Bilmem içine bir iki limon sıkıyoruz.:) anladimm. Biraz acimsi ya kafam da sadece şifası için içilir gbi kalmisafiyet olsun
Harika olmuş.
Sağol canımHarika olmuş.
Ellerine sağlık canım.
Akşama unutmazsam ben de güllacın fotoğrafını çekip koyayım bari.
ooo o hepten daha da zorBenim eşim de bekarken sahurda bildiğin iftar gibi yiyormuş. Dedim böyle daha çok acıkırsın olmaz. Kahvaltılığa döndük yanına çorba. Adam diyor böyle daha rahatmış
Amin inşallah canım.Sağol canım
Seninde ellerine sağlık
Allah kabul etsin
Benim önüme de 7/24 tost koysan yok demem!ooo o hepten daha da zor
makarna delisi ben Allah ım affetsin hafiften bıkmaya başlıyorum
bende tosta döndürdüm işte bazı günler az çok
acıkmıyorum diyor
kesinlikle öyle vallaÇalışsanız daha kolayAllah yardımcınız olsun çocuk bakmak zor hele ki 2 çocuk
İşte bak Laalem Allah gönlüne kalbine göre veriyorEveeet bizim iftar menümüz belli oldu.
Aslında Ramazan ilk iftarına kendim de özenmiştim bir şeyler ama düşündüğüm gibi olmadı.
Allahım razı olsun inşallah komşularımız hem hastayız hem oruç hem bebe var diye hepsi birbirinden habersiz farklı yiyecekler getirdi.
İftar menümüz;
Ekşili köfte. Alt komşumuz sağ olsun inşallah.
Kısır. Yan komşumuz sağ olsun inşallah.
Mücver. Üst komşumuz sağ olsun inşallah.
Salata. Akşam kocam gelince yapar bir zahmet.
Ağlayan pasta. Alt komşunun yanındaki komşumuz sağ olsun inşallah.
Ben de kalkıp hemencecik güllaç yaptım. Allahım nasip ederse kocam gelince komşuların tabaklarına koyup dağıtırım inşallah.
Sahur için de hazırlık yaptım.
2şer yumurta.
Peynir,ceviz,zeytin
Kocaya domates,salatalık. Ben yazın seviyorum onları.
Gelen mücverden sahura da ayırdım. Şu ahir ömrümde mücver kadar sevdiğimbaşka bir yemek yok! Bitecek diye yemiyorum korkumdan. Sahurda da biraz yeriz,sonra biter zaten.
Bol su!
Kocaya çay.
Bana greyfurt suyu.
Hepimizin ellerine sağlık olsun inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı,dualarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
makarna aşığıyım normaldeBenim önüme de 7/24 tost koysan yok demem!
Sağ olasın canım benim.İşte bak Laalem Allah gönlüne kalbine göre veriyor
Allah kabul etsin inşallah
benim iftar menüm
Çorba
Karışık kızartma (domates soslu)
Salata
Biliyorum ilk günden mideyi yormamak lazım ama eşim de bende yıllardır karışık kızartma ile yaparız ilk iftarı
Makarna da severim tost da severim.makarna aşığıyım normalde
ama birde sahurda hergün hergün makarna yiyince olmuyor tabii
tosta bende bayılırım :)
Bende hamileliğimin ilk aylarında mide bulantımdan dolayı sürekli tost yedim bağımlısı oldum resmen birde ocak üstü tost tavası aldım makineden daha lezzetli oluyorBenim önüme de 7/24 tost koysan yok demem!
Geçmiş olsunYok canım Malatya'daydım. Evim ağır hasarlı çocukların eğitimi için Nevşehir 'e taşındım. Eşim Malatya' da kaldı. Ev falan kalmadı
Süper olur da zor olmuyor mu onu kullanmak?Bende hamileliğimin ilk aylarında mide bulantımdan dolayı sürekli tost yedim bağımlısı oldum resmen birde ocak üstü tost tavası aldım makineden daha lezzetli oluyor
Oooo Lale'cim bereketli olsun komşuların sağ olsunEveeet bizim iftar menümüz belli oldu.
Aslında Ramazan ilk iftarına kendim de özenmiştim bir şeyler ama düşündüğüm gibi olmadı.
Allahım razı olsun inşallah komşularımız hem hastayız hem oruç hem bebe var diye hepsi birbirinden habersiz farklı yiyecekler getirdi.
İftar menümüz;
Ekşili köfte. Alt komşumuz sağ olsun inşallah.
Kısır. Yan komşumuz sağ olsun inşallah.
Mücver. Üst komşumuz sağ olsun inşallah.
Salata. Akşam kocam gelince yapar bir zahmet.
Ağlayan pasta. Alt komşunun yanındaki komşumuz sağ olsun inşallah.
Ben de kalkıp hemencecik güllaç yaptım. Allahım nasip ederse kocam gelince komşuların tabaklarına koyup dağıtırım inşallah.
Sahur için de hazırlık yaptım.
2şer yumurta.
Peynir,ceviz,zeytin
Kocaya domates,salatalık. Ben yazın seviyorum onları.
Gelen mücverden sahura da ayırdım. Şu ahir ömrümde mücver kadar sevdiğimbaşka bir yemek yok! Bitecek diye yemiyorum korkumdan. Sahurda da biraz yeriz,sonra biter zaten.
Bol su!
Kocaya çay.
Bana greyfurt suyu.
Hepimizin ellerine sağlık olsun inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı,dualarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Hayır çok kolay ocağın ısısını iyi ayarlamak gerekiyor sadece yanmaması için onun dışında makinede ne yapıyorsan aynısı zatenSüper olur da zor olmuyor mu onu kullanmak?