Sorun şu ki ben hamuru yuvarlak açamıyorumAy ben hiç yapmam annem yapar ben sadece koyup kapatırımama ablam unu kepçeyle koyar 1 kepçe 1 beze diye hesaplıyordu. O kasnaktan bizde aldık aşırı kolay ama annem normal mantıyı açtığı gibi ince açmış çok hamur gibi oldu. Bi tık kalın açmak gerekiyormuş onla yapınca
Ayyy benim açtığım hamurlarda resmen prizma oluyor ya köşeli üçgen beşgen ne ararsan var bir tek yuvarlak yokSorun şu ki ben hamuru yuvarlak açamıyorumbaktım olmadı küçük küçük kapatırım mecbur
Al benden de o kadarAyyy benim açtığım hamurlarda resmen prizma oluyor ya köşeli üçgen beşgen ne ararsan var bir tek yuvarlak yok
Hamuru yoğururum annem açar kapatmasını ben yaparımAl benden de o kadargeçen bazlama denedim bazlama dışında herşeye benzedi
Ahahahahah bende açamamSorun şu ki ben hamuru yuvarlak açamıyorumbaktım olmadı küçük küçük kapatırım mecbur
Ben çok uğraşmıyorum hamur işiyle falan poğaça vs. pişmiyor evde pek. Deneye deneye artıkHamuru yoğururum annem açar kapatmasını ben yaparım
Nedense olmuyor yaaa
Yeni tarif diye yutturalim eşlereAhahahahah bende açamamçörek falan yapsam bile yuvarlak açamam
Ben çalışmıyorum, böyle uğraştırıcı işleri akşam yapıyorum genelde, güzel bir film-dizi-belgesel birşey açıyorum karşıma çayımı alıyorum iftardan sonra yapıyorum sahuru da yiyip yatıyorumAynen öyle yapayım hatta yer masam var onun üzerinde uğraşırım
Bende bir şey yaparken illa bir şey izleyeceğim:)Ben çalışmıyorum, böyle uğraştırıcı işleri akşam yapıyorum genelde, güzel bir film-dizi-belgesel birşey açıyorum karşıma çayımı alıyorum iftardan sonra yapıyorum sahuru da yiyip yatıyorum
Offf ben de aşırı düşkünüm eşime, taze aşıklar gibi….o yoksa evde çay bile demleyip içemiyorum ki çay bağımlısıyımSağ ol canım benim
Aynen benim yemeklerim özlemiş.
Zaten bende ne yapsam o yok diye başında ağlıyorum
Dimi yaBende bir şey yaparken illa bir şey izleyeceğim:)
O zaman dünya kadar yemek yaparım hiç yorulmam
Ben de buzluğa icli kofte stoklarken mutlaka oturur tv izlerim daha erken bitiyorBen çalışmıyorum, böyle uğraştırıcı işleri akşam yapıyorum genelde, güzel bir film-dizi-belgesel birşey açıyorum karşıma çayımı alıyorum iftardan sonra yapıyorum sahuru da yiyip yatıyorum
Aynen bende öyleyim. Oda bana çok bağımlı:) Yaş ilerleyince öyle olur ya:)Offf ben de aşırı düşkünüm eşime, taze aşıklar gibi….o yoksa evde çay bile demleyip içemiyorum ki çay bağımlısıyım
Zor çok zor, Allah yardımcınız olsun, en güzel şekilde aileniz bir araya gelsin tekrar İnşaallah
Bende öyleyimDimi ya
Benim de tabletim hep mutfakta karşımda durur
Ben örgü örüyorum, örerken bile karşımda birşey açık oluyor illaki
İlerledi mi yaşımız?Aynen bende öyleyim. Oda bana çok bağımlı:) Yaş ilerleyince öyle olur ya:)
Buda bizim sınavımız demek:)
Amin inşallah canım benim
Hayatımızın kıymetini bilmeliyiz. Birlikte yemek yemek, çay içmek bile çok büyük lüksmüş
Aslında zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız için öyle gibi geliyor, saat tutarsanız oyalanacak başka birşeyiniz olmadığında uğraştığınız şeyin daha kısa sürede bittiğini farkedeceksinizBen de buzluğa icli kofte stoklarken mutlaka oturur tv izlerim daha erken bitiyor
Eşim 49 yaşında ben 41 yaşındayım:)İlerledi mi yaşımız?
Yok ya genciz daha
Aynen öyle ne kadar şükür sebebimiz var dimi
Eskidendi o bence genç yaşlarınızdasınızEşim 49 yaşında ben 41 yaşındayım:)
Çokta genç sayılmayız:)