- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 23
- 42
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Kizlar sporumu yaptimda geldim
30 dk leslie +100 mekik
1 bardak yesil cay
30 dk leslie +100 mekik
1 bardak yesil cay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok aZ değil mi?? Doydun mu bari?Sahur
1yumurta
1kk kadar peynir
12 kiraz
Bu nasıl bi spor canım merak ettim geçmiş olsun bu aradaKesinlikle bugün insanity max 30 yapicam canim 300 cal yaktiriyor zaten iki haftadr yapıyorum bu sporu ama bilegimi şinav cekerken incilttiğim için 4 gün ara verdim bugün tekrar baslicam inşallah :)
Canim mesela iki degil bir dilim yemeye calisalim tatlilari. Yani azicik dişimizi sıkmamız lazimIyi akşamlar kizlar iftar menüm
1 kase tarhanaçorbası
Çoban salata
1 banak pide :)
Aci biber turşusu
1 kase yoğurt
Ara iki dilim kadayif tatlisi ve dondurma uff iftari açarken kendimi frenliyorum ama şu tatli yok mu
yeşil çay içtim şimdi de
Cok guzel canim, tebrik ediyorum, tatliya hayir diyebilenler kulübü oldukKızlarr gelelim benim yediklerime,
1kase mercimek çorbası,
6 7 kaşık etli kuru fasulye,
2 kaşık kadar semizotlu salata ve
2kaşık kadar süzmr yogurt ile yapılmış kabaklı, cacıklı salata
İftardan sonra gelen tatlıyı yaani 3 4adet baklavayı reddettim ve şekersiz çayımı yudumladım pişman değilim
Menun guzel, yuruyus guzel tatlimdondurmaaa, ben tatlı hakkımı dondurmadan yana kullanıyorum, hem serinletiyor, hem de ohhh mis oluyor
Canım ben içiyordum, ama bi ara kimyasal düşük yaşadım, o zaman içiyordum, korunduğum için aklıma gelmemişti hamile olabileceğim, sonra dr maydanoz suyunun da ödem attırdığını, onun da erkisi olabileceğini söyledi. Yanlış hatırlamıyosam sen de bebek istiyodun, içme bence. Soğan suyu iç, hem zatıflatıyor hem rahmi temizliyor.. Tabi sen bilirsin canım
Ve ben me yedim.. Kocacığım tabi ki sebzeye surat astı!! Ben de boll dımatesli, biberli tavuk sote yaptım. Çorbadan sonra onu yedik. Yanında yoğurt:) vee akşam yürüyüşten sonraaa dondurmaaa:)) çok güzel oldu valla
Canım çok güzel ve zor bir spor gibi sen nereden çalışıyorsun bu sporu? YaniBildirim zamanı fistiklar
♥ insanity max 30 cardio challenge ( 30 dk + 2 dk soğuma )
♥300 thing master ( yarisi minik mink paslar halinde )
Bacak açarak soguma
sporumu yaptim duşumu aldım kahve keyfinden sonra sahur yapicam
Oh afiyet olsun tatlimmmKızlar suan evde ara öğün keyfimi yapıyorum,
Yarım bardak süt ile nescafe yaptım kendime bayadır içmemiştim su atıyo vücuttan diye iyi olduu valla,
6badem ve 4hurma
Cok guzel canim. Sofradan şişmeden kalkmak ne guzel degil miBenim menüm
1 kase mercimek corbası
1 tabak kabak yemegi
1 küçük domates, 1koy biberi
7-8 catal tatsiz kavun
bu mesaj begenilmez de ne yapilir?Kizlar sporumu yaptimda geldim
30 dk leslie +100 mekik
1 bardak yesil cay
Afiyet olsun canim. Hayirli sahurlar.Sahur
1yumurta
1kk kadar peynir
12 kiraz
Coook guzeeellllCanlar ara öğünümü ve sporumu yaptımara öğünüm 5 tane vişne.hepinize,yarım bardak süt.Leslie ile 45 dakika yürüyüş kendimi çok iyi hissediyorum spordan sonra da soda içtim bence Siz de soda için tüm gün vücudumuza mineral eksik
Cok iyi yapmişsin canim. Afiyet olsunnBildirim zamanı fistiklar
♥ insanity max 30 cardio challenge ( 30 dk + 2 dk soğuma )
♥300 thing master ( yarisi minik mink paslar halinde )
Bacak açarak soguma
sporumu yaptim duşumu aldım kahve keyfinden sonra sahur yapicam
Afiyet olsun canim.Ben de bugün sütümü içtim, iştahım yoktu azar aZar peynir zeytin yedim bir de limonata içtim ferahlatır diye ama, şişirdi daha çok.. Bugün sağlıksız oldu ama süt var olsun:) o da yeter
Bu nasıl bi spor canım merak ettim geçmiş olsun bu arada
Canım çok güzel ve zor bir spor gibi sen nereden çalışıyorsun bu sporu? Yani
Canim mesela iki degil bir dilim yemeye calisalim tatlilari. Yani azicik dişimizi sıkmamız lazim
Cok guzel canim, tebrik ediyorum, tatliya hayir diyebilenler kulübü olduk
Menun guzel, yuruyus guzel tatlim
Ooo menün süpermiş canım umarım kendini frenleyebilirsin