- 19 Temmuz 2007
- 4.269
- 5.623
- 773
Allah sizden de razı olsunÖyle tabi hamdolsun
Sünnet sorun değil zaten olacaktı
Sorun derdini çözemememiz
Canı çok yanıyor ama sorun yok bulunmuyor sebebi
Böyle netleşmeden operasyon da yapılamıyor
Allah razı olsun ne kadar tatlı bir insansınız ya
Amin cümlemizin yavrularını İnşaallah

Çok cok geçmiş olsun size de .Rabbım babanizi basinizdan eksik etmesin. Onlarsizlik çok zor.Canım lalecim babam da siroz hastasıydı
Nakil sırası bekliyordu doktorlar ömür biçmişti durumu çok çok kötüydü
Allah razı olsun bir dost tavsiye etti enginar özünü, babam hergün aç karnına içmeye başladı
Doktorlar şok oldular babam o halde nakil olmadan yıllarca dayandı
Diğer hastalarına tavsiye etmeye başladılar
Biz aktardan arifoğlu nunkini kullanmıştık
Cam şişe, berbat bir tadı kokusu var
Doktorun izin verirse ısrarla tavsiye ediyorum
Oy kuzum benim. Çiş de asitli her seferinde nasil yakar pipiyi. Kuzum benim. Rabbım su güzel hayırlı mübarek günün yüzü suyu hurmetine tez zamanda çaresi çözümü bulunsun canı yanmasın minnak kuzunun.Çok teşekkür ederim
Pipisi acıyor
Öyle böyle değil çok acıyor
Enfeksiyon yok tahliller kültür temiz
Ultrasonda sorun yok böbrekte taş kum yok
Tıkanıklık yapışıklık yara yok
Bir kızarıklık tahriş yok
Ama bebek hasta
Benim oğlum da bugün hastanede babasıyla. Senelik ekokardiyografi çekiliyor düzenli olarak. Hafif bir çökmesi var kalbinde onu kontrol ettirmek için. Insallah benim oğlumun da sonucu iyi çıkar.
Sizin kuzu minnak derdini anlatamıyor benim koca danam koca ergenim 17 yasinda tam bir anne omur torpusu. 1 haftadır yalvarıyorum gitmesi için. Gitmeyeceğim bıktım hastaneden diye burnumdan getiriyor . Gittiği de sene de 1. Maksat bana eziyet olsun.
Bazen düşünüyorum biz neden 2 yaş sendromu bilmem yaş sendromu ergenlik bilmem nesi gibi durumlara hiç girmedik diye.
Bu yeni nesil bise daha neler gösterecek bakalim