- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
bende de aynı sıkıntı var arkadaşım kuru kaysıyı gözünün önünde tut, at ağzına bi tane, bi koca bardak yeşil çay veya sütlü şekersiz nescafe ile tamamlarsan kesiyor!Ya işte şimdi canım tatlı istiyor .. şu tatlı krizlerini atlatamiyorum.. keşke sütlü tatlı yapsaydim kızlar ya ... hiç yemek yemesem aç kalabilirim ama işte şu krizleri atlatamiyorum malesef
Sahur menüm
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 minik salatalik
yarim domates
2 küçük kırmızı biber
biraz maydanoz dereotu
bi kaç parça karpuz
çeyrek bardak tarçınlısüt :)
Canim cok sis hissettim kendimi 3 lt su icmeye calisiyorum o sisirdi galibaÇok aZ değil mi?? Doydun mu bari?
Evet canim.persembe tarti gunumuz ayni.gunde bildirimleri.yaacagizKızlar bu topik de perşembe mi tartılıyorsunuz? Ben zırt pırt tartılıp kendi topikciğime fotoğraf koyuyorum ama :)) Sizinle devam etmek çok süper oldu, ramazanda ne yapmalı diye düşünüp duruyordum :) Perşembe tartılıp cuma günü buradan bildirimde mi bulunacağız???
Canımmm.. tarçınlı sütü özellikle mi tüketiyorsun?? Normal süt müydü, laktozsuz felan mıydı?
Ben çocukken 12 - 13 yaşlarımda hastanede yatmıştım bu da bana ömür boyu yumurta yiyememek gibi bir kötü iz bıraktı orada bi fenalık geldi haşlanmış yumurtadan
Şimdi bol beyaz peynir, karabiber, iki kaşık un / son zamanlarda unun yerini yulaf ezmesi aldı, biraz kaşar peyniri rendesi, bolca maydanoz veya nane ile omlet yapıp yumurtanın tadını o malzemelerle yok edersem yiyebiliyorum..
Ama karabiberli tuzlu rafadan yumurtayı, kaysı kıvamı haşlanmış yumurtayı bazen lezzetini anımsıyorum.. yin de cesaretim yok yemeye.. istemiyorum.. yumurta yiyebilen arkadaşlarımı çok şanslı görüyorum.
Su konusunda ben de sahura kadar uyursam ictigim miktar azaliyor canim. Ne yapalim, elimizden geleni yapacagiz artik. Şöyle ki, fistik ezmesiydi, cikolataydi bunlari evimize almazsak yeme şansimiz da olmaz. O yuzden mumkun oldugunca almamaya calisalim ki bunca çabamiz boşa gitmesin.Günydın kızlar,
Dün iftarda
Tarhana Çorba
1 küçük kase kısır (dünden kalan)
1 tabak taze fasulye
Yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
belki bir ince dilim ekmeği ancak bulacak pide + 4 zeytin ve 2 çatal peynir
Sahurda (yani 5 saat kadar önce)
İnce iki dilim ekmekle yapılmış tost
İnce dilim ekmeğe sürülmüş FISTIK EZMESİİİ
2 Bardak çay
Not: Dün yarım saat yürüyüş yapıldı (iftardan önceee)
Dün 1 lt. su içildi ancaaak canlarım ben işten dönünce çok uykum geliyor, saat akşam 22.30 da uyuyakalıyorum, haftaya nasipse izinli olacağım o zaman bu su işi 2 lt. ye çıkar, akşam uyanık olduğum kısıtlı saatlerde çok su içince acaip rahatsız ediyor midem bi tuhaf oluyor..
Persembe 16.30dan itibaren tartilip mumkunse fotografli bildirim yapacagiz, ben de iftardan sonra listeyi yenileyecegim. Sen 17 haziranda tartildiysan onu da yazarsin onu da eklerim ilk haftaya.Kızlar bu topik de perşembe mi tartılıyorsunuz? Ben zırt pırt tartılıp kendi topikciğime fotoğraf koyuyorum ama :)) Sizinle devam etmek çok süper oldu, ramazanda ne yapmalı diye düşünüp duruyordum :) Perşembe tartılıp cuma günü buradan bildirimde mi bulunacağız???
Gecmis olsun canim, oyle boyle bir yolunu bulmuşsun sonucta bir sekilde yiyorsun, o da bir sey. Ben de cocukken mantardan sogudum, kendisiyle yildizimiz barismadi...Ben çocukken 12 - 13 yaşlarımda hastanede yatmıştım bu da bana ömür boyu yumurta yiyememek gibi bir kötü iz bıraktı orada bi fenalık geldi haşlanmış yumurtadan
Şimdi bol beyaz peynir, karabiber, iki kaşık un / son zamanlarda unun yerini yulaf ezmesi aldı, biraz kaşar peyniri rendesi, bolca maydanoz veya nane ile omlet yapıp yumurtanın tadını o malzemelerle yok edersem yiyebiliyorum..
Ama karabiberli tuzlu rafadan yumurtayı, kaysı kıvamı haşlanmış yumurtayı bazen lezzetini anımsıyorum.. yin de cesaretim yok yemeye.. istemiyorum.. yumurta yiyebilen arkadaşlarımı çok şanslı görüyorum.
Tamam canim, yine de elinden geldigince menulerini yazmaya calis ki, sonra donup baktiginda şunu yedim şöyle oldu deme şansin olsun. Yalniz bildirim gunlerini aksatmayalim cunku hepinizden bildirim gelecek ki ben liste yapabileyimbu sahuru rahat atlattım sayılır
avuç içi kadar pide peynir zeytin kahvaltılık azar azar
kavun 8-10 tane kiraz yedim
üstüne de 1 bardak neskafe içitim ohhh mis
ben çok menü yazamıyorum çalışıyorum evde küçük çocuk ama ucundan kenarından yakalamaya çalışıyorum sizi
tartı gününde kabul edersiniz demi
Omletini cok sevdim canim, afiyet olsun. Yulafi cok severdim ama mideme dokundu geçen sene baya doktorluk oldum, ne zaman yesem agritiyor =( buarada ben de ev yapimk dut pekmezi hastasiyimBenim sahur menümde
3kaşık yulaf ezmesi ve 1yumurta ile yapılmış 1tatlı kaşığı zeytinyaglı omlet,
1dilim peynir,
Domates salatalık
1bardak kadar süt ve
2 tatlı kaşığı dut pekmezi evde yapma
Herkese hayrlı sahurlar canlar
Guzel menu canim, afiyet olsun. Yaa daha tadi guzel olan salatalik bulamadik ne pazarda ne markette, o yuzden ancak iftarda salatada hepsi karisinca yiyebiliyoruzKızlar günaydınsahur menümde 1 tane haşlanmış yumurta,domates salatalık yarım peynirli gözleme 2 tane ceviz 4-5 kuru yabanmersini ve Yeşilçay vardı.
Afiyet olsun canim. İftarda et balik turu bir sey yemis miydin, cunku 2 yumurta 2 porsiyon et hakkimiza tekabul ediyor, diyette zaten gunde 3 porsiyon et yenmesi tavsiye ediliyor, o açidan merak ettimSahur menüm
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 minik salatalik
yarim domates
2 küçük kırmızı biber
biraz maydanoz dereotu
bi kaç parça karpuz
çeyrek bardak tarçınlısüt :)
Omletini cok sevdim canim, afiyet olsun. Yulafi cok severdim ama mideme dokundu geçen sene baya doktorluk oldum, ne zaman yesem agritiyor =( buarada ben de ev yapimk dut pekmezi hastasiyimeşimin memleketinden geliyor, tamamen dogal, sekersiz o yuzden 1 yemek kasigini 1 meyve hakkimdan duserek yedigim oluyor
Guzel menu canim, afiyet olsun. Yaa daha tadi guzel olan salatalik bulamadik ne pazarda ne markette, o yuzden ancak iftarda salatada hepsi karisinca yiyebiliyoruz
Afiyet olsun canim. İftarda et balik turu bir sey yemis miydin, cunku 2 yumurta 2 porsiyon et hakkimiza tekabul ediyor, diyette zaten gunde 3 porsiyon et yenmesi tavsiye ediliyor, o açidan merak ettim
Aa tamam canimCardio agirlikli spor yaptiğim için proteini ćok aliyorum canim kas kaybi olmamasi için ama akşam yemegimde corba salata ve yoğurt vardi dün :)
Bencede bu topik ve paylasimlar herkese motive oluyo. Tam gaz ileriiiii insallah. Bide ben gece 1 gibi yiyip yatiyorum genelde o yuzden ben oglen 12 gibi tartilamayi dusunuyodum sorun.olmaz dimi. Ki demissin ya 7 den sonra bisey yemen diye ben yatana kadar surekli yerdim o yuzden bu hale geldim zaten. Neyse hersey guzel olacakCanlarım, bugün nasilsiniziyisiniz insallah?
Gayet saglikli ve hafif iftar sahur menuleri goruyorum her gun, bu beni hem cok mutlu ediyor hem de motive ediyor. Sonuçta menülerimiz hem birbirimize hem de diğer kk üyelerine ve hatta üye olmadan takip edenlere 'örnek' oluyor.
Malum, yarin tarti bildirim gunumuz. Sizlerden ricam, yarin yani 25.06.2015 perşembe gunu 16.30da tartilmaniz (bunu konusmustuk, normalde aksam 7den sonra bir sey yemeyen ve ertesi gun 7-8 gibi kahvalti yapan biri de 12 13 saat aç kaldiktan sonra sabah tartilmiş oluyor şeklinde...)
Ve iftar saatine kadar (genel bir saat belirlersek 20.30a kadar) sayfamiza mumkunse tarti fotografiyla, degilse sadece mesajla bildirim yapmaniz.
Lutfen bildirimleri 20.30a kadar yapalim cunku iftardan sonra ikinci listeyi olusturmayi planliyorum.
Hepimizin bol eksiler görmesi dileğiyle
Tamam canim, senin sahur saatine gore olur. Olsun ben 88,5 ile baslamistim diyete simdi 10 kilo daha hafif sekilde devam ediyorum. Bugune kadar hiç 60li hedefim olmadi, yani 70li halimden memnundum düşün. Ama artik inaniyorum ben de o 69,9u gorecegim insallah sizlerle birlikte. Hepimizin mucizesi olacakBencede bu topik ve paylasimlar herkese motive oluyo. Tam gaz ileriiiii insallah. Bide ben gece 1 gibi yiyip yatiyorum genelde o yuzden ben oglen 12 gibi tartilamayi dusunuyodum sorun.olmaz dimi. Ki demissin ya 7 den sonra bisey yemen diye ben yatana kadar surekli yerdim o yuzden bu hale geldim zaten. Neyse hersey guzel olacak
canım 30 demek 30 dk anlamında mi ?Evet canim biraz zor bi spor youtubeye insanity max 30 yazarsan videolari var tatlim ordan açip yapıyorum
Buarada @gulsayszey canim yarin mobilden sadece kilonu yazsan yeterli
goldenheart senden de 17.062015'de kac kilo oldugunu ve ramazan sonundaki hedefini rica ediyorum, listeye eklemek için
canım 30 demek 30 dk anlamında mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?