o kaçamak yapanların ağızlarına acı biber sürücez aaaaa
yapmayın etmeyin kızlar bayrama ne kaldı ... bu bayram için ne bayramlık hayallerim vardı , kilo verip ,güzel sade bi elbise , ya da şık spor bi takım blazer ceketli falan alıcaktım. istemeye geldiklerinde de giyerim diyodum...kısmet olmucak malesef bana isteme töreni falan....neyse
perşembe günü bi şeyler alıcam bayram için , bakalım kaç bedenlere girebilicem ....
sahurda bir br ballı süt içtim, 3-4 tane de küçük galetalardan yedim . 3-4 çatal domates aldım. bu akşam köfte ve karışık kızartma istedi anneciğim , kendime alternatif yapmam lazım , kızartma yemek istemiyorum . yersem de zaten midem haşat oluyo ,hiç gerek yok. muhtemelen közlenmiş patlıcan salatası yapıcam... bugün de spor yapamadım kızlar , ama bayram temizliğine başladım , 2 koltuk takımı yıkadım makineyle , suyunu çektirmek için baya bi enerji sarfediyorum , karın kaslarım falan geriliyo , spor yerine geçsin artık bu da, bayramdan sonra tam gaz devam spora da , diete de .
ayrıca selülitlerim azalması gererirken daha çok arttı , ya da kilomu artık çok sorun etmediğim için , selülitler gözüme batıyo bilmiyorum . onlar için de bi şeyler okudm öğrendim , onları yapıcam malatyada artık.....
kaçamak yapmayın kızlar nolur , bayramda aynaya bakıp da keşke yapmasaydım o kaçamakları demeyin sonra.....
bu arada sabah 64.5 u gördüm , şimdi daha da inmiştir ama bakmıycam günde bi kere artık :) bayrama kadar bakmıycm demiştim ama dayanamadım