Annem yakınlarda bir günlüğüne gitmişti. Yolda yarma almışlar. Bizimkinden biraz farklı ama iş görüyor. Ama orta bulgur şimdilik bulamadık. Eşim geldikçe eşimden isteyeceğizBayılırım ıspanaklı kıymalı içli köfteye
Malatya bulgurumuz bitti sipariş vermek istiyoruz internetten güvenemiyoruz.
Ben de ilk gün tutmamıştım sonra bir deneyeyim oluyor mu olmazsa bozarım demiştim deyiş o deyiş kalanları hep tuttumBir gün kendimi denemek istiyorum ama bakalım tutmayınca kendimi huzursuz hissediyorum tabi bebeğimin sağlığını da düşünmem lazım
Evet benim düşük riskim vardı hiçbir ilacı kullanamadım alerji yaptı bana ve ben günde 3 litre su içerek iyileştim doktorum sadece bol bol su içeceksin dediDr ne önerdiyse öyle devam et susuzluk hamilelik dönemi için bir çok hastalığı getiriyor idrar yolu enfeksiyonu..ani tansiyon ve kan şekeri düşmesi yaşanıyor
Hayırlısı artık bakalım Bende deneyeceğim bir gün kendimi zorlamadanBen de ilk gün tutmamıştım sonra bir deneyeyim oluyor mu olmazsa bozarım demiştim deyiş o deyiş kalanları hep tuttum
Kilerimizde vardı aslında abla.Görümcem de geldikten sonra tekrar gitmişti ama çok karışmış çeksem üstüme devrilecek öteberi diye korktum diyor haklı olarak az hasar verildi binaya ama biz de tedirgin olsun istemeyiz.Sırf o değil neler vardı da işte,Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.Annem yakınlarda bir günlüğüne gitmişti. Yolda yarma almışlar. Bizimkinden biraz farklı ama iş görüyor. Ama orta bulgur şimdilik bulamadık. Eşim geldikçe eşimden isteyeceğiz
8 ay olacak canim. 33 haftaligiz. Ben acliga dayanabiliyorum normalde ama bugun canim asiri gullac istedi muhallebili olandan. Dr um da tutabilirsin dedi cok sukur bir risk vs olmadigi icin.Kaç aylık hamilesin bende 5 buçuk aylık hamileyim tutamıyorum çok acıkıyorum ve susuyorum başlarda da riskli hamilelik geçirdim doktorum izin vermedi oyüzden
Az hasarlı evlerde çok harapKilerimizde vardı aslında abla.Görümcem de geldikten sonra tekrar gitmişti ama çok karışmış çeksem üstüme devrilecek öteberi diye korktum diyor haklı olarak az hasar verildi binaya ama biz de tedirgin olsun istemeyiz.Sırf o değil neler vardı da işte,Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
Kayınvalidemi makbule götürücem belki orada buluruz diyoruz.
Hayırlı iftarlar olsun canım benimBugün ilk iftarım kopye menü oldu
menum
Tavuk çorbasıbu benden
Köfte patatesKmsl Hnd den aldım
Princ pilavıbaya yapan var
Salatazaten olmalı
Tatlı pudingNevreste den aldım
Ve çaylar gelsinnnnnnnnn sıcacık tavşan kanı Çay yyyyyyy
Eki Görüntüle 3222536
Allah razı olsun nevosum ❤❤ Rabbim kabul etsin keşke yakin olsakta koca masa da iftar telaşı ve şenliğiyle acsak oruclarimizi ❤❤Hayırlı iftarlar olsun canım benim
salata da olacak. onu unutmuşum yazmayıiftar menümüz bu;
tarhana çorbası
etli bezelye yemeği
basmati pirinç pilavı
cevizli kabak tatlısı
muz
tabi ben ölçülü yiyeceğim. oruçlarımızı Allah kabul etsin
Çok güzel olurduAllah razı olsun nevosum ❤❤ Rabbim kabul etsin keşke yakin olsakta koca masa da iftar telaşı ve şenliğiyle acsak oruclarimizi ❤❤