- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Dimplesbaby
-
Yemek yedikten sonra tartılma canım moralin bozulur baya az yemişsin maşallahAz önce iftarımızı açtım.Toplam 547 kalori aldım .İftar öncesi yarım saat yürüyüş yaptım.İnsallah yarında bu şekilde olur.İftar öncesi tartildim.66.8 geldim.Simdi ise tartılmak istemiyorum
NAsıl verdin canım o kiloları hoşgeldin bu arada ben sabah tartıldım 79 çıktım tabi ilk gidenler sudan gidiyorBen de sizinleyim kızlar. Ben şu an 57.5 kiloyum. 51'ye inmeyi hedefliyorum kısmetse 8 hafta boyunca. Ben bir ara 75 kiloydum.
Sağlıklı olarak ayda 4 kilo vermek en uygunu. Fazla kilo verirseniz onları çok hızlı geri alabilirsiniz. O yüzden az verdim diye üzülmeyin canlarım. İnşallah ramazan bize yarayacak.
Kaç aylıktı bebeğin canım benim 10 aylık oğlum hergün uyumaya yakın dışarı çıkarıyorum uyuyana kadar yürüyüş yapıyoruz geliyoruz bide streç film takıyorum belime baya terletiyorO değilde spor yapamiyorum bebeğim var evde sürekli onla ilgileniyorum bir de sezeryanliyim bu ara ne hikmetse dikisimin oldugu bolge de ağrıyor. Hareketsiz de verebilir miyim ki :/
Aynen ya porsiyon küçültmek lazım aynı tabakta yemek yemek işe yarıyormuş yani pilav fasülye salata hepsi aynı tabağa koyup yemek lazımdün iftarda grup pilavı ve taze fasulye gomdum baya yedim porsiyon küçültmem lazım. sahurda 1 dilim börek yumurta zeytin peynir. tatlı olarak erik kurudu yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?