kızlar iki gündür iftara yakın saatte tartılıyorum vee tam 64.00 ım :) hemen güncelledim tabi çizelgemi
akşam için kıymalı bamyalı patlıcan yemeği yapıcam şimdi , ama o biraz yağ götürdüğü ve ekmeksiz yiyemediğim için kendime pazı kavurucam bol soğanlı ... yoğurtlar yerim , kıymalı patlıcandan da 2 lokma ekmekle yesem yeter o zaman.... sakın çok yemeyin bu aşkam olur mu , o diyetten sıkıldım diyenler var çok okuyamıyorum ama , sakın vazgeçmeyin . ben eski fotolarıma bakıyorum bi de şimdiki halime , ne kadar kötülük yapmışım kendime diyorum.
bi şey anlatayım da gaza gelin olur mu , biz 3 kişi kalıyoruz evde. birimiz 76 kilo (ben ) , birimiz 89 , birimiz de 1,77 boyla 55 kilo..... o sülün gibi olan arkadaşımızn okuluna gittik bigün kermes vardı , süslü püslü kekler yaptık götürdük..okulundaki öğretmenler de mahalle dedikoducuları gibi .... demişlerki evde yemek olayını nasıl yapıyosunuz siz , ev arkadaşların ne kadar kilolu , sen daha az para ver mutfak için falan demişler....sanki biz kızın önünden alıyoruz , bütün gün durmadan yiyoruz.... nasıl üzülmüştüm bunu duyduğumda.... kızlar kendinzi bu durumlara düşürmeyin lütfen , daha önce aklım nerelerdeymiş diyorum hep ... kendinize kötülük yapmayın bi tabak fazla yemek için...