Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Canim burdamisin buldum seni ne yaptin nasil gidiyor ben 74 oldum zar zor haftalik kilo verme yarismasindayim bende sende durum nedir
Sonsuzcum evet burdayım, ben de pek bi değişiklik yok valla, çok sevidim senin adına.. Kolay gelsin canım benim

Kızlar dün için kusura bakmayın, malum izin istedim sizden.. Sınav umduğum gibi olmadı, iftara da üniden ev arkadaşlarım geldi. İftar, sahur ne yedim bilmiyorum valla.. Dünü unutuyorum bugün yeni bir gün yemek anlamında..

Akşam 2 kepçe tarhana, 1 adet biber dolması, 2 yk tavuk sote yemeyi planlıyorum, farklı olursa yaZarım tekrar

Gecmis olsun canim, sinav zor muydu? Kendi adima merak ediyorum, bu sene belki kursa giderim diye bir dusuncem var da.

Kizlar ogleden sonra 1 kase yogurt yedim
Aksam da
1 kase domates corbasi
Kiymali makarna 1 tabak (en sevdigim sey cok hakim olamadim)
1 kase yogurt
Karpuz
Oruclu olmadigim icin suyu bol bol iciyorum

Iyi akşamlar kizlar iftar menüm
-1 buçuk kepçe domatesli şehriye çorbası
-1 tabak az yagli mantar sote(aslinda tavadan yedim ama en fazla 1 tabak yemişimdir)
-1 kase yoğurt

Ve biraz önce de 1 kupa az sütlü şekersiz nescafe

Gecmis olsun canim, sinav zor muydu? Kendi adima merak ediyorum, bu sene belki kursa giderim diye bir dusuncem var da.
Ya aslında yorumları okuduysam daha iyi anlarsın, sınav kolaydı, hele geçen senenin yanında çok çok kolaydı, ama ben yapamadım. Zorlandım, kafam karıştı, yoksa millet çok memnun sınavdan.. Ben seneye hazırlanıcam (asıl atama seneye ya bizim) buluşuruz kpss topiclerinde
Kizlar ogleden sonra 1 kase yogurt yedim
Aksam da
1 kase domates corbasi
Kiymali makarna 1 tabak (en sevdigim sey cok hakim olamadim)
1 kase yogurt
Karpuz
Oruclu olmadigim icin suyu bol bol iciyorum
Sıvı tüketimi çok iyi canım iyi yapmışsın, ben de regl iken aynısını yaptım, çok iyi oluyor
Süper canım benim, çok güzel menün

Ben de aynı dediğim gibi, 1 kepçe tarhana, 1 adet biber dolması ve 4 yk tavuk sote. Hiç ekmek yok

kızlar ben de 2.5 kepçe mercimek çorbası -2 tane islim kebabi -1 biber dolması 1 kase cacık ve -avuç içi kadar pide yedim...
ara olarak da şimdi bu 1.5 tane şekerpancarı yedim .. Ramazan olunca dayanamıyorum kızlar ya şekerim düşüyor galiba...

Canim cok guzel, tebrik ediyorum seni, hayatinda ne kadar guzel ne kadar faydali bir degisiklik yaptin
Bence de vermişsindir, bu emeklerimizin hicbiri boşa cikmayacak, guzel sonuclar alacagiz insallah

Tesekkur ederim canimm. İnsallah emeklerimiz bosa cikmaz :) sizlerle daha bi motive oluyorum. Tym samimiyetimle tesekkur ederim iyiki varsiniz kizlar iyiki varsin kk ailesiiii :) :)

Can'sın yaaa önerin dikkate alınacaktır! Muckkksss

İftar menüm
1 kase mercimek çorba
Yarım karnıyarık (küçük)
Yoğurtlu kabak salatası
Az normal salata
İki lokma ekmek

Şekersiz Türk kahvesi

22.30 da puding...

SAHUR
1 adet muz
1 bardak süt

gün boyu 1 lt. Su...

Sporumu yaptim kizlaarr

♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥ 50 twist hareketi
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 köpek iseme haraketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 makas
♥ 25 bacaklar aşağı yukarı
♥ 50 bisiklet hareketi
♥ 50 selülit savar hareketi
♥ 25 mekik
♥ 10 yarım şınav
♥ 70 squat ( 20 si sumo )
♥ 300 thing master aleti
Soğuma :)

kızlar masallh hepinizin menuleri çok güzel . hepinizi tek tek gönülden tebrik ediyorum . bi tek tatlıya dayanmayan benim galiba yani tatlı derken Şerbetli tatlı . yasak koycm eve girmesin diye ama ramazan dolayısıyla yapamıyorum.
aksam da tatlı yediğim için sahurda 1 bardak tarcinli süt içtim sadece. böyle yaparak dengeleyebiliyor muyum bilmiyorum ama en azından içimi rahatlatiyorum.
bugün de iftara kayınvalideme davetliyiz.. yani yandım bugün .onun dillere destan yemeklerini yemeden durabileck miyim bakalım . tamam söz azar azar yicm insallh tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…