Laringomalazi, gözde içe kayma, kilo alamama, reflü

yenianne07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
51
4
1
24
Arkadaşlar 4 aylık kızım var 2700 doğdu 37+6 ve inanın çok yoruldum hem fiziksel hem mental
Doğduğu gece tıkandı nefessiz kaldı anneliğimin ilk günü başladı travmalarım sonra sanki üst solunum yolu enfeksiyonuna yakalanmış gibi sesler ıslık şeklinde de oluyordu onada dediler laringomalazi buna bağlı ciddi bir reflü ve kilo alamama bir önceki kontrolde de 5 kilo geldi 4 aylık
Üstüne birde sol gözünde içe doğru kayma var dediler yani diyorum ki üstesinden geldik bitti bitecek daha güzel günlere inşallah diyorum bambaşka birşey çıkıyor
Ve hani toparlamaya çalışmaktan mı desem güzel günlere olan inancımdan mı bilmiyorum ama yoruldum
Tek odaklandığım şey kızım kendimi tamamen ona adadım ve çok iyi bir anne olduğumu düşünüyorum kendimi yetersiz asla hissetmiyorum
Hep daha bir azimle ilerliyorum sıkıntılara karşı ama biraz tökezledim bugün
Biraz morale ihtiyacım var gerçekten yada bir
geçecek bunlar ilerisi çok güzel gibi destek mesajlarınıza
Hadi bir el atın bacım bana

Bebeklerin 5 ayda kilosunu ikiye katlamasını bekler doktorlar. Sizin kızınız 2700 doğmuş 5.ayında 5400 olması normal kilo alımı olarak değerlendirilir. Küçük doğmuş yani kilosu kötü değil.
Laringomalazi zamanla geriliyor 6.ayınızda çok daha iyi olacak eminim.
Bebeklerin gözünde kayma da ilk yıl normaldir.
Bebeğinizde sorun yok annesi siz içgüdüsel olarak belki de çevrenin etkisiyle kötü hissetmiş olabilirsiniz. Bu süreçler çok normal endişeler hayat boyu olacak artık anneyiz :)
Hepsi geçecek inşallah mutlu sağlıklı bir ömrü olsun miniğin

Bebeklerin 5 ayda kilosunu ikiye katlamasını bekler doktorlar. Sizin kızınız 2700 doğmuş 5.ayında 5400 olması normal kilo alımı olarak değerlendirilir. Küçük doğmuş yani kilosu kötü değil.
Laringomalazi zamanla geriliyor 6.ayınızda çok daha iyi olacak eminim.
Bebeklerin gözünde kayma da ilk yıl normaldir.
Bebeğinizde sorun yok annesi siz içgüdüsel olarak belki de çevrenin etkisiyle kötü hissetmiş olabilirsiniz. Bu süreçler çok normal endişeler hayat boyu olacak artık anneyiz :)
Hepsi geçecek inşallah mutlu sağlıklı bir ömrü olsun miniğin
Amin çok teşekkür ederim desteğiniz için umarım yaşadıklarımız geçicidir

Back
X