- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
kızlar şu dakika itibari ile sporumu yapmış bulunuyorum.. oruçlu oruçlu biraz zor oluyor ama yapmam gerekiyor diye düşünüyorum 1 ay önce 65 kilo dayken 1 ay yiyince 68 leri görmeye başladım bu da beni çok mutsuz bir insan yapıyor. neyse zararın neresinden dönersek kadir.. hadi kızlar hep beraber devam... Ramazan sonuna kadar en azından yine 65 yada 64 leri görsem... benim kilom ve boyuma yakın kim var kızlar boy 167 kilom 68
Sag ol canim benim. Gercekten kilo vermek istiyorum ya. Ben yaklasik iki yil once evlendim, 75 kiloydum gelinlik provasinda. Evlenince zaman icinde 1-2 1-2 aldim aldim ve bu sene ocak ayinda kendimi 88.5 gordum. 80de dur dememistim, 85te dememistim, bir iki gunluk diyet deneyimlerim oldu ve tabi hep pes ettim.
Sonunda 15 ocakta ayca kaya'nin kitabini aldim, bir gunde okudum ve sayarak yeme işini uygulamaya basladim. Çok şukür ki 10 kilo doktor ayca hanimin kitabi sayesinde gitti. Tabi kitabi yazan o ama uygulayan ben. Bekarlik kiyafetlerim olmazken, hepsine tekrar kavustum, kilo aldigimda asla yeni kiyafet almadim hep paspal paspal gezdim ama yeni kiyafet almak = kilolari kabullenmek demekti benim icin.
Simdi gercekten gelinlik giydigim kilonun altina inmek istiyorum, sizlerin de destegiyle insallah.
75i ve 69.9u gorsem dunyalar benim olur herhalde
Ramazandan once de salmaya başlamiştim, o yuzden bu ramazanda gunduz atistirma şansi olmayisi kurtardi beni cunku tv izlerken falan insanin atiştirasi geliyor evde olunca. Amma uzattim ama hikayemden pek bahsetmemiştim, bu vesileyle bahsetmiş oldum.
Sizlerin kilosu ne zamandan beri var kizlar? Dogum kilolari mi, oturup ders calisirken alinan kilolar mi, abur cubur sevdasinin getirdikleri mi?
Ben hemen cevap vereyim 58kg ile evlenip 68 kiloyla hamile kaldim evlendikten sonra hızlıca bi 10 kilo haneme eklendi dogumdan sonra 73 oldum sonra dikkat ederek 63 kiloya düştüm ama dogumdan 1 sene sonra sonra tekrar hamile kaldım kızım 6 aylık ve ben 74 kiloyum inşallah yinr vericem. İşin kötüsü bende boyda yok 155 boyum var
Kızlar ben dünü yazmamışım ya.. Dün ifrarda çorba, çok az tavuk ve 1 yemek kaşığı pilav yedim.
Sahurda iyi yedim ama 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 4 çeri domates, 2 sivri biber, 1 adet kaşarlı omlet ve avuç içim kadar pide.. Çok ama, ben ara öğün yapmıyorum ve yürüyüş yapıyorum ya dengeliyorum diye düşündüm..
Gelelim ben nasıl kilo aldım.. Ben lise yıllarında 49 kilo olan zayıf bir kızdım. Sonra üniversitede yakın arkadaşlarla eve çıktık, gece makarnalar falan 10 kilo aldım!! Sonra 4 sene al ver ile geçti.. 55 lerde tutunmuşken evlendim, evlilik, sonra iş yoğunluğu beni yemeye verdi ve 67yi gördüm!! Sonra 65lerw indim.. En son 61,5tim buraya başlamadan.. Hedefim 54,9 u görmek ve kalmak!! Çünkü ben kolay kilo veriyorum ama kolay da alıyorum.. Çünkü ben çok yemek yemiyorm ama abur cubur ve tatlıya zaafım var. Şimdi biri cips kola getirse ağlarım şu oruçlu halimle yiyemiycem diye.. Eşime sen hızlı yiyosun, ben çok yiyeyorum diye 2 paket cips aldırırım o derece.. Ondan bi vazgeçsem geri almayacağıma eminim.. Ayy uzun oldu, kusura bakmayın