geldi sebze ağırlıklı olmuş. Bazen sofrada peynir zeytin reçel oluyo eğer tadımlık almıyosam asla ekmek yemiyorum ben. Yersem işte üç dört lokmayı geçmiyorum.
Evet sebze ağırlıklıydı. Sağol canım motiven için, evet iyi ki bu grup var;) ben de akşam ekmek pide senin gibi yapıyorum ama sahurda kahvaltı ettiğim için yiyorum ister istemez
İftar menüm
1 kase yogurt corbası (adını bilmiyom içinde bugday ve nohut var)
1 tabak patatesli yesil fasulye
Karpuz
1 yemek kasigi cokelek
Sağlıklı olmuş canım menüm, afiyet olsun.

Kızlar şuan yarınki misafirlerim için zeytinyağlı fasulye ve dolma yaptım. Zeytinyağlıları 1 gece bekletmeyi seviyorum. O kadar yoruldum ki 1 saat uyumayı planlıyorum. Öpüldünüz

kızlar benim motivasyonum bugün acayip düştü . çok yedim cokkkkkk :( şimdi sahur yapmicm bol bol su içerim artik... şu kalori sayma işini bir basarabilsem. Günlük 1000 cl yi gecmeSem .. yarın başlasam mo acaba saymaya .. böyle ne yedigimi anlamıyorum . saymaliyim galiba :(

Valla kızlar bu gün resmen abarttımmm hem de 3 haftadır hiç yapmadığım kadar..1 porsiyon Kuşbaşılı pide,öncesinde az Tavuksuyu çorba Sorasında koca bir külah dondurma zaten günlük ihtiyacımı tamamladım sanırım Ha bi de çekirdek yedim:KK17::KK17::KK23::KK23:

kızlar dün akşam yemeğinde taze yeşil fasülye cacık ve bulgur pilavı yedim ama öyle bir ağırlık çöktü ki anlatamam kayınvaldemlerde ziyarete geldiler onları gezdirincede gezdirme dediğim ev oturması spor yapamıyorum

kızlar dün akşam yemeğinde taze yeşil fasülye cacık ve bulgur pilavı yedim ama öyle bir ağırlık çöktü ki anlatamam kayınvaldemlerde ziyarete geldiler onları gezdirincede gezdirme dediğim ev oturması spor yapamıyorum
canım ağır şeyler yememisin tedirgin olma.. benim de bu aksam ki menum seninle aynı
çok kacirmamaya çalışıcam ama bakalım..

Haydi kızlar aksama ne pişiriyor sunuz? ben yesil fasulye bulgur pilavı cacık salata ve belki kavun ya da kavun u ara da yapabilirim...

Valla kızlar bu gün resmen abarttımmm hem de 3 haftadır hiç yapmadığım kadar..1 porsiyon Kuşbaşılı pide,öncesinde az Tavuksuyu çorba Sorasında koca bir külah dondurma zaten günlük ihtiyacımı tamamladım sanırım Ha bi de çekirdek yedim:KK17::KK17::KK23::KK23:
canım ya işte bazen dayanamıyor insan . napck sin olmuş artık . telafi etmek lazım
. bi kaç gün dikkat edersin şimdi insallh geçer...

İyi akşamlar kızlar
Sabah iki tane börek:(
Öğlen iki top çikolatalı dondurma albeni
19.00 bir dilim karpuz
İftar bi kepçe tarhana çorbası bi kaşık barbunya bi kaşık taze fasulye bi kaşık makarna
Bu hafta tartıdan hiç umudum yok spor da yapmadım hiç ama hadi bakalım hayırlısı

İyi akşamlar kızlar
Sabah iki tane börek:KK43:
Öğlen iki top çikolatalı dondurma albeni
19.00 bir dilim karpuz
İftar bi kepçe tarhana çorbası bi kaşık barbunya bi kaşık taze fasulye bi kaşık makarna
Bu hafta tartıdan hiç umudum yok spor da yapmadım hiç ama hadi bakalım hayırlısı
canım bazen oluyor işte napalım bizim de canımiz istiyor .. ben de aynı durumdayım. önümüzdeki hafta telafi etmemiz şart ...

Back