• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Kilo Vermek Yada Kilomuzu Korumak İçin Neler Yapıyoruz Paylaşalım mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi yemişsin canım.bende küçük bir tabak mantı yedim iftarda.amaaaa onun dısında algidanın dondurmalı pastası,küçük magnumlardan 2tane ve bir tanede külah dondurma yedim=( yaaa dondurmaya yatmışım resmen.yürüyemedimde ama yürücem

ben ilk defa bu ramazanda acıkmıyorum sanırım o da açlığımın susuzluğumun önüne geçememesindendir. iftarımı 2 bardak su ile açınca zaten çok yemek yiyemiyorum normal zamanda yediklerimle iftar+sahur da yediklerim kıyaslanamaz çok az yiyorum ama kiloda kayıp yok malesef.
ben ramazanda ıce tea'ye dadandım çok içiyorum kilo yapar dediler bilgisi olan var mı? acaba bundan sebep mi kilo veremiyorum.

merhaba kizlar,

ben cok dikkat etmeme ragmen bu hafta hic kilo veremedim ama almadimda buda güzel bisey. Genelde aksamlari protein agirlikli yemeye calisiyorum. YInede böyle devam edecegim belkide vucüdün alisma sürecine ihtiyaci vardir.

lindracim eger ice tea light degilse kilo yapar...seker var icinde. Ama artik ice tea light var. Ben ondan iciyorum ara ara istersen onu dene.

ben ilk defa bu ramazanda acıkmıyorum sanırım o da açlığımın susuzluğumun önüne geçememesindendir. iftarımı 2 bardak su ile açınca zaten çok yemek yiyemiyorum normal zamanda yediklerimle iftar+sahur da yediklerim kıyaslanamaz çok az yiyorum ama kiloda kayıp yok malesef.
ben ramazanda ıce tea'ye dadandım çok içiyorum kilo yapar dediler bilgisi olan var mı? acaba bundan sebep mi kilo veremiyorum.

evet canim ice tea cok sekerli oldugu icin kilo yapabilir, ama yari su ile karistirirsan daha uygun olabilir

ben sahurda ya kahvaaltilik yiyorum cok az yada corbayla bir dilim ekmek
iftarda ise bol su iciyorum ve corbadan sonra zaten tikaniyorum, ama yinede cok az yemek yiyorum ve mutlaka bir dilim peynir, sahurda yediysem yemiyorum, sonra biraz meyve veya tatli falan.... biraz kilo verdigimi hissediyorum ama tam ne kadar bilmiyorum cünki tartim yok, ama su kücük göbegimide eritebilsem süper olur

kızlaaar iftarda neler yediniz yazın bakalım:d

sorma echoo, dün çok kötüydü iftarım, o kadar abartmışım ki yazmaya bile utanıyorum:( aklıma ilk gelenler, 2 dilim su böreği, yaprak sarması, komposto, iftardan sonra da şerbetli tatlı...çok pişmanım, kendimi çok kötü hissediyrmmafoldumben

canım olur arada diyelim mutlaka dengele ama.yürüyüş felan yapabilirsn.ben iyice yürüyüşe dadandım her gece 1 saat yürüyorum.yürüyüş bandı almak yaptıgımz en faydalı şey oldu.kesinlikle o olmasa cok kilo alırdım asla vremezdim.benim kilo vermem durdu gibi sanki.yemek yemiyorum ama feci dondurmaya dadandım öyle böyle değil ya.gerci dondurma aldıgımz yer uzakta oraya gidip gelirken yakıyorumdur zaten.yani umarım=(birazdan tartılıcam bakalım

dun ıftarı dısarda yapalım dedık ama ben corba ıcerım ızgara yerım falan dıye dusunyodum acıkcası ama bıraz gec cıkmısz galıba yer bulamadık ve kfc ye gttık kola patates tavuk ama hc bısey anlamadım yedıgımden soyle guzel bır corba olmayınca ıftar olmuyo esımınde gece kolestrolu cıktı zehır oldu bızm dısarda yemek :(
bu gece yagsz yesıl mercımek yannda lıgt yogurt yedım bu ararda esım de 2 kılo verdı yasasın beraberce zayıflıyoruz:)

of ac mideye agır geldi demekki,( gecmiş olsun
ben dün iftarda sadece küçük bir tabak havuclu patatesli et yemegi yedim.1ince dilim tam tahıl ekmeği ydim.2 koca bardak taze portaka suyu ve bir kaç bardakta su içtim ve tıkandım.saat sonrada yürüyüse cıktık bir külah dondurma yedim.gece tabi yine 45dk yürüdüm.sahurda hiç biş yiyemedim=(küçük bir kasnin yarısı kadar cacık bir dilim tam tahıllı ekmek ve 2-3 parca patates1 tanede hurma.kesin acıkıcam aksama kadar

Merhaba ben 7 seanstır karboksipunktur tedavisine gidiyorum, 6 kg verdim, bir blogta yeni başlayan birinin günlüğünü gördüm, merak edenler bakabilir. blogcu sitesinde karboksipunkturnoktablogcunoktacom sitesinden bakabilirsiniz

hanımlar ben yedikleriem dikkkat edemiyorum iftardan önce ve sonra yürüyüş yapyrm ama ramazan başladığından beri küsüratım bile değişmedi.yürüyüşle anca yediklerimi yakıyorm ama artk daha az yeyip daha fazla spor yapmayı düşünüyorum. ramazandan önce basenden 8 cm inceldm spor yaparak.ramazanda biraz aksattım yaptıklaımı ama yazdıklarınızı okuyarak kendimi şu an motive ettm:)
belki size de yardımcı olur diye yazıyorum. sahurdan önce elma sirkeli su içiyrm. ayrıca sahur iftar arasında yeşil çay biberiye çayı içiyorum. sahurda ne varsa ondan yiyorum ama az yiyorum ve kepek ekmeği yiyorum. bol su içiyorum. iftarda da ne olursa ondan az yiyorum. tatlısız yapamıyorum gene ne tatlı olursa ondan az yiyorum:(
yaptğm sporlar hergün düzenli yürüyorum aylardır. ramazanda sahurdan önce 5 6 km yürüyrm tempolu. çünkü aç karna yapılan sporda yağlar yakılıyor. iftardan sonra gece de yürüyrm. 5 km tempolu yani yarım saat civarı. 20 dk lık sadece bacak çalştıran pilatesimi yapıyrm. bir de callanetics yapıyordm ama ramazanda bıraktım:( aslında çok hareket ediyorum okadar da yemiyorum neden kilo veremyrm bilmyrm:( sanırım duraklama dönemindeyim.
:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ya sanırım bende duraklama dönemimdeyim.ilk başkarda 2 kilo verdim.ama şimdi kaldım öyle.bugün iftarda yedklerimi saymaktan utanıyorum.(1 kase corba,tek lavaştan dürüm,acılı ezme,künefe,bir külah dondurma,( utandım resmen hee

bugun ben de cok utandım neler yemedım kı cıg kofte corba etlı nogut pılav lavas ve hala cok sısım o kadar yedım :( cok pısmanım

ben bu sabah sahurda kelogs yedim.1diim tam tahıllı ekmek,biraz domatesve peynir yedim.hiç açık hissetmedim ya.suszlukta hissetmeedim.bundan sonra sahurda kelogs yiyebiirim,) her gece yürümeye devam ediyorum ama iki gündür iftarlar agır oluyor=(ya cok ta agır degil ama ilk başlara göre fazla yiyorum. bu aksam iftarda 1kepce corba,cok az köfteli patates,sayamadıgım kadar yaprak sarma,biraz pilav,4tane lokma tatlısı yedim.daha sonrada algida meyve şöleni=( ama 55dk da yürüdüm=)ama hepsini yakamamısımdır eminim=(

canım olur arada diyelim mutlaka dengele ama.yürüyüş felan yapabilirsn.ben iyice yürüyüşe dadandım her gece 1 saat yürüyorum.yürüyüş bandı almak yaptıgımz en faydalı şey oldu.kesinlikle o olmasa cok kilo alırdım asla vremezdim.benim kilo vermem durdu gibi sanki.yemek yemiyorum ama feci dondurmaya dadandım öyle böyle değil ya.gerci dondurma aldıgımz yer uzakta oraya gidip gelirken yakıyorumdur zaten.yani umarım=(birazdan tartılıcam bakalım

echoocum yürüyüş bandını ne zaman aldın, markası fiyatı hakkında bilgi verebilir misin? ben de almak istiyorum ama kendime güvenemiyorum, bi hevesle alırım sonra bi kenarda kalır diyebilmiyorumkismile

canım bizim yürüyüş bandı dunlop marka.1000tlye aldık ama abimler arastırmadan aldılar.daha uygun fiyata zayıflatan titreşim kemeri verende var bence piyasa arastırması yap.dunlop iyi bir marka.carreforda 600tlye düşmüştü ama.en iyi sen arastırıp bulursun.valla bende binmem diyodum.alışkanlık oldu.yürürken ya müzik dinliyorum yada laptoptan film izliyorum.tabi bazen askılık görevi gördüğüde oluyor,)ne olursa olsun yürüyüş bandını tavsiye ederim.bnm gibi dısarı cıkmaya üşenenler icin

ya bilmiyorum ama m,etabolizmam cok yavasladi sanirim kilo aliyorum cok bise yemememe ragmen offffffffff

ya bilmiyorum ama m,etabolizmam cok yavasladi sanirim kilo aliyorum cok bise yemememe ragmen offffffffff

canım senin metabolizman yavaşsa beşi bir yerde bitki çayı iç.yada ayrıca kabuk tarçın ve yeşil çay içebilirsin.
zemuszemus

iciyorum ama ne bileyim eskiden hergun yuruyordum ramazan geleli biraktim susuyorum diye ondan olabilirmi acaba?/

Back
X