Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Bugün mercimek çorbası, dışarıdan kıymalı pide aldık dünden tiramisu vardı. Bugünlük böyle 😌
Birşey soracağım mantı yapan arkadaşlara. Kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa dışarıdan hazır mantı mi alıyorsunuz. Bı iyisine denk gelemedik en son aylar aylar önce superfresh yedik ama kötüydü o da. Var mı önereceğiniz marka
Ben marketten et-kıyma-tavuk tüketemiyorum içime sinmiyor, çocukluğumdan beri tanıdığım bildiğim kasaptan alıp tüketiyoruz o yüzden marketlerden alınan mantı da tüketemiyorum. Bir mezecimiz var orası kıymayı bizim kasaptan alıp yapıyor ondan alıyorum yada “bodrum mantı” var sizin orada var mı bilmiyorum restoran, oranınkine bayılıyorum, dondurulmuş olarak alabiliyoruz, biraz pahalı ama değiyor

Tarifin var mı peki aslında şu kasnak var ya mantı için, ondan almıştım tek tek kapatmamak için ama pek beceremedim. Eğer ölçülü tarif varsa hiç yok demem 🙃
Bende yakın zamanda kasnak almıştım cidden rahat oluyor.
Bunu deneyin:)
C A N O C A N O nun sayfası🤗

Ben marketten et-kıyma-tavuk tüketemiyorum içime sinmiyor, çocukluğumdan beri tanıdığım bildiğim kasaptan alıp tüketiyoruz o yüzden marketlerden alınan mantı da tüketemiyorum. Bir mezecimiz var orası kıymayı bizim kasaptan alıp yapıyor ondan alıyorum yada “bodrum mantı” var sizin orada var mı bilmiyorum restoran, oranınkine bayılıyorum, dondurulmuş olarak alabiliyoruz, biraz pahalı ama değiyor
Eti ben de almıyorum tavuğu da bazen mecbur kalınca yoksa hepsi kasaptan normalde ama buralarda mantı çok yaygın değil. Hatta ana yemek bile sayılmıyor,tencere yemeği sulu yemek olmasa yemek gözüyle bakmiyorlar. Ben en iyisi evde deneyeyim tekrardan 🩷🙏🏻

Eti ben de almıyorum tavuğu da bazen mecbur kalınca yoksa hepsi kasaptan normalde ama buralarda mantı çok yaygın değil. Hatta ana yemek bile sayılmıyor,tencere yemeği sulu yemek olmasa yemek gözüyle bakmiyorlar. Ben en iyisi evde deneyeyim tekrardan 🩷🙏🏻
Önce büyük deneyin, hamuru kıvamı güzel tutarsa minicik minicik uğraşırsınız

Tarifin var mı peki aslında şu kasnak var ya mantı için, ondan almıştım tek tek kapatmamak için ama pek beceremedim. Eğer ölçülü tarif varsa hiç yok demem 🙃
Ay ben hiç yapmam annem yapar ben sadece koyup kapatırım 🤭 ama ablam unu kepçeyle koyar 1 kepçe 1 beze diye hesaplıyordu. O kasnaktan bizde aldık aşırı kolay ama annem normal mantıyı açtığı gibi ince açmış çok hamur gibi oldu. Bi tık kalın açmak gerekiyormuş onla yapınca

X