level 1 in squat ı zor geliyodu bana canım , sıkılmıştım da 10 gün aynı hareketlerden. level 2 ye geçtim ,ilk gün süperdi , bütün hareketleri yaptım hatta yzdım buraya çok beğendim level 2 yi diye. ilk gün heyecanındanmış heralde
yapamıyorum anacım tamamını hiç , level 1 in squatı neymiş ki. cardiosu çok yoruyo beni , özellikle şu sınav pozisyonu alıp dizleri kırıp zıplıyosun ya ,o mahvediyo beni. ben de onu değil ayakta zıplama falan yapıyorum o sırada. zaman olarak tamamlıyorum ama hareketleri sallıyorum ya ne denk gelrse. vicdan azabı çekiyorum bi de yapamıyorrum diye 15 dk dans ediyorum onun üstüne.
bi de dünden beri azcık hareket etsem sol tarafımda acı oluyo , hani koşunca falan olur ya o acıdan. apandist mi ne acaba. korktum. bugün spor yapmadım hiç ,gerçi pazarda gezdim 2 saat o spor sayılırsa. ama cardio falan yapamıyorum. sadece leslie yapıcam akşama. inş devam etmez , ne güzel kilo verirken sporu aksatmak istemiyorum
66 ya çok sevindim canım ayrıca , ben 65 i de gördüm darısı başına
bir sürü tshirt aldım pazardan , olur mu olmaz mı diye düşünmeden S beden bile aldım valla sefam olsun
: