- 27 Nisan 2012
- 15.052
- 17.595
Lalemmm kızacağım artık sanaGünaydın arkadaşım.
Hımmm…
Mısır unu evet evet deneyebilirim.
Benim aklıma nişasta katmak gelmişti.
Sonra unuttum.
Ne tatlı tek tek anlatmışsınız çok teşekkür ederim.
Bunu kaydedeceğim.
Denemeye çalışacağım.
Canım benimLalemmm kızacağım artık sana
sen ne hep hemen yok beceremem yok öyle böyle diyorsun
neden beceremeyesin arkadaşım Allah Allah :)
yap püreyi bize de yaz olur mu
Ayy tavuk sote yapacaktim ama ben de kumpir yapiyim bari canim cekti gorunce
Patateslerim kucuk kucukmus ben yine tavuk sote yapiyim belki yarin yaparim kumpiri de buyuk patates alipAyy tavuk sote yapacaktim ama ben de kumpir yapiyim bari canim cekti gorunceelinize saglik
Ben yemek yapmayı ve ikram etmeyi çooooook seviyorumGünaydın arkadaşım.
Hımmm…
Mısır unu evet evet deneyebilirim.
Benim aklıma nişasta katmak gelmişti.
Sonra unuttum.
Ne tatlı tek tek anlatmışsınız çok teşekkür ederim.
Bunu kaydedeceğim.
Denemeye çalışacağım.
Yaaaaben de ekran görüntüsü aldım. cumartesi yapacağım inşallah. eline sağlık.
Kendimiz yapıyoruz annemle beraber.Bugün mercimek çorbası, dışarıdan kıymalı pide aldık dünden tiramisu vardı. Bugünlük böyle
Birşey soracağım mantı yapan arkadaşlara. Kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa dışarıdan hazır mantı mi alıyorsunuz. Bı iyisine denk gelemedik en son aylar aylar önce superfresh yedik ama kötüydü o da. Var mı önereceğiniz marka
Kendimiz yapıyoruz bizde. Bu sene birazda bi yerden aldım ev yapımı. Önceden hazır alıyorduk beğeniyorduk ama markası neydi hiç hatırlamıyorumBugün mercimek çorbası, dışarıdan kıymalı pide aldık dünden tiramisu vardı. Bugünlük böyle
Birşey soracağım mantı yapan arkadaşlara. Kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa dışarıdan hazır mantı mi alıyorsunuz. Bı iyisine denk gelemedik en son aylar aylar önce superfresh yedik ama kötüydü o da. Var mı önereceğiniz marka
Oooo Maşaallah bugün çok hamaratsınız lalecim hanımcımHepimizin cuması mübarek dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda…
Gene mi hamaratım gene mi çiçek!!!
Canım cumamıza yakışan bir menü düşündüm.
Bir kısmını kolayladım çok şükür.
Tarhana çorbası!!! Heyyy hey!!
Fırında köfte. Kendim yoğuramıyorum maalesef. Sağ olsun yardımcı hanım yapıyor,buzluğa koyuyoruz. Onlardan çıkardık.
Patates,biber kızartması.
Kocama sordum; actifty mı fırında mı dedim. Fırın istedi. Evimin direği öyle diyorsa emri olur! Patatesler,biberler hazır.
Bol soğanlı salata. Az önce yaptım.
Bol sarımsaklı,taze naneli,salatalıklı semizotu salatası. Akşam yoğurtlarız.
Bol su!!!
Tatlı olarak;
Allahım inşallah bu akşam kocam erken gelir de güllaç yaparım. Yemek yapmaya çalışıyorum da güllaç yapmaya yavru hiç izin vermiyor.
Hafta sonu kayınvalideye gidersek onlara da götürürüz.
Erim kocam güllaç ben kadar sevmez. Ona da çikolatalı puding yaptım,koydum dolaba.
Sahur menümüz;
El açması börek.
Ispanaklı,peynirli ve kabaklı.
Sağ olsun komşumuz dün tam iftar vaktinde verdi,o kadar çok koymuş ki sahura da ayırdım. Yemek nasip olur inşallah.
Kahvaltılıklar.
Kocama 2 yumurta.
Bana 0.
Kuruyemişler.
Çay,mümkünse damacana ile olsun!
Güllaç yapılırsa sahurda yerim inşallah.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Birebir tanıdığım yok ama ev yapımı satan marketler var. Onu da denemiştim hoş değildiKendimiz yapıyoruz annemle beraber.
Eğer çevrenizde ev yapımı yapan var ise onlardan alın derim.
İş başa kaldı deseneKendimiz yapıyoruz bizde. Bu sene birazda bi yerden aldım ev yapımı. Önceden hazır alıyorduk beğeniyorduk ama markası neydi hiç hatırlamıyorum
Aynen fırsat buldukça az az yapıp dolaba atabilirsin yorucu olmaz hem tek seferde yapmaktansaBirebir tanıdığım yok ama ev yapımı satan marketler var. Onu da denemiştim hoş değildi
İş başa kaldı desene
Tarifin var mı peki aslında şu kasnak var ya mantı için, ondan almıştım tek tek kapatmamak için ama pek beceremedim. Eğer ölçülü tarif varsa hiç yok dememAynen fırsat buldukça az az yapıp dolaba atabilirsin yorucu olmaz hem tek seferde yapmaktansa
Bence beceriksizlik değil bu. İlgi alanınız olmamış yemek yapmak yada başka meşguliyetlerden fırsat olmamış geliştirmeyeCanım benim
Kızsan da kızmasan da gerçek bu.
Beceriksizim biliyorum ben.
Denemeye çalışacağım.