Ramazan’da kilo vermeye başlayalım

Dimplesbaby

Başlangıç:80.3 güncel :76.3 hedef:68
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.246
1.735
63
30
Selam kızlar ben artık kilo vermek istiyorum bugün yarın diye diye hep bir erteleme yaş oldu 25 bir bebeğim var 10 aylık daha çok gencim bu kilolarla yaşamak istemiyorum ben bugün başlıyorum Allah izin verirse hergün yediklerimi yazıcam bakalım kaç kilo vermiş olcam bayrama kadar sabah tartıldım tam 80.3 kg geldim beraber diyet yapmak isteyen varsa katılabilir

Ben de katılmak istiyorum 4 buçuk ay önce doğum yaptım çok keskin bir diyet yapamam da yine de porsiyonlarımı azaltarak insallah biraz kilo vermek istiyorum 79 kiloyum ben de

Hayırlı ramazanlar bende bunu arıyordum bende 7.8 kilo vermek istiyorum bende 25 yaşındayım 165 boy 72.kilo geçen sene 68 dim ramazanda 65 olmuştum inşallah business verebilirim ama takip edelim birbirimize destek olalım

Selam kızlar ramazanda bende size eşlik edebilirim .Ben dün çok az yedim .Hiç aç değilim .İftarı önce çok hafif açmayı düşünüyorum. az yiyip cekilirim.Sahurum zaten olmuyor.Yiyip yatıyorum.Saat 11 gibi falan .Bakalım belki bugün değişir günüm yanı sahurum erkende olsa geçte olsa yoğurt yada haşlanmış yumurta yiyorum.Birde iftara bir saat kalasiya yürüyüş yapmayı planlıyorum.Kilom 67.5 bakalım bsyarama kaç olucam

Az önce iftarımızı açtım.Toplam 547 kalori aldım .İftar öncesi yarım saat yürüyüş yaptım.İnsallah yarında bu şekilde olur.İftar öncesi tartildim.66.8 geldim.Simdi ise tartılmak istemiyorum

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz neler yediniz yazın buraya ben bugün yarım saat bir yürüyüş yaptım akşam hurma su oruç açtım yarım kase çorba 3 kaşık pilav 1 kaşık et sote 4 kaşık da taze fasulye yemeği salata yedim gece sahurda 1 yumurta yemeyi planlıyorum bakalım hiç sevmem ama niyeben... Sudem_mmm Balkupumm Medusan minerva1988

Yemek yedikten sonra tartılma canım moralin bozulur baya az yemişsin maşallah

Ben de sizinleyim kızlar. Ben şu an 57.5 kiloyum. 51'ye inmeyi hedefliyorum kısmetse 8 hafta boyunca. Ben bir ara 75 kiloydum.

Sağlıklı olarak ayda 4 kilo vermek en uygunu. Fazla kilo verirseniz onları çok hızlı geri alabilirsiniz. O yüzden az verdim diye üzülmeyin canlarım. İnşallah ramazan bize yarayacak.

NAsıl verdin canım o kiloları hoşgeldin bu arada ben sabah tartıldım 79 çıktım tabi ilk gidenler sudan gidiyor

Dün uyuya kaldığım için yazamadım yarım kase çorba 5 kaşık pilav 2 adet kürdan kebabı az yağlı salata yalnız iki tane şekerpare yedim tutamadım kendimi sahura kalkamadım sahursuz devam ediyorum

dün iftarda grup pilavı ve taze fasulye gomdum baya yedim porsiyon küçültmem lazım. sahurda 1 dilim börek yumurta zeytin peynir. tatlı olarak erik kurudu yedim

O değilde spor yapamiyorum bebeğim var evde sürekli onla ilgileniyorum bir de sezeryanliyim bu ara ne hikmetse dikisimin oldugu bolge de ağrıyor. Hareketsiz de verebilir miyim ki :/

O değilde spor yapamiyorum bebeğim var evde sürekli onla ilgileniyorum bir de sezeryanliyim bu ara ne hikmetse dikisimin oldugu bolge de ağrıyor. Hareketsiz de verebilir miyim ki :/
Kaç aylıktı bebeğin canım benim 10 aylık oğlum hergün uyumaya yakın dışarı çıkarıyorum uyuyana kadar yürüyüş yapıyoruz geliyoruz bide streç film takıyorum belime baya terletiyor

dün iftarda grup pilavı ve taze fasulye gomdum baya yedim porsiyon küçültmem lazım. sahurda 1 dilim börek yumurta zeytin peynir. tatlı olarak erik kurudu yedim
Aynen ya porsiyon küçültmek lazım aynı tabakta yemek yemek işe yarıyormuş yani pilav fasülye salata hepsi aynı tabağa koyup yemek lazım

İftar yaptık şükür ben hurma su az çorba ile orucumu açtım az pide 5 adet köfte yanına salat ile iftarimı yaptım kızlar bakalım yarın kaç çıkıcam

Bu sabah 70.8 çıktım. Akşam bir kase çorba bir porsiyon zeytinyağlı barbunya az pide yedim. Başka bir şey yemedim. Yatıcam şimdi ,sahurda da kaçınmayacağım insallah

Slm kızlar Bende ramazan da kilo vermek isteyenlerden biriyim Ben sahurda haşlanmış yumurta yiyorum çok az da ekmek iftar da hiç ekmek yemiyorum 1.60 boyum 72 kilom inşallah gider ya bazı arkadaşlar iftardan önce yürüdüklerini yazmışlar kızlar daha fazla yemenizi sağlamaz mı ben bir ara diyetisyene gitmiştim orucunu açtıktan. bir saat sonra yarim saat yürüyüş yap demişti o zaman çok güzel kilo vermiştim inşallah bu ramazanda da veririz

İftarda abimdeydim.Asla ekmek ,pide,tatlı yemedim.İki kaşık pilav,bir tane karnıyarık,bir kase mercimek çorbası,4 küçük sarma ve çok az salata ,bir hurma ile açtım iftarı bir bardak fanta .Toplamda 900 kalori almış oldum.Biraz fazla oldu ama yinede o kadar hazırlık yapılmıştı yemem gerekti diye düşündüm.Sahur yapmıyorum ben iftardan iftara yiyorum.Hic acikmiyorum.Bugun spor yapamadım.Disarda olduğum için yarın yaparım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…