Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım annemlerde var çok severım, kucukken sureklı tost yapar yerdık :)Hayır çok kolay ocağın ısısını iyi ayarlamak gerekiyor sadece yanmaması için onun dışında makinede ne yapıyorsan aynısı zaten
Hepimizin sofrası bereketli olsun inşallah canım benim.Oooo Lale'cim bereketli olsun komşuların sağ olsun![]()
Ben beceremem galiba.Hayır çok kolay ocağın ısısını iyi ayarlamak gerekiyor sadece yanmaması için onun dışında makinede ne yapıyorsan aynısı zaten
Evet çok lezzetli oluyorbenım annemlerde var çok severım, kucukken sureklı tost yapar yerdık :)
Bende her zaman onunla yapamıyorum kolay olsun dersem makineyle yapıyorum hemenBen beceremem galiba.![]()
Amin inşallah canım benimHepimizin sofrası bereketli olsun inşallah canım benim.
Hepimiz sağ ve sağlıklı olalım inşallah.![]()
Sağol nevoşumEllerine sağlık canım![]()
![]()
Merhaba arkadaslar. Ben aksama muhallebili gullac yapmak istiyorum. Hamileyim ve bugun oruc tuttum. Canim bunu cok cekti. Bir seferinde yemistim cok begenmistim. Cok iyi bir tarif ariyorum bilen var mi? Muhallebiye krem santi koymuslar tariflerde hep oyle daha mi guzel oluyor acaba
Bayılırım ıspanaklı kıymalı içli köfteyeBizimde menü belli oldu
Mercimekli erişte çorbası
Dünden Ispanaklı kıymalı içli köfte
Pazı sarması
Çikolatalı Puding
Herkese hayırlı iftarlar![]()
Kaç aylık hamilesin bende 5 buçuk aylık hamileyim tutamıyorum çok acıkıyorum ve susuyorum başlarda da riskli hamilelik geçirdim doktorum izin vermedi oyüzdenMerhaba arkadaslar. Ben aksama muhallebili gullac yapmak istiyorum. Hamileyim ve bugun oruc tuttum. Canim bunu cok cekti. Bir seferinde yemistim cok begenmistim. Cok iyi bir tarif ariyorum bilen var mi? Muhallebiye krem santi koymuslar tariflerde hep oyle daha mi guzel oluyor acaba
7 aylık hamileyken tutmuştum ben de ve bunda 6 yıl öncesinde. Haziran ayına falan denk geliyordu. En rahat tuttuğum oruçlardan biriydi. Kişiye göre değişiyor oruç tutmak. Çok kötü oluyorsanız sonra tutarsınız önemli olan sağlıklı bir hamilelik geçirmenizKaç aylık hamilesin bende 5 buçuk aylık hamileyim tutamıyorum çok acıkıyorum ve susuyorum başlarda da riskli hamilelik geçirdim doktorum izin vermedi oyüzden
Bir gün kendimi denemek istiyorum ama bakalım tutmayınca kendimi huzursuz hissediyorum tabi bebeğimin sağlığını da düşünmem lazım7 aylık hamileyken tutmuştum ben de ve bunda 6 yıl öncesinde. Haziran ayına falan denk geliyordu. En rahat tuttuğum oruçlardan biriydi. Kişiye göre değişiyor oruç tutmak. Çok kötü oluyorsanız sonra tutarsınız önemli olan sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz
Dr ne önerdiyse öyle devam et susuzluk hamilelik dönemi için bir çok hastalığı getiriyor idrar yolu enfeksiyonu..ani tansiyon ve kan şekeri düşmesi yaşanıyorBir gün kendimi denemek istiyorum ama bakalım tutmayınca kendimi huzursuz hissediyorum tabi bebeğimin sağlığını da düşünmem lazım