canım baktım ankaradaymışsın :) orda mutlaka migros vardır.migroslarda doğalsan marka yulaf kepeği var.bide aktarlardan da alabilrisin.gardenlife marka aktarlarda satılıyo.yulaf kepeği talaş gibi bişey.sakın yukaf ezmesini yulaf kepeği diye vermesinler dikkat et

1.5 kaşık yulaf kepeği ile 1 yumurta ve 1 yemek kaşığı sütle yapılan bi krep acaip doyuruyo. biliyosundur mutlaka ama bilmiyosan araştır dukan diyetinin baştacıdır yulaf kepeği.doyurucu ve midede şişip baya tokluk hissi yaşatıyo.bağırsaklara faydasıda cabası
bende aldım kullanıyodum fakat şu an kullanamıyorum çünkü sahurda onu yaparken çıkan kokuyu (tavada yumurta kokusu)sevgilim pek sevmiyo.mecburen etimek falan idare ediyorum.ramazan bitince yine kahvaltıda kullanacağım tek karbonhidrat o olucak

yaşlılara bakma sen.verdin yeter diyip durdurmak istiyolar.bende memlekete gidiyorum herkes ay çok zayıfsın diyo. gelde bana sor 57-58de nası zayıf oliyim bu boyla diyorum ama tabi zayıfsın diyenler 70-80 civarı hatunlar

Allah herkese istediği kiloda olmayı nasip etsin inşallah...
alimi
bu arada 2008de çok zayıftım 48-51 arası gezinmiştim.ki normalde 55i geçmezdim hiç bu seneye kadar.o halim var foto olarak şimdiki halimle o halimi karşılaştırarak koyayaım bari fotomu.hedefim 52 yani o zayıf halimden 1-2 kilo fazla olsam da yeter.yarın foto işine bi bakayım

herkese hayırlı geceler.yorgunum callanetics yaptım biraz uyuyp dinleneyim...