- 21 Ağustos 2015
- 31.728
- 96.213
- 598
- 37
Sanki cok bildiğim Bi arkadaşımla dertlesiyormusum gibi hissettirdiniz. Allah cocuklarinizi size bagislasin. Rabbım iki cihanda da yüzünüzü güldürsünBebekken zor olanlar sakin çocuklar oluyor
Ergenken zor olanlar çok aklıbaşında insanlar oluyor
Tabi benim gözlemlediğim kadarıyla….
Duygularınızı onun size hissettirdiklerini samimiyehle söyleyin ona
Üşütüp hasta olmaman için montunu giy demiştim öffff anne deyince kalbim kırıldı sen hasta olunca kendimi çaresiz hissediyorum sana çok üzülüyorum ama sen sanki boş birşey söylemişim yada niyetim saçma gibi benden bıkmışsın gibi öfleyince çok kırıldım, ben montumu giymesem sen beni ıyarmazmısın yoksa? Bu bir örnek…..bugün değilse de yarın işe yarıyor bence
Kızda tecrübeli olacaksınız ama bu işler hiç belli olmaz belki kızda hiçbir sorun yaşamazsınız
Şimdiden abisinin sizi ne kadar zorladığını üzdüğünü ergenlik çağında diye bunları yapmaya hakkı olmadığını işleyin kızınıza bence
Bana kilo yapmadı ilaç birkaç yıl kullandım gebe kalınca bıraktım emmeyi bırakınca direk devam edecem nasipse
Fibromiyalji hastalığı var bende kaslarımın gevşemesi için vermişti doktorum ergen bir oğlanla o kaslar gerile gerile kopar valla ilaçsız
Sağlığınız yerinde olsun siz mutlu olunda varsın kilonuz olsun
Geçecek ya valla geçecek müsterih olun
Çok sagolun. Teşekkür ederimCok gecmis olsun
Tez zamanda sifalansın insallah
Ah lalemCumamız mübarek dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda canım arkadaşlarım.
Gerçekten Ramazan bitiyor,bu sene hızlı mı geçti bana mı öyle geldi anlayamadım da yarın arife.
Bizim için çok hareketli geçti. Kimi zaman sahura kalkamadık kimi zaman sahura kalktığımız halde kız yanından ayırmadı yiyemedik kimi zaman da sahurda kızımızın şarkıları eşliğinde yemeğe çalıştık.
Sizler evlatlarınızla birlikte iftar,sahur yapıyorsunuz,yavrularınız oruç tutuyor,namaz kılıyor… O kadar özeniyorum ki anlatamam. Ben de o günleri görebilecek miyim bilmiyorum… Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Bugün gene çok duygusalım… Biliyorum… Her şey güzel olacak inşallah…
Sahur… Uyumuşum.
Kocacım çok rica etti ama gene de kalkamadım.
İftar menümüz
Tarhana çorbası ocakta hazır.
Patatesli tavuk yemeği-komşum gece verdi.
Domatesli peynirli makarna.
Güllaç.
Ramazanın son güllacı az önce yaptım. Bunu da akşam üstü dağıtırız komşulara inşallah.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
İş başa düşünce tutuluyor canım benim.Ah lalem
Ramazan ın çoğunu sahursuz tuttun hee ben olsam çoktan bayılmıştım :)
8 de mesai yapıyorum gerçi ondan mı acaba bilemem
günaydınlarrr
bugün yolcudur abbas bağlasan durmaz
bir delilik edip izin de az diye cuma günü tam 9 gün tatil başı yola çıkıyoruz inşallah çok trafik olmaz ve kazasız belasız hayırlısı ile gideriz
iftarımız dışarı yemeği
hadi son birkez daha yiyeyim be
giremeyebiirim siteye cümleten hayırlı bayramlar.. Allah ım oruçlarımızı namazlarımızı ibadetlerimizi kabul etsin huzur ve sağlıkla bayrama kavuştursun inşallah
Anneciğini iyi tanıyoruz artık birazda babacığını anlatsanaİş başa düşünce tutuluyor canım benim.
Çalışıyorken de sahursuz tutardım hele o sıcak bir yaz dönemiydi aman ne zorlanmıştım,anneciğimle babacığım yazlıktaydı. Yalnız başıma zordu.
Şimdi sabah 7de ayaktayım da kız yarım gün okuldayken dinleniyorum çok rahat geçti şu ana kadar sonsuz şükürler olsun inşallah.
Sana ve ailene iyi bayramlar diliyorum canım benim.
Sağlıkla mutlulukla hep beraber iyi olalım inşallah.
Yaaaa e ben ağlarımkiiiiSanki cok bildiğim Bi arkadaşımla dertlesiyormusum gibi hissettirdiniz. Allah cocuklarinizi size bagislasin. Rabbım iki cihanda da yüzünüzü güldürsün
Çok sagolun. Teşekkür ederim
Ramazan geçti ben hala güllaç yapmadım. halbuki Ramazan başında almıştımCumamız mübarek dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda canım arkadaşlarım.
Gerçekten Ramazan bitiyor,bu sene hızlı mı geçti bana mı öyle geldi anlayamadım da yarın arife.
Bizim için çok hareketli geçti. Kimi zaman sahura kalkamadık kimi zaman sahura kalktığımız halde kız yanından ayırmadı yiyemedik kimi zaman da sahurda kızımızın şarkıları eşliğinde yemeğe çalıştık.
Sizler evlatlarınızla birlikte iftar,sahur yapıyorsunuz,yavrularınız oruç tutuyor,namaz kılıyor… O kadar özeniyorum ki anlatamam. Ben de o günleri görebilecek miyim bilmiyorum… Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Bugün gene çok duygusalım… Biliyorum… Her şey güzel olacak inşallah…
Sahur… Uyumuşum.
Kocacım çok rica etti ama gene de kalkamadım.
İftar menümüz
Tarhana çorbası ocakta hazır.
Patatesli tavuk yemeği-komşum gece verdi.
Domatesli peynirli makarna.
Güllaç.
Ramazanın son güllacı az önce yaptım. Bunu da akşam üstü dağıtırız komşulara inşallah.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Onlar buluşmuştur inşallah diye umut ediyorum…Anneciğini iyi tanıyoruz artık birazda babacığını anlatsana
Rabbım aglatmasin hep güldürsün siz de beni güldürdünüz ne güzel pozitif bir yorum bu böyle.Yaaaa e ben ağlarımkiiii
Ne mutlu bana
Ben yazarım size ne zaman isterseniz arkadaşım
Bilmukabele
Dualarınız misliyle size de kabul olsun
Çok duygulandım ya
Ne güzel bir insansınız
Onlar buluşmuştur inşallah diye umut ediyorum…
Yok yok illa ağlatacaksınız beni anlaşıldıRabbım aglatmasin hep güldürsün siz de beni güldürdünüz ne güzel pozitif bir yorum bu böyle.Ağzım iki karış açık gülerek mesaj yazıyorum eşim neye gülüyorsun böyle diyor.
İşiniz gucunuz rasgelsin .
Şimdiden tum sevdiklerinizle hayırlı bayramlar diliyorum
Helal olsun siz de helal edin kardeşimSevgiliii dostlarrr
Huzunlendimm son teravih, son sahur ve son iftar...
Rabbim hayirla saglikla sevdiklerimizle tekrar ulastirsin, Rabbim affedilenlerden olmamizi nasip etsin ...
Hakkinizi helal edin , her seneki gibi burada vakit gecirdikk .
Sahurda tost, katmer ve yumurtamiz olacak buyuk ihtimal. Minnos kizimda bizimle sahura kalkacak ve niyetlenecek.
Yarin aksama da et sote ve pilav dusunuyorum . Esim bu aksam bolca ekler almis yarina da yeterli olur .
Hepinizi Allah a emanet ediyorum. Seneye tekrar bu topikte birlesmek dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?