- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Sen ilk mesajlarinda 58 kiloyum demistin canim, onu ilk haftaya yazabilirim, yarinki kilonu ilk olarak da yazabilirim, nasil istersen.Canim benim yarin ki paylasacagim kilo ilk kilom mu kabul edilecek?
canım çok teşekkür ederiz iyiyiz.. ben bu gece sahur menüsü yapamadım çünkü uyanamadimCanlarım, bugün nasilsiniziyisiniz insallah?
Gayet saglikli ve hafif iftar sahur menuleri goruyorum her gun, bu beni hem cok mutlu ediyor hem de motive ediyor. Sonuçta menülerimiz hem birbirimize hem de diğer kk üyelerine ve hatta üye olmadan takip edenlere 'örnek' oluyor.
Malum, yarin tarti bildirim gunumuz. Sizlerden ricam, yarin yani 25.06.2015 perşembe gunu 16.30da tartilmaniz (bunu konusmustuk, normalde aksam 7den sonra bir sey yemeyen ve ertesi gun 7-8 gibi kahvalti yapan biri de 12 13 saat aç kaldiktan sonra sabah tartilmiş oluyor şeklinde...)
Ve iftar saatine kadar (genel bir saat belirlersek 20.30a kadar) sayfamiza mumkunse tarti fotografiyla, degilse sadece mesajla bildirim yapmaniz.
Lutfen bildirimleri 20.30a kadar yapalim cunku iftardan sonra ikinci listeyi olusturmayi planliyorum.
Hepimizin bol eksiler görmesi dileğiyle
Yaa ben de bir gun saati kapatip uyumusum davulcuya uyandimcanım çok teşekkür ederiz iyiyiz.. ben bu gece sahur menüsü yapamadım çünkü uyanamadimuyursam uyanamiyorum uyumazsam sabah okula geç kalıyorum ben de ne yapacağımi şaşırdım .. yarın i sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kim kaç kg verdi ... heyecanlandıM :)
evt canım daha geç yattim dün gece sonunda da uyanamadim ..bugün de kısmet böyleymis ..Yaa ben de bir gun saati kapatip uyumusum davulcuya uyandimben uyursam 11-2 arasi uyuyorum canim, sen daha gec mi yatiyorsun, belki ondan kalkamamişsindir.
Evet yarini ben de merakla bekliyorum
İyi yapmişsin canim, hedefine hayli hayli ulasacagini dusunuyorum benkızlar bu arada okuldan bi öğretmen arkadaşla iddaya girdik . Eylül de döndüğumuzde 5 kilo vermiş olarak döneceğiz diye . Bu arada laf aranızda bu iddaa ya size güvenerek girdim haberiniz olsun68.3 kiloyla başladık iddaa ya ve buraya bakalım yarın kaç olacağım
İnsallah canim benimde hedefim ramazanda 5 ama toplamda 19 kilo insallah o gunleride görürüz bide bişey sorcaktım sana leslie yi tele yada tablete indirebiliyormuyuz sürekli nettenmi acacagızTamam canim, senin sahur saatine gore olur. Olsun ben 88,5 ile baslamistim diyete simdi 10 kilo daha hafif sekilde devam ediyorum. Bugune kadar hiç 60li hedefim olmadi, yani 70li halimden memnundum düşün. Ama artik inaniyorum ben de o 69,9u gorecegim insallah sizlerle birlikte. Hepimizin mucizesi olacak
Sen ilk mesajlarinda 58 kiloyum demistin canim, onu ilk haftaya yazabilirim, yarinki kilonu ilk olarak da yazabilirim, nasil istersen.
Hedefin 53tü degil mi canim?
Canim ben bilgisayara indirmistim, ordan tablete attim. Tablete nasil iner bilmiyorum.İnsallah canim benimde hedefim ramazanda 5 ama toplamda 19 kilo insallah o gunleride görürüz bide bişey sorcaktım sana leslie yi tele yada tablete indirebiliyormuyuz sürekli nettenmi acacagız
TamamdirrIlk kilom 58.1 di canim öyle yazalim çünkü verdim birazevet canim hedef 53
canım ben yanlış hatırlıyor olabilirim buraya 68.4 yazmışsam öyledir o zaman o. işte resmini çekmek bu yüzden daha mantıklı .. 68.4 yazalım da 100 gr daha eksik çıkmak bile mutlu ediyor beni ,)İyi yapmişsin canim, hedefine hayli hayli ulasacagini dusunuyorum benbuarada senin 68,4 bildirimini hatirliyorum ama ilk haftaya 68,3 mu yazayim yarin? Yanlislik olmasin
Tamam canim, afiyet olsun. Menulerin gayet guzel yalniz karniyariktaki patlican kizartiliyor mukızlar dün akşam ki menüm güveç 2 dilim ekmek 2 kaşık pilav ve yarım kase mercimek çorbasıydı sahurda sadece peynir karpuz yedim tok olunca insan yiyemiyor bu akşam ise karnıyarık pirinç pilavı cacık var ne kadar yediğimi paylaşıcam
Uyma canim uymaBenim de bu akşam karnıyarık yemeğim var ama fırında kızartılmış.domatesli şehriye çorbam dün akşamdan duruyor,bir de cacık başka da bişeye gerek yok sanırumgözüm doymuyor ama pilav yapsam olmaz uymiyim dimi
kızlar dün akşam ki menüm güveç 2 dilim ekmek 2 kaşık pilav ve yarım kase mercimek çorbasıydı sahurda sadece peynir karpuz yedim tok olunca insan yiyemiyor bu akşam ise karnıyarık pirinç pilavı cacık var ne kadar yediğimi paylaşıcam
Enn sevdiğim yemek karnıyarıııkkkBenim de bu akşam karnıyarık yemeğim var ama fırında kızartılmış.domatesli şehriye çorbam dün akşamdan duruyor,bir de cacık başka da bişeye gerek yok sanırumgözüm doymuyor ama pilav yapsam olmaz uymiyim dimi
Yok canim 4 yk gayeeet iyi.Enn sevdiğim yemek karnıyarıııkkkoff off.. Benim eşim patlıcan yiyince kabarıyor o sebeple ben yapamıyorum benim için de yiyin canlar
Ben bugün biraz sıkıntılıyım menü konusunda. Çünkü eşim mevlüt pilavı var ya etli ondan istedi. Ben de yaptım Ama, çorbadan sonra yemek o.. 4 yemek kaşığı yesem çok mu olur? Çok olursa da artık 1 saat daha yürürüz napalım dimi
Ooo super canim, cok dengeli bir menuBende aksama mercimek çorbası ve köfte yapiyorum 1 kase çorba salata yogurt ve 2 tane köfte yerim yeyince yazarim yine
Canim dogru soyluyorsun anneler bol yagli yapiyor gercekten, artik iftarda ne yersen sahurda dengeleyeceksin. Yine de azar azar yersen sorun olmaz insallah, ben her zaman salatami ayri kasede istiyorum kayinvalidemden, diyet yaptigimi da biliyor ona gore dikkat eder sag olsun.ya off kızlar şimdi evdeyim çok güzel gidiyor herşey ama haftaya artık evde değilim tatil zmanı geldi,kayınvalideme annemlere gidicem derken benim düzen bozulcak. o yüzden çok üzgünüm.ben yine dikkat etmeye çalışcam ama evdeki gibi olmuyor. ne bileyim evde yağı az tutuyorum salataya yağ koymuyorum ama maşallah bizimkiler boşaltıyor yağı.napcam bilmiyorum
Canım evet demli çayın da dediğin gibi Salata, makarna gibi yiyecekleri yağlamadan alabilirsin. Sofradaki çeşitlerden de tadarsın, azar azar sıkıntı olmaz. En fazla 3 gün sıkıntı çekersin, sonra onlar da senin düzenine alışırlar. Benim kayınvalidem taa sevgili dönemimizden beri bildiğinden benim makarnamı yağlamadan ayırırya off kızlar şimdi evdeyim çok güzel gidiyor herşey ama haftaya artık evde değilim tatil zmanı geldi,kayınvalideme annemlere gidicem derken benim düzen bozulcak. o yüzden çok üzgünüm.ben yine dikkat etmeye çalışcam ama evdeki gibi olmuyor. ne bileyim evde yağı az tutuyorum salataya yağ koymuyorum ama maşallah bizimkiler boşaltıyor yağı.napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?