Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o tek öğünde protein ve salata tavsiye ederim. diğer türlü vücut savunmaya, direnmeye geçer. hem de kastan kaybedersiniz.Kaç dündür diyetteyim açlıktan adam vuracak hale geldim
Bugün sebzeli mercimek çorbası
Portakallı zeytinyağlı pırasa yemeği
Zerdecalli makarna
Cacik
Sahura kalkmıyorum. Gun de 1 öğün yiyorum onu da salata veya cacık ile geciştiriyorum . Başım ağrıyor. Çok açım
Öneriniz nelerdir. Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum çok bilgim yoko tek öğünde protein ve salata tavsiye ederim. diğer türlü vücut savunmaya, direnmeye geçer. hem de kastan kaybedersiniz.
oruç tutuyorsanız sahur tavsiye ederim. sahurda bereket vardır. mesela sahurda 1 yumurta, peynir, 1-2 zeytin ile yeşillik ideal.Öneriniz nelerdir. Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum çok bilgim yok
Çok teşekkür ederim bütün kalbimle❤oruç tutuyorsanız sahur tavsiye ederim. sahurda bereket vardır. mesela sahurda 1 yumurta, peynir, 1-2 zeytin ile yeşillik ideal.
iftarda da sebze yemeği ve yoğurt olabilir ya da et, tavuk, balık ile salata. başka birgün çorba ve salata olabilir. bu şekilde hem doyar hem de basit karbonhidrat olmadığı için kolay kilo verirsiniz.
canınız tatlı isterse tarçınlanmış elma veya kuru kayısı, hurma falan.
Ramazandan sonra da yine iki öğün devam edersiniz. ilk öğün öğlene doğru veya öğlen. ikinci öğün akşam.
tek öğün kadınların fıtratına uygun değil. hormon yapısını zamanla alt üst ediyor bilginiz olsun. tek öğün erkeklere uygun. bize iki öğün ideal.