Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

canım çok teşekkür ederiz iyiyiz.. ben bu gece sahur menüsü yapamadım çünkü uyanamadim uyursam uyanamiyorum uyumazsam sabah okula geç kalıyorum ben de ne yapacağımi şaşırdım .. yarın i sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kim kaç kg verdi ... heyecanlandıM :)

Yaa ben de bir gun saati kapatip uyumusum davulcuya uyandim ben uyursam 11-2 arasi uyuyorum canim, sen daha gec mi yatiyorsun, belki ondan kalkamamişsindir.
Evet yarini ben de merakla bekliyorum

ca
Yaa ben de bir gun saati kapatip uyumusum davulcuya uyandim ben uyursam 11-2 arasi uyuyorum canim, sen daha gec mi yatiyorsun, belki ondan kalkamamişsindir.
Evet yarini ben de merakla bekliyorum
evt canım daha geç yattim dün gece sonunda da uyanamadim ..bugün de kısmet böyleymis ..

İyi yapmişsin canim, hedefine hayli hayli ulasacagini dusunuyorum ben buarada senin 68,4 bildirimini hatirliyorum ama ilk haftaya 68,3 mu yazayim yarin? Yanlislik olmasin

İnsallah canim benimde hedefim ramazanda 5 ama toplamda 19 kilo insallah o gunleride görürüz bide bişey sorcaktım sana leslie yi tele yada tablete indirebiliyormuyuz sürekli nettenmi acacagız

Sen ilk mesajlarinda 58 kiloyum demistin canim, onu ilk haftaya yazabilirim, yarinki kilonu ilk olarak da yazabilirim, nasil istersen.
Hedefin 53tü degil mi canim?

Ilk kilom 58.1 di canim öyle yazalim çünkü verdim biraz evet canim hedef 53

İnsallah canim benimde hedefim ramazanda 5 ama toplamda 19 kilo insallah o gunleride görürüz bide bişey sorcaktım sana leslie yi tele yada tablete indirebiliyormuyuz sürekli nettenmi acacagız
Canim ben bilgisayara indirmistim, ordan tablete attim. Tablete nasil iner bilmiyorum.
Ilk kilom 58.1 di canim öyle yazalim çünkü verdim biraz evet canim hedef 53
Tamamdirr

İyi yapmişsin canim, hedefine hayli hayli ulasacagini dusunuyorum ben buarada senin 68,4 bildirimini hatirliyorum ama ilk haftaya 68,3 mu yazayim yarin? Yanlislik olmasin
canım ben yanlış hatırlıyor olabilirim buraya 68.4 yazmışsam öyledir o zaman o. işte resmini çekmek bu yüzden daha mantıklı .. 68.4 yazalım da 100 gr daha eksik çıkmak bile mutlu ediyor beni ,)

kızlar dün akşam ki menüm güveç 2 dilim ekmek 2 kaşık pilav ve yarım kase mercimek çorbasıydı sahurda sadece peynir karpuz yedim tok olunca insan yiyemiyor bu akşam ise karnıyarık pirinç pilavı cacık var ne kadar yediğimi paylaşıcam

Tamam canim, afiyet olsun. Menulerin gayet guzel yalniz karniyariktaki patlican kizartiliyor mu

Uyma canim uyma menun boyle gayet guzel

Enn sevdiğim yemek karnıyarıııkkk off off.. Benim eşim patlıcan yiyince kabarıyor o sebeple ben yapamıyorum benim için de yiyin canlar

Ben bugün biraz sıkıntılıyım menü konusunda. Çünkü eşim mevlüt pilavı var ya etli ondan istedi. Ben de yaptım Ama, çorbadan sonra yemek o.. 4 yemek kaşığı yesem çok mu olur? Çok olursa da artık 1 saat daha yürürüz napalım dimi

Yok canim 4 yk gayeeet iyi. cok degil.

ya off kızlar şimdi evdeyim çok güzel gidiyor herşey ama haftaya artık evde değilim tatil zmanı geldi,kayınvalideme annemlere gidicem derken benim düzen bozulcak. o yüzden çok üzgünüm.ben yine dikkat etmeye çalışcam ama evdeki gibi olmuyor. ne bileyim evde yağı az tutuyorum salataya yağ koymuyorum ama maşallah bizimkiler boşaltıyor yağı.napcam bilmiyorum

Bende aksama mercimek çorbası ve köfte yapiyorum 1 kase çorba salata yogurt ve 2 tane köfte yerim yeyince yazarim yine
Ooo super canim, cok dengeli bir menu
Canim dogru soyluyorsun anneler bol yagli yapiyor gercekten, artik iftarda ne yersen sahurda dengeleyeceksin. Yine de azar azar yersen sorun olmaz insallah, ben her zaman salatami ayri kasede istiyorum kayinvalidemden, diyet yaptigimi da biliyor ona gore dikkat eder sag olsun.

Canım evet demli çayın da dediğin gibi Salata, makarna gibi yiyecekleri yağlamadan alabilirsin. Sofradaki çeşitlerden de tadarsın, azar azar sıkıntı olmaz. En fazla 3 gün sıkıntı çekersin, sonra onlar da senin düzenine alışırlar. Benim kayınvalidem taa sevgili dönemimizden beri bildiğinden benim makarnamı yağlamadan ayırır alışırlar, sıkma canını sen şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…