• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda oruç tutarak sağlıklı kilo verme deneyimlerimiz

Sag ol canim, insallah 10 kg-13 kg lost'lari gorurum :)
Ben de sirkeli su ictim ama yemekten sonra iciyorum, ac karnina zararli diye duymustum. Zaten onume gelen herseyi ictim boyle oldum :) Ben en iyisi bildigim yoldan gideyim:)))

yemekten sonra sirkeli suyu kilo aldırıyor diye duymuştum canım bi araştır istersenn :17:

Bugün iftarı açmadan iftar menümü yazıyorum kızlar:1:
Yoğurt çorbası (içinde nohuttan mercimege kadar hersey var:23:) (çorbadan 1 kase içerim belki 2 çünkü çok seviyorum:27:)
Salata (fix menüm zaten:21:)
Karpuz (tatlı ihtiyacım var gözümün önünde magnum dönüyor ama yemesem daha iyi olur, karpuzla geçiştirmem lazım:5:)
Umarım bu bastırma duygum bi gün kendimi abur cuburun içinde bulmama neden olmaz:18:

yemekten sonra sirkeli suyu kilo aldırıyor diye duymuştum canım bi araştır istersenn :17:
Topikte okuduğumda yemekten sonra içip kilo verenler de vardı. Aslında ben de aç karnına zayıflatıyor diye düşünüyorum ama içmek istemiyorum midemi falan deler sonra. Ama böyleyse yemekten sonra da içmem :D

Kızlar bu oruç güzel gidiyo da oruç bitince yemeğe saldırmaktan korkuyorum.:30: Şu az yiyip herşeyden yeme olayı canımı sıkıyor:ssz: Şimdi evde çok sorun olmuyor meyve ağırlıklı yiyorum ama evden uzakta fast fooda yeniden saldırmaktan ve yeniden eski kiloma dönmekten korkuyorum çünkü daha vucudum alışmadı gibi geliyor zayıflığa zaten hazirandan bu yana 12-13 kilo verdim çok az bi zamanda,yeniden geri dönmek de istemiyorum,birden umutsuzluğa kapıldım ne olacak benim bu halim:18:
Canım çok güzel kilo vermişsin bence canın istiyorsa 1-2 tane ye istediğin şeylerden,sonra patlayıp saldırmak daha kötü olabilir. Ben de canım isteyince bi lokma yemem gerektiğini öğrendim çünkü çiğköfte olduğu gün yemedim ve ertesi gün dondurma aldım. Yani onu yiyemediğim için başka bişeyle giderdim boşluğunu. Tadına baksaydım böyle olmıcaktı :-) Bir de kilo vermek için bir süre asosyal olmak gerekiyo maalesef -bence-. Arkadaşımla dışarı çıktığımızda yemek katında bi sürü fast food vardı insan kendini zor tutuyor :))

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz :))))

bu akşamın iftar menüsü şöyleydi;

1 hurma
yarım kase domates çorbası
3 köfte
2 kaşık nohutlu pilav
4 parça karpuz

aslında çorba içtiğim için pilav yemiycektim. dün iftarda çok az yedim canım istemediği için ama bugün çok halsizdim.halsiz kalmamak için yedim.

Topikte okuduğumda yemekten sonra içip kilo verenler de vardı. Aslında ben de aç karnına zayıflatıyor diye düşünüyorum ama içmek istemiyorum midemi falan deler sonra. Ama böyleyse yemekten sonra da içmem :D

kilo verenler varsa demekki bn yanlış biliyorum canım yine de engel olmak istemem sanaa :17: inş istediğimiz kilolara düşebilirz hepimiz :16:

hadi ben de katılayım aranıza kızlar.benim boy 1.60 57 kiloyum bu kilo da sirf bel ve karın da olduğu için de acayip sinir bozucu.ben de al verciyim.1 gün çok yesem hemen 1 kilo alırım az yesem veriririm o derece yani.ben ilk iftarda maelsef patates kızartması ve köfte yedim.miktarı az olsa da mideme oturdu dedikleri bu olsa gerek.hala karnım bir tuhaf.sahuru çok hafif kahvaltılıklarla yaptım.

benden öyle klasik diyet menüleri beklemeyin herşeyden yerim ama az yerim o hesap.öpüyorum kızlar.

Selam sanki beni anlatmisin bende tıpkı sen gibiyimbel ve karın bölgem ve senin gibi bir gün yesem hemen kilo alırım yemesem veririm bende troidaz çalışıyor kilo vermem çok zor Mart ayından beri bol yürüyüş bisiklet derken 4 5 kilo verdim şimdi ramazanda dikkat ediyorum bakalım çok az yiyorum iftardan sonra bol su iciyorum sahura kadar 3 litre ama oruç geldiginden beri spor yapamıyorum şimdilik kilo almadım çevrelerimize bayağı zayifladigimi söylüyor inşallah hep beraber başarırız zayıflamayı hepinize bol şans kızlar

dünkü iftar menüsü
2 kepçe ezogelin çorba
yağsız pişirdiğim 2 adet sigara böreği
2 tane patlıcan 2 tane patates kızartması ( tane dediysek yanlış anlaşılmasın sakın 'parça' diyelim :) ) uzun zamandır yemiyodum çok cm çekti napayım :26:
vee fix menüm olan közlenmiş patlıcanlı salata
1,5 bardak da ayran içtim..

jillian'da 9 . yu yaptım bu sabah.. akşamları da iftardan sonra 3 mil leslie yapıyorum. ama hala 68 kiloyum :43: kasıma kadar 57-58 olup kuzenimin düğününde kalem elbisemle salınabilir miyim sizce :43::14::14:

dünkü iftar menüsü
2 kepçe ezogelin çorba
yağsız pişirdiğim 2 adet sigara böreği
2 tane patlıcan 2 tane patates kızartması ( tane dediysek yanlış anlaşılmasın sakın 'parça' diyelim :) ) uzun zamandır yemiyodum çok cm çekti napayım :26:
vee fix menüm olan közlenmiş patlıcanlı salata
1,5 bardak da ayran içtim..

jillian'da 9 . yu yaptım bu sabah.. akşamları da iftardan sonra 3 mil leslie yapıyorum. ama hala 68 kiloyum :43: kasıma kadar 57-58 olup kuzenimin düğününde kalem elbisemle salınabilir miyim sizce :43::14::14:

jilianda nedir biraz fransız kaldım:) umarım istediğimiz kilolara düşebiliriz benimde 6 kilo hedefim çünkü 2 eylülde nişanım var ve ben şişman halimde o elbisenin içinde olmak istemiyorum...bol dua ve destek:)

HERKESE SELAMLAR..

Arkadaşlar dun aksamkı ıftar menum ( saat 21:30 da ıftar acıyoruz)

. 1 kepçe sebze corbası
. 7 adet etli yaprak sarma
. 3 adet ufak hurma
. 1 bardak kefır
. Salata

1 gun önce 24 saat calısınca sahura kalkamadım, namaz kazaya kaldı, oruç ise gitti malesefff....

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz :))))

bu akşamın iftar menüsü şöyleydi;

1 hurma
yarım kase domates çorbası
3 köfte
2 kaşık nohutlu pilav
4 parça karpuz

aslında çorba içtiğim için pilav yemiycektim. dün iftarda çok az yedim canım istemediği için ama bugün çok halsizdim.halsiz kalmamak için yedim.

gumushumm merhaba!
Öncelikle hayırlı ramazanlar. Senden bir konuda yardım almak istiyorum, yeni üyeyim ve mesaj atma şansım yok :( o yüzden buradan ulaşmak zorunda kaldım sana. Biliyorum bu başlık için uygun değil ama forumda lazer epilasyon için araştırma yapıyorum. Alsancak'ta gittiğin klinikten memnun musun ve sonuç aldın mı bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum ama giden birisinin görüşüne çok ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misin?
Şimdiden çok ama çok teşekkürler..

ne güzel hanımlar az yiyorsunuz ben 10 günde 1 kg aldım metebolizma acayip yavaşladı yediğim ayrıyor 15 saat aç kalıyoruz ama ne yapmalıda hızlandırmalı siz neler yapıyorsunuz az yemek dışında formülleriniz varmı:44:

jilianda nedir biraz fransız kaldım:) umarım istediğimiz kilolara düşebiliriz benimde 6 kilo hedefim çünkü 2 eylülde nişanım var ve ben şişman halimde o elbisenin içinde olmak istemiyorum...bol dua ve destek:)

mühendis kardeş jillian sanırım amerikalı olan bi cillop hatun :) bir sürü egzersiz programı var. en basiti galiba 30 day shred. bi ay sonunda sen de cillop olabilirsin diyo hatun :34: herkes ondan başlıyo diye ben de ondan başladım. 3 level var 30 günlük programın içince. her level 10 gün. 27 dklık videolar . youtubeden kolaylıkla indirebilirsin. ben ilk levelin 9. günündeyim. kilomda pek bi deişiklik yok ama kollarımda, bacaklarımda , popomda çok rahat hisseedebiliyorum farkı. bi de göbeğim çok yayvandı benim onu falan topladı. senin de vaktin azmış bak dene bi. ilk denememde 7 dk yapabilmiştim ben anca. yapamıyorum deme sakın bırakma. ben biberiye yağı sürüp ,streç sarıyorum bi de ayrıca su içinde kalıyorum her yaptığımda. dene , beni de haberdar et :)

mühendis kardeş jillian sanırım amerikalı olan bi cillop hatun :) bir sürü egzersiz programı var. en basiti galiba 30 day shred. bi ay sonunda sen de cillop olabilirsin diyo hatun :34: herkes ondan başlıyo diye ben de ondan başladım. 3 level var 30 günlük programın içince. her level 10 gün. 27 dklık videolar . youtubeden kolaylıkla indirebilirsin. ben ilk levelin 9. günündeyim. kilomda pek bi deişiklik yok ama kollarımda, bacaklarımda , popomda çok rahat hisseedebiliyorum farkı. bi de göbeğim çok yayvandı benim onu falan topladı. senin de vaktin azmış bak dene bi. ilk denememde 7 dk yapabilmiştim ben anca. yapamıyorum deme sakın bırakma. ben biberiye yağı sürüp ,streç sarıyorum bi de ayrıca su içinde kalıyorum her yaptığımda. dene , beni de haberdar et :)

gumushumm merhaba!
Öncelikle hayırlı ramazanlar. Senden bir konuda yardım almak istiyorum, yeni üyeyim ve mesaj atma şansım yok :( o yüzden buradan ulaşmak zorunda kaldım sana. Biliyorum bu başlık için uygun değil ama forumda lazer epilasyon için araştırma yapıyorum. Alsancak'ta gittiğin klinikten memnun musun ve sonuç aldın mı bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum ama giden birisinin görüşüne çok ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misin?
Şimdiden çok ama çok teşekkürler..

tatlım burda konuyu dağıtmıyım diye sana özelden yazayım ;)

Selam kızlar :)))
Sahur menümü paylaşıyorum..
Yarım tabak light yoğurtlu makarna
Bi tane de yeşil elma..
İftardan sahura kadar uyumadım 3 litre suyumu ve 2 bardak yeşil çayımı da içtim:51:

ne güzel hanımlar az yiyorsunuz ben 10 günde 1 kg aldım metebolizma acayip yavaşladı yediğim ayrıyor 15 saat aç kalıyoruz ama ne yapmalıda hızlandırmalı siz neler yapıyorsunuz az yemek dışında formülleriniz varmı:44:

sadece az yemiyoruz canım elimizden geldiğince hepimiz kendimizce sporlar yapıyoruz :) bide ben dün akşam metobolizma hızlandırıcı yağ yakıcı çay yaptım kendime. elma-tarçın-karanfil-limon-karabaiber. bağırsaklara da baya faydası oldu.forumda mucize iksir diye yazmışlar bunu denemek istedim. ;)

Selam kızlar :)))
Sahur menümü paylaşıyorum..
Yarım tabak light yoğurtlu makarna
Bi tane de yeşil elma..
İftardan sahura kadar uyumadım 3 litre suyumu ve 2 bardak yeşil çayımı da içtim:51:

afiyet olsun tatlım canımı çektirdin valla ne zamandır makarna yemiyorum :)

benim sahur menümde şöyleydi:

2 dilim tam buğday ekmeği
1 parça peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 bardak light süt
1/4 şeftali
1 bardak metobolizma hızlandırıcı yağ yakıcı çay

dün akşam iftardan 3 saat sonra yarım şeftali ve 1 erik yedim.

bol su içtim.3000 adım attım.fena yoruldum.

dostlar bugün alışverişe çıktım ve bi iki tshirt aldım. sonra bir de baktım ki , bi kaç aydır istediğim o çok tatlı bi mavi varya hani bu sene moda oldu işte o renkten dar paça bi pantolon.aldım elime 38 bedenini şöyle bi üstüme tuttum küçük gibi. dedim alayım da nasıl olsa kilo veriyorum , bi gün girerim içine nasıl olsa.hiç denemeden aldım. eve geldim , bi deniyim dedim, o da neeeee :52: 42 beden giyen petunia ya 38 beden pantolon olduuu :52::52: ay bi sevindim ki sormayın , bu akşam fazladan bi 2 mil yürücem bunu kutlamak için :21: yalnız regl odum ve bugün aşkitomla beraber karışık yağlı mı yağlı bi tost yedim , bilsem o pantolonun olcağını gaza gelir vallaha da yemezdim :16: ay çok mutluyum:27:

dostlar bugün alışverişe çıktım ve bi iki tshirt aldım. sonra bir de baktım ki , bi kaç aydır istediğim o çok tatlı bi mavi varya hani bu sene moda oldu işte o renkten dar paça bi pantolon.aldım elime 38 bedenini şöyle bi üstüme tuttum küçük gibi. dedim alayım da nasıl olsa kilo veriyorum , bi gün girerim içine nasıl olsa.hiç denemeden aldım. eve geldim , bi deniyim dedim, o da neeeee :52: 42 beden giyen petunia ya 38 beden pantolon olduuu :52::52: ay bi sevindim ki sormayın , bu akşam fazladan bi 2 mil yürücem bunu kutlamak için :21: yalnız regl odum ve bugün aşkitomla beraber karışık yağlı mı yağlı bi tost yedim , bilsem o pantolonun olcağını gaza gelir vallaha da yemezdim :16: ay çok mutluyum:27:

Ayy çok sevindim senin adına darısı başımızaaa:52:
Kızlar bende bugün kısır yicem iftarda yaa çok canım istedi çorba içmem herhalde 5-6 dilim karpuzla yerim ama söz 5 kaşıktan fazla yemicem:34:

Back