- Konu Sahibi EgeliFatosh
Slm kızlar
İftarda kavun karpuzu çok kaçırdım diye sahurda meyve salatası yicem başka da yemicem demiştim ama sahuru beklerken film falan izleyim bari dedim bi kaç gündür 1 erkek 1 kadına sardım netten izliyorum,orda da o kadar çok yemek, dondurma,tatlı yiyolar ki inanılmaz bi de onları yiyolar hiç de şişmanlamıyorlar sinir oldum o ayrı bi durum derkennn kardeşim çubuk kraker getirdi bana da uzattı film arasında bir iki derken hepsini yemişim yaa üstüne formun mısır patlamasını da yedim:18: üstüne meyve salatasını da yedim sahurdada bişi yemedim ama o kadar moralim bozuldu ki inanılmaz.tartıya çıktım69 gördüm çöktümmm bugün iftarda sadece salata yicem
dostum dün bi kaç yazı okudum da , şu sıkıcı ev eşyasına sakın itibar etmeyin diyo. özellikle de spor yapıyosan. bazen kilon aynı kalır ama pantolonun bollaşır , ya da tam tersi kilo aynıdır ama sen şişmişsindir. spor yapıyosan hiç kafaya takma bence hani yağ oranı azalıyo ama kas oranı artıyo o da tartıda eksileri görmeni engelliyo bazen. ben jilliana başladığımdan beri 1 kilo verebildim sadece ama 4-5 kg vermiş gibi görebiliyorum farkı .. üzülme yani :13: tam gaz devam incelmeye , hangi tatlı hangi kraker bizi yolumuzdan döndürcekmş pehh