- 19 Temmuz 2007
- 4.269
- 5.622
- 773
Allah sizden de razı olsunÖyle tabi hamdolsun
Sünnet sorun değil zaten olacaktı
Sorun derdini çözemememiz
Canı çok yanıyor ama sorun yok bulunmuyor sebebi
Böyle netleşmeden operasyon da yapılamıyor
Allah razı olsun ne kadar tatlı bir insansınız ya
Amin cümlemizin yavrularını İnşaallah
Çok cok geçmiş olsun size de .Rabbım babanizi basinizdan eksik etmesin. Onlarsizlik çok zor.Canım lalecim babam da siroz hastasıydı
Nakil sırası bekliyordu doktorlar ömür biçmişti durumu çok çok kötüydü
Allah razı olsun bir dost tavsiye etti enginar özünü, babam hergün aç karnına içmeye başladı
Doktorlar şok oldular babam o halde nakil olmadan yıllarca dayandı
Diğer hastalarına tavsiye etmeye başladılar
Biz aktardan arifoğlu nunkini kullanmıştık
Cam şişe, berbat bir tadı kokusu var
Doktorun izin verirse ısrarla tavsiye ediyorum
Oy kuzum benim. Çiş de asitli her seferinde nasil yakar pipiyi. Kuzum benim. Rabbım su güzel hayırlı mübarek günün yüzü suyu hurmetine tez zamanda çaresi çözümü bulunsun canı yanmasın minnak kuzunun.Çok teşekkür ederim
Pipisi acıyor
Öyle böyle değil çok acıyor
Enfeksiyon yok tahliller kültür temiz
Ultrasonda sorun yok böbrekte taş kum yok
Tıkanıklık yapışıklık yara yok
Bir kızarıklık tahriş yok
Ama bebek hasta
Senin oğluşunun da sonuçları iyi gelsin inşallah arkadaşım.Allah sizden de razı olsun
Çok cok geçmiş olsun size de .Rabbım babanizi basinizdan eksik etmesin. Onlarsizlik çok zor.
Oy kuzum benim. Çiş de asitli her seferinde nasil yakar pipiyi. Kuzum benim. Rabbım su güzel hayırlı mübarek günün yüzü suyu hurmetine tez zamanda çaresi çözümü bulunsun canı yanmasın minnak kuzunun.
Benim oğlum da bugün hastanede babasıyla. Senelik ekokardiyografi çekiliyor düzenli olarak. Hafif bir çökmesi var kalbinde onu kontrol ettirmek için. Insallah benim oğlumun da sonucu iyi çıkar.
Sizin kuzu minnak derdini anlatamıyor benim koca danam koca ergenim 17 yasinda tam bir anne omur torpusu. 1 haftadır yalvarıyorum gitmesi için. Gitmeyeceğim bıktım hastaneden diye burnumdan getiriyor . Gittiği de sene de 1. Maksat bana eziyet olsun.
Bazen düşünüyorum biz neden 2 yaş sendromu bilmem yaş sendromu ergenlik bilmem nesi gibi durumlara hiç girmedik diye.
Bu yeni nesil bise daha neler gösterecek bakalim
çok iyi çıkmadı malesef. kaburga kemiğinde içe doğru çökme varmış 2,5 cm kadar. halk arasında kunduracı göğsu deniyormuş. uzun soluklu bi vakum cihazı ıle günlük 4 saat kadar vakumlama yapılıp eğer 3 ay 6 ayda cevap alınamazsa ameliyt olacakmış. kaburga cevresine komple demir takılacakmış.Senin oğluşunun da sonuçları iyi gelsin inşallah arkadaşım.
Allahım güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.çok iyi çıkmadı malesef. kaburga kemiğinde içe doğru çökme varmış 2,5 cm kadar. halk arasında kunduracı göğsu deniyormuş. uzun soluklu bi vakum cihazı ıle günlük 4 saat kadar vakumlama yapılıp eğer 3 ay 6 ayda cevap alınamazsa ameliyt olacakmış. kaburga cevresine komple demir takılacakmış.
çok canım sıkıldı rahatızlığına mı sıkılayım yoksa oğlum ben vakumlama da yapmam ameliyat da olmam diye saçmalamasına mı bilemedim.
dua edin bana rabbim zorumuzu kolay eylesin.
Allah razı olsun güzel kardeşimAllah sizden de razı olsun
Çok cok geçmiş olsun size de .Rabbım babanizi basinizdan eksik etmesin. Onlarsizlik çok zor.
Oy kuzum benim. Çiş de asitli her seferinde nasil yakar pipiyi. Kuzum benim. Rabbım su güzel hayırlı mübarek günün yüzü suyu hurmetine tez zamanda çaresi çözümü bulunsun canı yanmasın minnak kuzunun.
Benim oğlum da bugün hastanede babasıyla. Senelik ekokardiyografi çekiliyor düzenli olarak. Hafif bir çökmesi var kalbinde onu kontrol ettirmek için. Insallah benim oğlumun da sonucu iyi çıkar.
Sizin kuzu minnak derdini anlatamıyor benim koca danam koca ergenim 17 yasinda tam bir anne omur torpusu. 1 haftadır yalvarıyorum gitmesi için. Gitmeyeceğim bıktım hastaneden diye burnumdan getiriyor . Gittiği de sene de 1. Maksat bana eziyet olsun.
Bazen düşünüyorum biz neden 2 yaş sendromu bilmem yaş sendromu ergenlik bilmem nesi gibi durumlara hiç girmedik diye.
Bu yeni nesil bise daha neler gösterecek bakalim
Dünkü iftarınız beni benden aldıBu arada hayırlı kandiller olsun hepinize.
Bütün güzel kolay ve hayırlı dilek kapılarımız acik olsun.
Rabbım hastası ,yaşlısı ,borcu olana darda olana yardım etsin
Çocuklarımıza önce sağlık sonra akıl fikir versin ,onları iyi insanlarla karşılaştırsın
Hepimizin gonlumuzde ne muradi var ise rabbim verdin insallah. AMIN
Dün iftarda
Tarhana corbasi
Soğanlı yumurta
Biber kizartma kalmis biraz o
Kahvaltiliklar ve cay vardi
Allah bereket verdin
Bugün araba esimde hastane işinden dolayi.
Eve vardığında hemen hemen iftar vaktine yakin olur ne yaparim hiç bilmiyorum.
Eşim mesaide olacak Bi tek kızımla ben.
Tost gibi ya da buzluktan gozleme filan çıkarırım cayla öyle gecistiririz gibi geliyor. Saat çok geç olmazsa pastaneye gidebilirsem kandil simiti de alırım Allaaaahhh daha noolsun
Rabbim afiyetle acil kalıcı şifa nasip eylesin İnşaallahçok iyi çıkmadı malesef. kaburga kemiğinde içe doğru çökme varmış 2,5 cm kadar. halk arasında kunduracı göğsu deniyormuş. uzun soluklu bi vakum cihazı ıle günlük 4 saat kadar vakumlama yapılıp eğer 3 ay 6 ayda cevap alınamazsa ameliyt olacakmış. kaburga cevresine komple demir takılacakmış.
çok canım sıkıldı rahatızlığına mı sıkılayım yoksa oğlum ben vakumlama da yapmam ameliyat da olmam diye saçmalamasına mı bilemedim.
Allah şifa versin inşallahçok iyi çıkmadı malesef. kaburga kemiğinde içe doğru çökme varmış 2,5 cm kadar. halk arasında kunduracı göğsu deniyormuş. uzun soluklu bi vakum cihazı ıle günlük 4 saat kadar vakumlama yapılıp eğer 3 ay 6 ayda cevap alınamazsa ameliyt olacakmış. kaburga cevresine komple demir takılacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?