• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda oruç tutarak sağlıklı kilo verme deneyimlerimiz

egelifatosh sevgili topik sahibemiz seni de özledik valla.kaç kilo gitti meraktayız...unutmayın kızlar hep beraber arife günü yazalım ramazan bilançomuzu ;) iyi uykular herkese bu kez kaçtım bbyyy ;))

Son düzenleme:
kızlar sessiz kalmış burası :10: sahurda yarım armut ,yarım şeftaliyi küçük küçük doğradım , üzerine 2 kaşık nesfit, 4-5 tatlı kaşığı yogurt koydum yedim.çok lezzetli oluyo yahu :56: 2 lokma da pide bandım sirkeli domatese :56: 1 br da çay içtim. su içemedim ya kaç gündür doğru düzgün boşaltım yapamıyorum , karnım şişmişti iyice. geç uyandım bugün sporumu yapamadım. birazdan icra edicim jillian ve artık ne kadar yapabilirsem eliptik bisiklet hareketimi . kendi kendime hareket icat ettim valla :9:

Kizlar ben geldim :) Regl oldugum icin cok az yememeye karar verdim. Spor zaten yapamiyorum. Bugun biraz daha iyiyim o yuzden aksam yuruyuse cikacagim.

Kahvaltida yediklerim:
Az yagli 1 yumurtayla yapilmis omlet
2 biber
2 kibrit kutusu peynir
3 yesil zeytin
1 dilim tam cavdar ekmegi

Ara ogunde birkac tane findik yiyecegim.

kızlar sessiz kalmış burası :10: sahurda yarım armut ,yarım şeftaliyi küçük küçük doğradım , üzerine 2 kaşık nesfit, 4-5 tatlı kaşığı yogurt koydum yedim.çok lezzetli oluyo yahu :56: 2 lokma da pide bandım sirkeli domatese :56: 1 br da çay içtim. su içemedim ya kaç gündür doğru düzgün boşaltım yapamıyorum , karnım şişmişti iyice. geç uyandım bugün sporumu yapamadım. birazdan icra edicim jillian ve artık ne kadar yapabilirsem eliptik bisiklet hareketimi . kendi kendime hareket icat ettim valla :9:

bu eliptik bisisklet hareketini nasıl yapıyosun yaw merak ettim.bende ramazan sonunda alıcam eliptik bisikleti ama şimdilik bende yapayım tarif edersen ;)

bu arada bende sahurda son protein öğünü yaptım;

2 dilim karışık tahıllı esmer kızarmış ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 bardak elma-karanfil-karabiber-limon-tarçın çayı

sebze meyveyi nasıl özlüyo insan sırf protein yiyince.Rabbim ne güzel nimetler sunmuş bize çeşit çeşit.vücudumuz bayram ediyo valla.eksikliğini hissediyo yemeyincede.
artık sebze meyve gününe geçtim iftarda bol salata yiycem inşallah..

Slm kızlar:)
Dün iftar iyi başlamıştı ama felaket kötü bitti,kendimi kaybettim galiba bissürü şey yedim ama bugün ambargo koydum kendime..Bu hafta gercekten çok sıkı tutcam bu işi..İftarda yarım kase nesfit+süt, sahurda da domates+salatalık yicem..Kendime gerçekten çok kızdım iki buçuk aydır tüm emeklerim boşa gidecekti nerdeyse:47:Kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sonra vicdan azabından geberiyorum,tamam bitti bu iş buraya kadar bu hafta hem gündüz hem aksam jillian level1-2 de yapıcam bakalım sonuç ne olacak:34:

yaaa ben sahuru kaçırdım yazmak dahi istemiyorum ama metobolizmam hızlandı diye kendimi avutuyorum şuan bide tartıda sabah baktım aynı kilodayım içim rahatladı:):) o yüzden sahur menümü yazamiccciiiim :D herkesi kutluyorum bu sahuruda kaçamaksız atlatmış oldukları için :) iftarada az yememiz dileğiyle :D:D

Slm kızlar:)
Dün iftar iyi başlamıştı ama felaket kötü bitti,kendimi kaybettim galiba bissürü şey yedim ama bugün ambargo koydum kendime..Bu hafta gercekten çok sıkı tutcam bu işi..İftarda yarım kase nesfit+süt, sahurda da domates+salatalık yicem..Kendime gerçekten çok kızdım iki buçuk aydır tüm emeklerim boşa gidecekti nerdeyse:47:Kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sonra vicdan azabından geberiyorum,tamam bitti bu iş buraya kadar bu hafta hem gündüz hem aksam jillian level1-2 de yapıcam bakalım sonuç ne olacak:34:
yaaa bende aynıyım bendeeeeeeeeeeeeee! iftarda bende çorba içerim bitek diyet çorba yapıcam bugün kendime.sahurdada aynen senin gibi canım.ya ben nesfit in çok fazla kalorili olduğunu biliyorum ben.o yüzden güvenipte alamıyorum :/

yaaa bende aynıyım bendeeeeeeeeeeeeee! iftarda bende çorba içerim bitek diyet çorba yapıcam bugün kendime.sahurdada aynen senin gibi canım.ya ben nesfit in çok fazla kalorili olduğunu biliyorum ben.o yüzden güvenipte alamıyorum :/
Ayy gercekten çok mu kaloriliymiş, sadece süt mü içsem iftarda:26:

canım baktım ankaradaymışsın :) orda mutlaka migros vardır.migroslarda doğalsan marka yulaf kepeği var.bide aktarlardan da alabilrisin.gardenlife marka aktarlarda satılıyo.yulaf kepeği talaş gibi bişey.sakın yukaf ezmesini yulaf kepeği diye vermesinler dikkat et ;)
1.5 kaşık yulaf kepeği ile 1 yumurta ve 1 yemek kaşığı sütle yapılan bi krep acaip doyuruyo. biliyosundur mutlaka ama bilmiyosan araştır dukan diyetinin baştacıdır yulaf kepeği.doyurucu ve midede şişip baya tokluk hissi yaşatıyo.bağırsaklara faydasıda cabası
bende aldım kullanıyodum fakat şu an kullanamıyorum çünkü sahurda onu yaparken çıkan kokuyu (tavada yumurta kokusu)sevgilim pek sevmiyo.mecburen etimek falan idare ediyorum.ramazan bitince yine kahvaltıda kullanacağım tek karbonhidrat o olucak ;)
yaşlılara bakma sen.verdin yeter diyip durdurmak istiyolar.bende memlekete gidiyorum herkes ay çok zayıfsın diyo. gelde bana sor 57-58de nası zayıf oliyim bu boyla diyorum ama tabi zayıfsın diyenler 70-80 civarı hatunlar ;) Allah herkese istediği kiloda olmayı nasip etsin inşallah...
alimi
bu arada 2008de çok zayıftım 48-51 arası gezinmiştim.ki normalde 55i geçmezdim hiç bu seneye kadar.o halim var foto olarak şimdiki halimle o halimi karşılaştırarak koyayaım bari fotomu.hedefim 52 yani o zayıf halimden 1-2 kilo fazla olsam da yeter.yarın foto işine bi bakayım ;) herkese hayırlı geceler.yorgunum callanetics yaptım biraz uyuyp dinleneyim...
canım şuan ankara dışındayım şuan kii :/ ama buralardada var migros bakarım orayada evet yaa büyükler hep aynı onun farkındayım bide bende ilginç bişey var biri zayıflamışsın dediği zaman yemek yemek istiyorum kimse bana zayıflamışsın demesin yani başkası olsa azimlenir bende tam tersi :D 57-58 benim son hedefim kız :):) bana o kilo yeter 40lı kilolar bana göre değil ben kadının biraz etli butlusunu seviyorum yani 57 58 ideaal :D ay bulursun inşallah fotoğraflarını :)

Ayy gercekten çok mu kaloriliymiş, sadece süt mü içsem iftarda:26:

canım 100gr. nesfit sadenin 350 küsürlerde kalorisi var paketinde okumuştum o günden sonrada almadım ama yinede sen bilirsin tabiki :) bide beni o pek tok tutmuyo sabah okula giderken yiyodum arada yine acıkıyodum karnım bomboş oluyodu :):) bana yaramadı yani.

canım 100gr. nesfit sadenin 350 küsürlerde kalorisi var paketinde okumuştum o günden sonrada almadım ama yinede sen bilirsin tabiki :) bide beni o pek tok tutmuyo sabah okula giderken yiyodum arada yine acıkıyodum karnım bomboş oluyodu :):) bana yaramadı yani.
Haklısın arkadaşım galiba 1 bardak light sütle 1-2 dilim light etimek daha mantıklı olacak:34:

Son düzenleme:
aaaaa kızlar kaçırmayın ipin ucunu lütfen yaa :20: sevdiğiniz yemekleri yapmamaya çalışın , baktınız cozutcaksınız kilolarınız yüzünden küçük düştüğünüz bi anı hatırlayın , bulun bi şeyler çok yememk için. ben ne zaman cozutlamaya meyillensem , koton'un giyinme odalarının önünde oturup sadece zayıf arkadaşlarımın denediği kıyafetlere yorum yaptığım zamanları hatılıyorum . nasıl kötü hissediyodum kendimi . yemek konusunda sıkıntım yok da arada tatlı krizi tutuyo işte malesef benim de :50:
gümüşhümm şimdi tam eliptik bisikletle yapılan hareket deilde ona benziyo işte. şimdi dik durup bacaklarımı sıkıyorum . ayak uçlarıma baskı yapıp, dizlerimi kırıp doğruluyorum işte hızlı hızlı. pek anlatamadım ama :) kollarımı da bacaklarla beraber hareket ettiriyorum . valla iyi geliyo 3-4 gündür yapıyorum. popom baya acıyo kasılıyo heralde ....

vallahi dün ne yediğimi hatırlamıyorum bile:) bende bugün sporla destekliycem.moralimide bozmak istemiyorum yedim diye yoksa çöküyorum daha çok yiyesim geliyo :(

canım şuan ankara dışındayım şuan kii :/ ama buralardada var migros bakarım orayada evet yaa büyükler hep aynı onun farkındayım bide bende ilginç bişey var biri zayıflamışsın dediği zaman yemek yemek istiyorum kimse bana zayıflamışsın demesin yani başkası olsa azimlenir bende tam tersi :D 57-58 benim son hedefim kız :):) bana o kilo yeter 40lı kilolar bana göre değil ben kadının biraz etli butlusunu seviyorum yani 57 58 ideaal :D ay bulursun inşallah fotoğraflarını :)

bende etli butlu seviyorum canım ama boy çok uzun değil.1.62yim.şu an da aslında bazı markalarda xs giyiyorum s beden çoğu kıyafetim.pantolonlarımda 36 hep.ama göbek ve mide var canım üstüme dar bişi giyemiyodum.gerçi şimdi azaldı.önemli olan kilo değil giydiğin kıayeftin bedeni de değil öenmli olan vücut şekli.mankenlerin 40 beden olanı bile var ama kilosu dengeli fazlalık yok.orantılı heryeri.

bu arada fotoları buldum ekliycem akşam inşallah.
aaaaa kızlar kaçırmayın ipin ucunu lütfen yaa :20: sevdiğiniz yemekleri yapmamaya çalışın , baktınız cozutcaksınız kilolarınız yüzünden küçük düştüğünüz bi anı hatırlayın , bulun bi şeyler çok yememk için. ben ne zaman cozutlamaya meyillensem , koton'un giyinme odalarının önünde oturup sadece zayıf arkadaşlarımın denediği kıyafetlere yorum yaptığım zamanları hatılıyorum . nasıl kötü hissediyodum kendimi . yemek konusunda sıkıntım yok da arada tatlı krizi tutuyo işte malesef benim de :50:
gümüşhümm şimdi tam eliptik bisikletle yapılan hareket deilde ona benziyo işte. şimdi dik durup bacaklarımı sıkıyorum . ayak uçlarıma baskı yapıp, dizlerimi kırıp doğruluyorum işte hızlı hızlı. pek anlatamadım ama :) kollarımı da bacaklarla beraber hareket ettiriyorum . valla iyi geliyo 3-4 gündür yapıyorum. popom baya acıyo kasılıyo heralde ....

olsun anladım ben hareketi. callanetics yaptığım ilk gün benimde kalça kaslarım acıyodu resmen.şimdi alıştım bugün 5/21 yapıcam inşallah.

bu arada tavsiye ederim youtube'de;
kalça ve basen için 8 minute bun
karın için 8 minute abs
bacak için 8 minute leg videoları var onlarda çok iyi.ramazandan sonra gün içinde onları yapıcam akşamda callanetics ;)

bu arada cozutmayın kızlar.bayramda fit dolaşalım ;)
şimdi baktım dolabıma.
1 paket kırmızı meyveli nesfit 235gr ve 100 grda 356 kalori var.pakette yazdığına göre 30 gr nesfitle 125 ml yağsiz süt 151 kalori.bilginize ;)

şimdi baktım dolabıma.
1 paket kırmızı meyveli nesfit 235gr ve 100 grda 356 kalori var.pakette yazdığına göre 30 gr nesfitle 125 ml yağsiz süt 151 kalori.bilginize ;)
ya ama 30 gr ne kadar yaparki 2 3kaşık falan o kaloriye daha doyurucu şeyler yiyebiliriz bence.:) evet bayramada az kaldı hadi bakalım :)

şimdi baktım dolabıma.

ayyyy ciddi misinnn o kadar kalori mi varmış :53: ben o kaloriye tıka basa karnımı doyururm ya yemicem ben de artık nesfit falan. ya o kadar kalorisi var da niye diyet ürünü diye satıyolar onu , çok kızdım :20::20:

gümüshümm dediğin videolara bakıcam cnm , sabahçıyım ben artık , öğlende eve gelicem , yapıcam sporumu yapıcam sporumu :21::21: ne çeşit varsa denicem :21: aslında pilatese , ya da başka bi spor aktivitesine gitmeyi düşünüyodum ama , evlencem seneye çeyize para lazım , evde halledicem artık :1::1:

ya ama 30 gr ne kadar yaparki 2 3kaşık falan o kaloriye daha doyurucu şeyler yiyebiliriz bence.:) evet bayramada az kaldı hadi bakalım :)

tatlım diyetisyen bi öğünde 4 kaşık nesfit 1 bardak yarım yağlı süt yazmıştı.kim doyarki 4 kaşık nesfitle dimi :)

ayyyy ciddi misinnn o kadar kalori mi varmış :53: ben o kaloriye tıka basa karnımı doyururm ya yemicem ben de artık nesfit falan. ya o kadar kalorisi var da niye diyet ürünü diye satıyolar onu , çok kızdım :20::20:

gümüshümm dediğin videolara bakıcam cnm , sabahçıyım ben artık , öğlende eve gelicem , yapıcam sporumu yapıcam sporumu :21::21: ne çeşit varsa denicem :21: aslında pilatese , ya da başka bi spor aktivitesine gitmeyi düşünüyodum ama , evlencem seneye çeyize para lazım , evde halledicem artık :1::1:

mutlaka bak canım.8 dklık o videolar baya etkili.hatta forumda egzersizler başlığında bi topik vardi.basen ve göbeğimden 1.5 ayda kurtuldum diye.o kişi bu 8 dklık videoları ve bi iki başka videoları uygulamış ;)

iftar menüm;
1 hurma
yarım kase mahluta çorbası
5 küçük boy haşlanmış kuru kırmızı biber
1 yemek tabağı yağsız salata
3 parça karpuz

şu anda da metobolizma hızlandırıcı çayımı içiyorum.

biraz canım sıkkın müzik dinlemek istiyorum kaçtım kızlar..

Slm kızlar :)
Ben de dediğim gibi 1 bardak light sütle 2 dilim light etimek yedim.Şimdi de tarcınlı karanfilli yeşil çayımı içiyorum.:56: Şu nesfit olayını iyi actık yaa ben bi daha almam ondan ama evde yarım var muhtemelen onu bitiririm ancak bi ögüne 4 kaşık yemek gerektiğini iyi sölediniz vallahi:54:

Back