- 1 Aralık 2021
- 13.570
- 47.582
- 548
- 34
Allah şifa versin inşallahAllah razı olsun güzel kardeşim
Bu mübarek ramazanda senin duaların nasibimizmiş amin amin amin
Çiş yakmıyor tahriş yara gibi birşey yok, idrar yolu enfeksiyonu da yok ama pipisi acıyor enteresan bir şekilde
Böbrek taşı düşürdüyse içeriden tahriş etmiş olabilir o acıtıyor olabilir diye düşünüldü en son ama hepsi farazi adını koyamadık
Amin Allah razı olsun iyi ki varsınızAllah şifa versin inşallah
Amin insalah Allah razi olsun.Allahım güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.
Oğluşuna akıl fikir versin inşallah. Genç çocuk elbette aklı beş karış havadadır. Dilerim ki hemen tedaviye başlar,iyi sonuçlanır inşallah.
Hiç bir sikinti cikmadan gelmiş geçmiş olur inşallah. Rabbım onlara zarar ziyan vermesinAllah razı olsun güzel kardeşim
Bu mübarek ramazanda senin duaların nasibimizmiş amin amin amin
Çiş yakmıyor tahriş yara gibi birşey yok, idrar yolu enfeksiyonu da yok ama pipisi acıyor enteresan bir şekilde
Böbrek taşı düşürdüyse içeriden tahriş etmiş olabilir o acıtıyor olabilir diye düşünüldü en son ama hepsi farazi adını koyamadık
Gerçekten miDünkü iftarınız beni benden aldı
Afiyet şifa olsun
Menünüz gerçekten harikaymış maşallah
Neyse ki atlattik kelimene takildim. Gercekten atlatılıyor mu. Geçecek mi bu günler . Bizimde durum ayni . Teyzeler anane dede ile büyüdü. Yer sert olur gel tepemde otur denilerek büyüdü sonuc bu. Dualarımda çocuklarıma ilk önce sağlık sonra akıl fikir isterim zira ergenlik çok zormus. Allah tan sizin çocuğunuz anlamış darısı bize insallah.Rabbim afiyetle acil kalıcı şifa nasip eylesin İnşaallah
Çok dua edeceğim
Çok üzüldüm gerçekten
Ben böyle ergenlere net ve soğuk davranıyorum, duvara çarpmış gibi oluyorlar. Alışmışlar pışpışlanmaya hiç nefesimi tüketemem. Bende de vardı iki tane neyseki atlattık o dönemi ay hatırlayınca bile saçlarım elektrikleniyor.
Sağlıkla ilgili bir sorunda biz de aynı şeyi yaşadık, doktor ufak bir operasyon gerekiyor dedi bizimki bıktım ben doktordan gitmem yaptırmam diye posta koyuyor, öğretmenleri babası anası ablası arkadaşları büyükannelef dedeler anlatıyor da anlatıyor yalvarıyorlar resmen bu iyice azıtıyor yok olmam asla filan ilgi ısrar başrolde olmak hoşuna gidiyor ama bunalmış tavırlarında falan. Geldiler bana daha sabredemedim aldım karşıma derdin ne senin tedavi olmamak ne demek dedim, aynı terane istemiyorum bıktım ben bireyim kendi bedenim ben karar veririm filan saçmalıyor dedim sen salak mısın çocuğum, hiç tarzım değil cidden ama dedirtti yani, dedim ancak bir aptal tedavisi olan hastalığın tedavisini reddeder zekanda bir sorunmu var bunca yıldır biz farkedemedik. Canın acısın hasta ol herkes sana özel davransın tüm dikkatler üzerinde olsun farklı ol diye tedaviyi reddediyorsun bunun farkındayım dedim ve büyü bozuldu, elbette reddetti yok öyle birşey dedi bağırdı olay çıkardı kapıları çarptı ama birkaç gün sonra kuzu kuzu gitti işlemi oldu
Hiç yüzüne birşey vurmadım, hiç öyle bir konuşma olmamış gibi geçmiş olsun yavrum nasılsın senin için ne yapabilirim canım filan diye kapattım konuyu
Ergenlerle başetmek bir sanat resmen
Üzülmemeye çalışın nolur iyileşecek İnşaallah
Aynen oyle. Büyümüş yaşı küçülmüş. Sorsan benden tecrübeli benden bilgiliAllah şifa versin inşallah
Ergenlik dönemi zor malesef büyüdüğünü zanneden küçücük çocuklar aslında
ergen işte bayılıyorlar efeliğeçok iyi çıkmadı malesef. kaburga kemiğinde içe doğru çökme varmış 2,5 cm kadar. halk arasında kunduracı göğsu deniyormuş. uzun soluklu bi vakum cihazı ıle günlük 4 saat kadar vakumlama yapılıp eğer 3 ay 6 ayda cevap alınamazsa ameliyt olacakmış. kaburga cevresine komple demir takılacakmış.
çok canım sıkıldı rahatızlığına mı sıkılayım yoksa oğlum ben vakumlama da yapmam ameliyat da olmam diye saçmalamasına mı bilemedim.
dua edin bana rabbim zorumuzu kolay eylesin.
Sağ salim gelin gidin inşallah canım benim.günaydınlarrrrr hepimize
yarın son iş günü sonra İzmir yolcusuyuz ailecek inşallah
kardeşime yeğenlerime kavuşacağım Allah ın izniyle
kazasız belasız gidelim inşallah
bugünkü menüm
hazır çorba
karışık kızartma
yeşillikler
bol pide limonata meyve suyu
ve su su su
amin canım inşallahSağ salim gelin gidin inşallah canım benim.
Allah razı olsun tesekkur ederimergen işte bayılıyorlar efeliğe
Allah acil şifalar versin inşallah canım
Kazasız belasız su gibi gidin inşallah. Hayırlı yolculuklargünaydınlarrrrr hepimize
yarın son iş günü sonra İzmir yolcusuyuz ailecek inşallah
kardeşime yeğenlerime kavuşacağım Allah ın izniyle
kazasız belasız gidelim inşallah
bugünkü menüm
hazır çorba
karışık kızartma
yeşillikler
bol pide limonata meyve suyu
ve su su su
Tarhana çorbası en sevdiğim çorbaAmin insalah Allah razi olsun.
Hiç bir sikinti cikmadan gelmiş geçmiş olur inşallah. Rabbım onlara zarar ziyan vermesin
Gerçekten miSoğanlı yumurta kız. Ay çok güldüm. Allah da sizi güldürsün. Ama güzel oluyor
Neyse ki atlattik kelimene takildim. Gercekten atlatılıyor mu. Geçecek mi bu günler . Bizimde durum ayni . Teyzeler anane dede ile büyüdü. Yer sert olur gel tepemde otur denilerek büyüdü sonuc bu. Dualarımda çocuklarıma ilk önce sağlık sonra akıl fikir isterim zira ergenlik çok zormus. Allah tan sizin çocuğunuz anlamış darısı bize insallah.
Dualarında bize de yer verdinin için Rabbım razı gelsin senden. Sagolasin
Aynen oyle. Büyümüş yaşı küçülmüş. Sorsan benden tecrübeli benden bilgili
Bende tarhanayi biber kizartmasini çok severim.Tarhana çorbası en sevdiğim çorba
Soğanlı yumurta tek başına bir öğün en sevdiğim yumurta çeşidi
Biber kızartması aşerdiğim birşey kokusu geldi yine burnuma ohhhh
Daha ne olacak bundan ala menümü olur çayda varmış of of offfff
Geçecek tabii, yürüyen mantık olacak, sen akıl alacaksın ondan. Şimdi delirttiği için akıl kalmıyor tabii
Benim yeğenlerimdi ergen….ben büyüttüm ikisini de….yaşlandım…..ama geçti
Ah bu dedeler neneler en büyük zararı çocuğa veriyorlar aslında
Büyük oğlum 11 yaşında, ergenlik çanları çalmaya başladı, bebeğim emmeyi bırakınca direk ilaca başlayacam
Bebekken zor olanlar sakin çocuklar oluyorBende tarhanayi biber kizartmasini çok severim.
Valla şu hayır mübarek günde içime su serptiniz. Buyuk çocuğu olan kişilerden geçecek lafını duymak en iyi antidepresansan daha iyi oluyor. Allah gönlünüze göre versin inşallah. İçime su serptiniz. 17 yaşında oğlum 9 yasinda kızım var tam o gecti derken kız başlayacak.. Rabbım hep guzel gunlerini göstersin onların .
İlac içmeyi çok denedim ama malesef çok kilo sorunum var. Kan ilaci içiyorum , zamanında sigara bıraktım o zaman çok aldim derken babam gitti. İçinden çıkamadım içinde bulunduğum durumu
Yapısal olarak da zaten hiç minnacık bisey olmadım. O yüzden ilac içemiyorum daha fazla olmamak icin
Cok gecmis olsunçok iyi çıkmadı malesef. kaburga kemiğinde içe doğru çökme varmış 2,5 cm kadar. halk arasında kunduracı göğsu deniyormuş. uzun soluklu bi vakum cihazı ıle günlük 4 saat kadar vakumlama yapılıp eğer 3 ay 6 ayda cevap alınamazsa ameliyt olacakmış. kaburga cevresine komple demir takılacakmış.
çok canım sıkıldı rahatızlığına mı sıkılayım yoksa oğlum ben vakumlama da yapmam ameliyat da olmam diye saçmalamasına mı bilemedim.
dua edin bana rabbim zorumuzu kolay eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?