Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Lalemmm kızacağım artık sana
sen ne hep hemen yok beceremem yok öyle böyle diyorsun
neden beceremeyesin arkadaşım Allah Allah :)
yap püreyi bize de yaz olur mu

Bugün hava çok güzel, iftarı Allah nasip ederse parkta açacağız.

Buzlukta az bir şey su böreği var, onu çıkaracağım.
Yanına domates, salatalık
Mücver
Hurma
Belki bir de mor havuçtan kek yaparım, internette rengi güzel görünüyor ama hiç yapmadım daha evvel.
Ve elbette ki çay, çay, çay.

Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin inşallah

Herkese hayırlı, bereketli iftarlar

Selam kızlar.
Sahurda tost, peynirli yumurta salatalık domates zeytin roka yazdan yaptığım köz patlıcan sos ve hurma ceviz vardı
Akşama da yine tarhana çorbam var bugün 3. gün artıık biter
tavuktan çökertme kebabı geçen yapacaktım misafir gelince kaldı bugün ilk defa denicem yanına pilav
fırında kaşarlı mantar ve salata

Haftanın son gününden selamlar
Şükür Cumayı gördük
iki gündür sahura kalkmadım. sadece su içip dış fırçaladım.
Bugün nasipse kalkarım daha iyi gibiyim.
Akşama annemdeyiz inşallah. Yoğurt çorbası, Fırında köfteli patates ,barbunya ,pilav, salata ve yaş pasta var.
İbadetler dualar kabul olsun Allah bugünümüzü aratmasın. Kimseyi darda koymasın.
Amin

Hayırlı günler
Bugün iftarda

Dünden Tarhana çorbası (dövme tarhanasını salçalı, sarımsaklı yaptım, çok güzel olmuştu)
Kabak dolması yaptım iç artınca birazda sarma sardım.
Üzerine sarımsaklı yoğurt
Annem dışıra çıkınca lokma tatlısı almış
Çay ve su
Herkese hayırlı iftarlar

Ben yemek yapmayı ve ikram etmeyi çooooook seviyorum
İstanbul a gelip evimi şenlendirmediğiniz sürece yapıp yediremem, o yüzden bende dedim ayrıntılı anlatayım belki yapar bende ikram etmiş gibi olurum
Nişasta denemiştim ben yapış yapış oldu ben nişastayla beceremedim

Bugün mercimek çorbası, dışarıdan kıymalı pide aldık dünden tiramisu vardı. Bugünlük böyle
Birşey soracağım mantı yapan arkadaşlara. Kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa dışarıdan hazır mantı mi alıyorsunuz. Bı iyisine denk gelemedik en son aylar aylar önce superfresh yedik ama kötüydü o da. Var mı önereceğiniz marka

Kendimiz yapıyoruz annemle beraber.

Eğer çevrenizde ev yapımı yapan var ise onlardan alın derim.

Kendimiz yapıyoruz bizde. Bu sene birazda bi yerden aldım ev yapımı. Önceden hazır alıyorduk beğeniyorduk ama markası neydi hiç hatırlamıyorum

Oooo Maşaallah bugün çok hamaratsınız lalecim hanımcım
Allah afiyet versin şifa versin bereketinizi arttırsın
Bebişi olanlar şöyle yapıyor böyle yapıyor bana iş yaptırmıyor diye anlatıyorya bir bakıyorum yüzümde kocaman bir gülümseme…..ne tatlılar ya…..bacak kadar boylarıyla parmaklarında oynatıyorlar

Kendimiz yapıyoruz annemle beraber.

Eğer çevrenizde ev yapımı yapan var ise onlardan alın derim.
Birebir tanıdığım yok ama ev yapımı satan marketler var. Onu da denemiştim hoş değildi
Kendimiz yapıyoruz bizde. Bu sene birazda bi yerden aldım ev yapımı. Önceden hazır alıyorduk beğeniyorduk ama markası neydi hiç hatırlamıyorum
İş başa kaldı desene

Canım benim
Kızsan da kızmasan da gerçek bu.

Beceriksizim biliyorum ben.

Denemeye çalışacağım.
Bence beceriksizlik değil bu. İlgi alanınız olmamış yemek yapmak yada başka meşguliyetlerden fırsat olmamış geliştirmeye
Şimdi de sağlık sorunları ve ufak bebek olunca zor oluyor. Sizin yerinizde biz olsak belki tost bile yapmayız….gayet karnınız doyuyor, bebeğiniz bakılıyor büyütülüyor e daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…