Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Bayılırım ıspanaklı kıymalı içli köfteye
Malatya bulgurumuz bitti sipariş vermek istiyoruz internetten güvenemiyoruz.
Annem yakınlarda bir günlüğüne gitmişti. Yolda yarma almışlar. Bizimkinden biraz farklı ama iş görüyor. Ama orta bulgur şimdilik bulamadık. Eşim geldikçe eşimden isteyeceğiz

Bir gün kendimi denemek istiyorum ama bakalım tutmayınca kendimi huzursuz hissediyorum tabi bebeğimin sağlığını da düşünmem lazım
Ben de ilk gün tutmamıştım sonra bir deneyeyim oluyor mu olmazsa bozarım demiştim deyiş o deyiş kalanları hep tuttum

Dr ne önerdiyse öyle devam et susuzluk hamilelik dönemi için bir çok hastalığı getiriyor idrar yolu enfeksiyonu..ani tansiyon ve kan şekeri düşmesi yaşanıyor
Evet benim düşük riskim vardı hiçbir ilacı kullanamadım alerji yaptı bana ve ben günde 3 litre su içerek iyileştim doktorum sadece bol bol su içeceksin dedi

Annem yakınlarda bir günlüğüne gitmişti. Yolda yarma almışlar. Bizimkinden biraz farklı ama iş görüyor. Ama orta bulgur şimdilik bulamadık. Eşim geldikçe eşimden isteyeceğiz
Kilerimizde vardı aslında abla.Görümcem de geldikten sonra tekrar gitmişti ama çok karışmış çeksem üstüme devrilecek öteberi diye korktum diyor haklı olarak az hasar verildi binaya ama biz de tedirgin olsun istemeyiz.Sırf o değil neler vardı da işte,Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
Kayınvalidemi makbule götürücem belki orada buluruz diyoruz.

Kaç aylık hamilesin bende 5 buçuk aylık hamileyim tutamıyorum çok acıkıyorum ve susuyorum başlarda da riskli hamilelik geçirdim doktorum izin vermedi oyüzden
8 ay olacak canim. 33 haftaligiz. Ben acliga dayanabiliyorum normalde ama bugun canim asiri gullac istedi muhallebili olandan. Dr um da tutabilirsin dedi cok sukur bir risk vs olmadigi icin.

Az hasarlı evlerde çok harapYaptırın oturun demişler. Ama hangi para ile yapsın insanlar milyonlar isteniyor
Evde neler neler vardı gitti
Rabbim yardımcıları olsun

herkese hayırlı ramazanlar bende yeni gördüm sayfanızı katılmak isterim aranıza sahurda tost , haşlanmış yumurta, zeytin,domates,salatalık ve çay vardı. iftarada patlıcan musakka , tarhana çorbası, salata ve ayran düşünüyorum. tatlıyıda eşim alır herhalde :) 5 te evde oluyorum. rahat rahat yetişiyo yemeklerim. istanbulda yaşıyorum memleketim kırklareli yöresel deşiğik yemekleri denemeyi severim. tarifleri paylaşırsanız. herkese iyi iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…