• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda oruç tutarak sağlıklı kilo verme deneyimlerimiz

süpersin ;) hadi kızlar hedefe kilitlenelim.ramazan bitince hedefimizi tamamlayana kadar takip edebileceğimiz bi topiğimiz olsun ;) yoksa valla yarıda bırakıcam gibi geliyo bana.daha önce diyetisyene gittiğimde bile böyle kilo vermemiştim.altı üstü 1.5 kilo verebilmiştim.şu anki durumu devam ettirmek istiyorum.bırakmak yok kızlar ;)
tamam canım bugün yeniden başlıyorum herşey için kendimizi motive edelim.daha yolumuz var gerçekten.ramazan bitincede devam etmeliyiz kesinlikle yoksa bende biyerden sonra pes ederim:)

Slm kızlar
Bugün Starda Ayşe ile Alişan programını izliyordum. Dr Gürkan Kubilay sık sık gelip gidiyo zaten oraya,bu kez yine 80 kilo verdirdiği bi hastasıyla çıktı.Adam ne müthiş bişi yaa, hastama diyor hamburgerden pizzaya kolaya dönere kadar hepsini yedirerek zayıflattım diyor bi yılda.Hayret ve imrenme ile izliyorum böylelerini.Zayıflayan kadın diyor ki benim canımın dondurma çektiği ve yemediğim bi an olmadı..Yediklerine değil ne zaman yediğine dikkat etmiş,ben de böyle bi programla zayıflamak istiyorum ya:8:

tamam canım bugün yeniden başlıyorum herşey için kendimizi motive edelim.daha yolumuz var gerçekten.ramazan bitincede devam etmeliyiz kesinlikle yoksa bende biyerden sonra pes ederim:)

evet yolumuz var yılmadan devam edelim.karnım dümdüz olana dek azmimi kaybetmek istemiyorum.Allah yardımcımız olsun...
Slm kızlar
Bugün Starda Ayşe ile Alişan programını izliyordum. Dr Gürkan Kubilay sık sık gelip gidiyo zaten oraya,bu kez yine 80 kilo verdirdiği bi hastasıyla çıktı.Adam ne müthiş bişi yaa, hastama diyor hamburgerden pizzaya kolaya dönere kadar hepsini yedirerek zayıflattım diyor bi yılda.Hayret ve imrenme ile izliyorum böylelerini.Zayıflayan kadın diyor ki benim canımın dondurma çektiği ve yemediğim bi an olmadı..Yediklerine değil ne zaman yediğine dikkat etmiş,ben de böyle bi programla zayıflamak istiyorum ya:8:

of off kim istemezki dondurma tatlı yiyerek zayıflmayı :( bende istiyorum bende.pizza kola döner hamburger çikolata falan değilde işte beni sütlü tatlılar ve dondurma mahvediyo.çok seviyorum ya... çok da özlüyorum yemeyince.keşke şı metabolizması hızlı tiplerden olsaydın.lisedeyken her teneffüs hamburger yiyen hergün dondurma yiyen ama yinede fit olan en yakın kız arkadaşım sayende 8 kilo almıştım.42den 50 ye gelmiş 50lerle tanışmıştım :( yaw bugün hala yiyiyo ama kilo almıyo kız ya.ben niye onun gibi yiyemiyorumki?daha yeni konuştum hergün donruma yemeye devam ediyo.gece bile yemek yiyiyo ya nasıl bi vucüt bu kardeşiiiiimmmm???? bizim vucutlar çok mu tembel ne? şanslı doğanlardan belkide onlar.ama olsun azmin sonu zaferdir bende metabolizmamı öyle bir çalışma prensibine sokucamki ve yediklerime dikkat edicemki bende öyle olucam ;)

forumdaki başarı hikayleri beni gaza getiriyo okumanızı tavsiye ederim ;)

ha bide bu hikayeyi okuyun.http://www.annekaz.com/2011/10/harika-bir-zayiflama-hikayesi/

Son düzenleme:
evet yolumuz var yılmadan devam edelim.karnım dümdüz olana dek azmimi kaybetmek istemiyorum.Allah yardımcımız olsun...

of off kim istemezki dondurma tatlı yiyerek zayıflmayı :( bende istiyorum bende.pizza kola döner hamburger çikolata falan değilde işte beni sütlü tatlılar ve dondurma mahvediyo.çok seviyorum ya... çok da özlüyorum yemeyince.keşke şı metabolizması hızlı tiplerden olsaydın.lisedeyken her teneffüs hamburger yiyen hergün dondurma yiyen ama yinede fit olan en yakın kız arkadaşım sayende 8 kilo almıştım.42den 50 ye gelmiş 50lerle tanışmıştım :( yaw bugün hala yiyiyo ama kilo almıyo kız ya.ben niye onun gibi yiyemiyorumki?daha yeni konuştum hergün donruma yemeye devam ediyo.gece bile yemek yiyiyo ya nasıl bi vucüt bu kardeşiiiiimmmm???? bizim vucutlar çok mu tembel ne? şanslı doğanlardan belkide onlar.ama olsun azmin sonu zaferdir bende metabolizmamı öyle bir çalışma prensibine sokucamki ve yediklerime dikkat edicemki bende öyle olucam ;)

forumdaki başarı hikayleri beni gaza getiriyo okumanızı tavsiye ederim ;)

ha bide bu hikayeyi okuyun.Harika bir zayıflama hikayesi | Anne Kaz
ya açıkcası ben metabolizmamın tıkır tıkır işlediğini düşünüyorum yemesem 1 haftada 2 kilo veririm ama dayanılmıyo işte ekmek kaçıyo yada evde güzel yemek oluyo gözün kaçıyo yiyosun sonra diyet tırt :):) o insanlar hep yerler yerler ama kimi zaman hiiiç yemezler biz daima fazla yiyenlerdeniz :):) ama zaayıflayabiliriz ya ben inanıyorum :)

ya açıkcası ben metabolizmamın tıkır tıkır işlediğini düşünüyorum yemesem 1 haftada 2 kilo veririm ama dayanılmıyo işte ekmek kaçıyo yada evde güzel yemek oluyo gözün kaçıyo yiyosun sonra diyet tırt :):) o insanlar hep yerler yerler ama kimi zaman hiiiç yemezler biz daima fazla yiyenlerdeniz :):) ama zaayıflayabiliriz ya ben inanıyorum :)

aslında benimde diyetisyenen gittiğimde metobolizma hızım normal değerde çıktı.ama yememek ile kilo vermedim.1 ayda yaklaşık 1.5 kilo verebildim.hareketsizlikten veremedim.yani problemim sanıyorum ki hareketsizlikti.son 1 aydır spor var hayatımda.spor hayatımın bi parçası olduğu sürece kilo sıkıntısı yaşamıycam kanısına vardım.
littlebadgirl'cim hep yerler kimi zaman hiç yemezler dedin ya bildim bileli yiyiyo yaw :)
ama bende inanıyorum vericez kiloları ;)

aslında benimde diyetisyenen gittiğimde metobolizma hızım normal değerde çıktı.ama yememek ile kilo vermedim.1 ayda yaklaşık 1.5 kilo verebildim.hareketsizlikten veremedim.yani problemim sanıyorum ki hareketsizlikti.son 1 aydır spor var hayatımda.spor hayatımın bi parçası olduğu sürece kilo sıkıntısı yaşamıycam kanısına vardım.
littlebadgirl'cim hep yerler kimi zaman hiç yemezler dedin ya bildim bileli yiyiyo yaw :)

dediklerine katılıyorum. biz sürekli yiyen tipleriz örneğin öğlen burger kinge gitsem akşam yine yerdim. ama arkadaşım öğlen benle yer bırakın akşamı öteki gün kahvaltıyı bile zor yapardı. eee? tabi o zayıf olur ben şişman.. ama inanıyorummm zayıflayacağızz:) kendimize hakim olabilr her şeyi ölçüsüyle zamanında yiyebilirzz:)

hımm o zaman bilemiycem canım :):) yaa aynen spor herşeyin ilacı bende onun sayesinde veriyorum sanırım bugün 62 çıktım -200 gr.hoho :) yarın 61.800 leri görürüm diye düşünüyorum haydi kızlar durmayın spor yapalıııım spordan sonra yazıcam öpüyoruum.

ve sporumda bitti 3 mil finish :D şimdi yeşilçayımı içimde huzursuzluk olmadan içebilirim.kızlar birde bişey sorucam sizdede gündüzleri oturduğunuz yerden kalktığınızda gözünüzde kararma baş dönmesi ayakta duramama gibi şeyler oluyo mu ya:S yüksek ihtimal az yediğimden dolayı ama dün gece sahurda 1 tane salatalık yedim.. ve bugün hiç başım dönmedi hergün olurdu oysaki bu gecede aynısını yapıcam..

dediklerine katılıyorum. biz sürekli yiyen tipleriz örneğin öğlen burger kinge gitsem akşam yine yerdim. ama arkadaşım öğlen benle yer bırakın akşamı öteki gün kahvaltıyı bile zor yapardı. eee? tabi o zayıf olur ben şişman.. ama inanıyorummm zayıflayacağızz:) kendimize hakim olabilr her şeyi ölçüsüyle zamanında yiyebilirzz:)
Tam tersi canım ya.yiyip kilo almayan arkadas ve ne yese yarayan ben.
hımm o zaman bilemiycem canım :):) yaa aynen spor herşeyin ilacı bende onun sayesinde veriyorum sanırım bugün 62 çıktım -200 gr.hoho :) yarın 61.800 leri görürüm diye düşünüyorum haydi kızlar durmayın spor yapalıııım spordan sonra yazıcam öpüyoruum.
Cok sevindim gitsin kilolar ;)

İftar menüm;
1kase ezogelin çorbası
5 kasık kuzu kavurma yagsiz
2 kasık salata
2 dilim ekmek malesef ;(

Tam tersi canım ya.yiyip kilo almayan arkadas ve ne yese yarayan ben.

Cok sevindim gitsin kilolar ;)

İftar menüm;
1kase ezogelin çorbası
5 kasık kuzu kavurma yagsiz
2 kasık salata
2 dilim ekmek malesef ;(
gumushumm niye malesef diyosun normal işte bunlar ne kadar güzel.ama daha azını yersende saldırıyosun ona buna.az yemişsin.güzel sporunuda yaparsan hiçbişey kalmaz bunlardan :)

gumushumm niye malesef diyosun normal işte bunlar ne kadar güzel.ama daha azını yersende saldırıyosun ona buna.az yemişsin.güzel sporunuda yaparsan hiçbişey kalmaz bunlardan :)

ya bile bile yedim ondan kızıyorum.dışarda yediö önce çorba geldi yemek geç gelicek diye de ekmekle yedim çorbayı.hadi bide gelen yemek halep ekmeği ile servis edildi.o yüzden bi dilim kadar da ondan yedim.çorba da 1 dilim ekmek demek toplamda 3 dilim yemiş oldum :( ondan malesef yani ama dışarda olunca oluyo böyle napim. sadece o değil bide haftalık tatlı kaçamağımı yapıp 1 küçük dilim çilekli pasta yedim.eve gelince callanetics yaptım.neyse haftada bir kaçamak olur diye rahatlatıyorum kendimi ;)

sahur menüm;
1 bardak süt
2 dilim etimek
1 domates
1 parça penyir
1 dilim şeftali
1 incir

günaydın kızlarrr , akşam ben de yaptım kaçamağımı malesef.. 4-5 topa denk gelicek ekmek kadayıflı dondurma var ya ondan lüplettim :26::26: gerçi ben ramazan boyunca 5 kez kaçamak hakkı tanımıştım kendime ,sanırım 4. oldu bu. 5. olmaz inş. valla canım istiyoken yedim , eğer onu istediğim kadar yemeseydim bütün gece aklımda olucaktı , dondurmayı yememek için meyve falan yiyicektim baştan , sonra dayanamayıp dondurmayı da yicektim daha kötü olucaktı :1: dahası dün akşam doyana kadar yedim ya , bugün oruçlu değilim ve önüme konsa dönüp bakmam şimdi , istediğim kadar yedim , gözüm doydu heralde :1:
sporsuz yaşam çok sıkıcı ya , temizlik vs yapıyorum diye ara verdim spora ama bayramdan sonra hemen başlıycam , hatta bayramda bile başlayabilirim , akşamları patlatırım önden bi jillian arkasından leslie ohhh :9::9::9:

Slm Kızlar..
Top topu 3-4 gün saldım diye tartıda 68-69u gördüm bende malesef.Reglim de yaklaşıyor diye mi karnım şişti birazcık ama dün yediğim iki dilim pastayla artık dur demek istiyorum bu kaçamak olayına.Bayramın ilk günü kendime tatlı yemek için izin vermiştim onu da kaldırıyorum.Son üç haftam kaldı sıkabildiğim kadar sıkcam ( bu kez işin içine inat ve iddia girdi kızlar:34:)
Bugün iftarda muhtemelen çorba+salata yapıcam hatta sadece salata da yiyebilirim,dün sahurda bişi yemedim akşam bissürü şey yemiştim zaten ona denk gelir herhalde..Özel günümde spor yapamıyorum o yüzden olana kadar sporu da abartıyorum ve şu an başlıyorum..Hepinize kilosuz günler:8:

kızlar heppinizim yazdıklarını okudum şuan kahkaha atarak gülüyorum :):):):):) yahu hepimiz mi kaçırmışız bende biraz fazla yedim anlaşmış gibi herkes kaçırdım yazmış :):) azim azalıyor mu ne acilen çözüm bulmamız lazım bişeyler yapalım lütfeeeen yoksa vallahi bu kiloda kalıcaz!

kızlarrr kızlarr alışverişimi yaptım geldim sevdiceğimle , 38 beden bi etek ceket takımı aldım kotondan , kalem etekli hem de :52: ayyy nasıl mutlu oldum , yine 38 beden bi pantolon ve M beden 2 gömlek , seneler sonra ilk defa alışverişimi psikopata bağlamadan yaptım :1:
bi de alyans aldık biz :nazar:, haftaya gelicek alyanslarımız , sevdiceğimin parmaklar dolma olunca en büyük yüzük bile olmuyo :1: ama inat etti o da zayıflayacak , mumla arıcaksın da bulamıycaksın bu göbeği diyo :1: Allah sonumuzu hayır etsin bakalım.....

kızlarrr kızlarr alışverişimi yaptım geldim sevdiceğimle , 38 beden bi etek ceket takımı aldım kotondan , kalem etekli hem de :52: ayyy nasıl mutlu oldum , yine 38 beden bi pantolon ve M beden 2 gömlek , seneler sonra ilk defa alışverişimi psikopata bağlamadan yaptım :1:
bi de alyans aldık biz :nazar:, haftaya gelicek alyanslarımız , sevdiceğimin parmaklar dolma olunca en büyük yüzük bile olmuyo :1: ama inat etti o da zayıflayacak , mumla arıcaksın da bulamıycaksın bu göbeği diyo :1: Allah sonumuzu hayır etsin bakalım.....

allahım o kıyafetlerin verdiği huzur kabinde giyerken cuk diye oturması olmaz diyip giydiğin kıyafetin senin için yapılmış gibi olması vs. hepsi çok güzel duygular ya :D daim etsin allah bu mutluluğu petuniacım :):) nazar değmesin inşallah hayırlısı olur :)

kızlar heppinizim yazdıklarını okudum şuan kahkaha atarak gülüyorum :):):):):) yahu hepimiz mi kaçırmışız bende biraz fazla yedim anlaşmış gibi herkes kaçırdım yazmış :):) azim azalıyor mu ne acilen çözüm bulmamız lazım bişeyler yapalım lütfeeeen yoksa vallahi bu kiloda kalıcaz!
aynen ya.hepimizi dün salıvermişiz :))))
ben bu akşam için ceza verdim kendime.çok az çorba ve közlenmiş patlıcanlı yağsız salata yiyicem.başka bişe yemek yok.şurda bayrama 3 gün kaldı sülün gibi dolaşmam lazım memlekette.ay ne zayıfsın desinler istiyorum :52: izindeyim bugün.evdeyken iş yapayım dedim. gün içinde 1 saat temizlik yaptım ve yarım saat de spor.akşama da callanetics yapıcam.bu azimle 52 olucam Allah'ın izniyle.hatta 53 bile yeter bana hedefi yüksek tutmam lazım..haydı kızlar aynada fit bi ben görmek bizi ne kadar mutlu ediyo unutmayalım.ağzımıza atacağımız her lokmada bunu hatırlayalım ;)

hayırlısı olsun canım alyanslarınız.Allah tamamına erdirsin.aldıklarını da güle güle giymeyi nasip etsin Allah.sevdiceğini de bi programa sokarsın artık baya deneyimlerimiz oldu kilo verme konusunda :)

bende bitek çorba içmeyi planlıyorum canım.inşallah uyarım tabi bunu diyip diyip yapamıyorum sinir oluyorum hayırlısı :):) evet ya bayrama 1 kilo vermiş olsak en azından oda bişey :)

Kızlar selam :) Bi tek ben kaçamak yapmadım galiba, ama ben de birkaç hafta önce yiyeceğimi yedim zaten -dondurma,hamburger,pasta- :) Bu hafta çok şükür kaçamaksız götürüyorum ama bittim kızlar ya. Orucum bugün , ağdaya gittim. Ağdada çok yoruldum, eve geldim duş aldım, biraz kendimde gibiyim ama çook yoruldum ve susuzluktan bayılıcam nerdeyse... Cumartesi tatile gidiyorum. Orda tabii bi sürü tatlılar güzel yemekler olacak ama ben kendime sadece 1 gün izin vereceğim, o gün de denizden çıkmamayı planlıyorum zaten :) Akşam yemeğine ise hiç inmemeyi düşünüyorum, akşam yemeğini meyveyle geçiştiricem :) Yalnız bu grubu özlicem ben, az bi zamanımız kaldı :(

Kızlar selam :) Bi tek ben kaçamak yapmadım galiba, ama ben de birkaç hafta önce yiyeceğimi yedim zaten -dondurma,hamburger,pasta- :) Bu hafta çok şükür kaçamaksız götürüyorum ama bittim kızlar ya. Orucum bugün , ağdaya gittim. Ağdada çok yoruldum, eve geldim duş aldım, biraz kendimde gibiyim ama çook yoruldum ve susuzluktan bayılıcam nerdeyse... Cumartesi tatile gidiyorum. Orda tabii bi sürü tatlılar güzel yemekler olacak ama ben kendime sadece 1 gün izin vereceğim, o gün de denizden çıkmamayı planlıyorum zaten :) Akşam yemeğine ise hiç inmemeyi düşünüyorum, akşam yemeğini meyveyle geçiştiricem :) Yalnız bu grubu özlicem ben, az bi zamanımız kaldı :(

süpersin klbk14 ;) tatil senin için bildiğin sınav olucak.diyetteyken tatile gitmiştim bende ve yemek konusunda sıkıntı yaşamadım.3 köfte yada bir parça ızgara tavukla falan doydum.ama çeşit çeşit pastalar bana bakarken zor oluyo kendini tutmak :( Allah yardımcın olsun ;)

Back