Yatmadan önce ya yulaf lapası yada haşlanmış yumurta çok tok tutuyor. Sahura uyanmayadan geceden yerdim benÖneriniz nelerdir. Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum çok bilgim yok
ben de dün Güllaç yaptım. kalan paketi ya ağzını bantlamak lazım ya da makasla dörde kesip poşete koymak lazım.Merhabalar kizlar
gecen haftadan aldgm karnibahar 2 kabak 2 havuc vardi
Karnibahar yemegi
Kabak havuc tarator yaparak degerlendireyim dedim
Yanina da arnavut cigeri,kup patates kizartmasi, sogan piyazi yapacagm . Esim pilav ister azda olsa yaparim . Tursu var
Tatli da gullac yaptim pakette 12 adet vardi ben yarisini yaptim, kalan yarisini nasil muhafaza etmeliyim bilenlerden yardim rica ediyorum.
Annemle babam gelecekler insallah , cok sukur saglikli birlikte gecirilen her gune
tamamdir cok tesekkur ederim 4 e kesip posetlemek cok mantkli . Buzdolabina koymama gerek yok ama hrrhaldeben de dün Güllaç yaptım. kalan paketi ya ağzını bantlamak lazım ya da makasla dörde kesip poşete koymak lazım.
Paketin ağzını kapatıp saklıyoruz bizMerhabalar kizlar
gecen haftadan aldgm karnibahar 2 kabak 2 havuc vardi
Karnibahar yemegi
Kabak havuc tarator yaparak degerlendireyim dedim
Yanina da arnavut cigeri,kup patates kizartmasi, sogan piyazi yapacagm . Esim pilav ister azda olsa yaparim . Tursu var
Tatli da gullac yaptim pakette 12 adet vardi ben yarisini yaptim, kalan yarisini nasil muhafaza etmeliyim bilenlerden yardim rica ediyorum.
Annemle babam gelecekler insallah , cok sukur saglikli birlikte gecirilen her gune
Arkadsin dedgi gbi 4 e kestim buzdolabi posetine koyup, bagladim.Paketin ağzını kapatıp saklıyoruz biz
Külünçe nedir Canom, ilk defa duydum bildiğimiz ve adı değişik bir şey mi?Buraları ihmal ediyorum
İftarda
Yeşil mercimek çorbası
Tekirdağ köfte
Pilav
Salata
Tatlı olarak külünçe yapmıştım
Hayırlı iftarlar
Urfa’ya ait bayram çöreği diye geçiyor. Kurabiye gibi düşün. Onun baharatı satılıyor. Külünçe baharatı olarak geçiyorKülünçe nedir Canom, ilk defa duydum bildiğimiz ve adı değişik bir şey mi?
Ellerine sağlık Canom, bilmediğim bir şeymiş.Urfa’ya ait bayram çöreği diye geçiyor. Kurabiye gibi düşün. Onun baharatı satılıyor. Külünçe baharatı olarak geçiyor
Ben kendim ilave ettim. Urfa da fırından alıp yerdikCanım isteyince denemek istedim güzel olduEki Görüntüle 3406191
Sağol yasomEllerine sağlık Canom, bilmediğim bir şeymiş.