• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Kilo Vermek Yada Kilomuzu Korumak İçin Neler Yapıyoruz Paylaşalım mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar nerelerdesiniz, iki gündür kimse uğramıyorbilmiyorumkismile

hersene verirdim ramazanda şimdi 2 kilo aldım sanırım ramazan sonuna kdr 3-4 kilo alcma malesef..yeni evliiym hergün biyere davetliyis habire ısrar ediyolar yemem için kıramıyorumdaaaaa duba gibi olcamm..bende seviniyordummm ramzanda zayıflıycam diye ama suya düştü malesef:(sahurda peynir domates salatalık yiyorum kızartma yapıncada tadına bakıyorum okdr..ama kilo almaya devam ediyorum..umarım ramazandan sonra verebilirimm..yesem bi dert yemesem bi dert:(

valla saldım ben =( dün gece 3 tane küçük magnumlardan yedim.her gün yiyorum neredeyse.yürüyorum ama sadece yediklerim gidiyor demekki.yok valla zor ramazanda kilo vermek.birde bünyem alıstı şimdi iftarda felan baya yiyorum tıkanmıyorum.

valla saldım ben =( dün gece 3 tane küçük magnumlardan yedim.her gün yiyorum neredeyse.yürüyorum ama sadece yediklerim gidiyor demekki.yok valla zor ramazanda kilo vermek.birde bünyem alıstı şimdi iftarda felan baya yiyorum tıkanmıyorum.

evet canım bencede bende ilk zaman tıkanıyodum şimdi oda yok alıştı iyice vücut
bende ramazanda kilo vermek zor diye düşünüyorum artık ramazandan sonra inş.

ya aslında ilk günler süperdi=( ama tatlı konusunda hakim olamıyorum kendime öyle böyle değil.hele o küçük magnumlar tam tuzak.küçük diye yedikçe yiyosun=(tüm günde evdeyim.yürüyüş yapmasam basenlerm benden ayrı birer cumhuriyet kuracak o derece.akupunktur yaptırcaktım tok tutuyo,mide kazıntısını önlüyor diye ama orucuma hile karısır korkusuyla yapamıyorum.üniversitenn acılmasınada az kaldı.of ya

kızlar zayıflamak istiyorsanız ramazanda callatenics yapın,zor oluyor iftardan sora ama gerçekten işe yarıyor..bir kilo verdim bile:)

ya sertab erener'in klibinde oynayan sarışın kız arkadasımla aynı mahallede oturuyor.kız 1 kaç yıl öncesine kadar siyah saclı 85kilo bi kızmıs.kız 55 kiloya düşmüş ve saclarını sarıya boyatmış.şimdi herkes peşindeymiş:( of ya ben 55e düşsem varya =(

valla klipte falan oynamak istemiyorum zayıflasam yeterzemuszemus

iciyorum ama ne bileyim eskiden hergun yuruyordum ramazan geleli biraktim susuyorum diye ondan olabilirmi acaba?/

Eğer ki daha önce açık havada yürüyorsan sabah cok erken satte yürümeye başlarsan susamassın. Aşağı yukarı sokak ısıkları sonmesine yakın çıkmak lazım. Çıkabilirsen tabii..
Sabahları 1 saat yürüyorum. Güneş çıkmadan yürüyorum ve susamıyorum.
İftarda ve sahurda bol su içiyorum. Yürürken terlediğim zaman yavaşlıyorum. Boynuma havlu alıp havlu ile siliyorum. Hep gölgelerden yürümeye çalışıyorum. Zaten bizim park gölge oluyor...
Sahurda bazen sadece yarım litre süt içiyorum tavsiye ederim.

Bıkkınlık yok... Yola devam.

Back
X