Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Yok şart değil ama tavuk yiyen et yemiyor et yiyen öbürünü yemiyor herkes Bi şey seçiyor

Fırında patates tavuk daha mantıklı

Bak o olur

Ya tavuk tercih edin ya et. Böyle iki farklı ana yemeğe gerek yok. Çoğunluğa ayak uydurun, mezelerle falan desteklersiniz sevmeyen onlardan yer. Zaten oruçluyken çok yenmiyor istesen de.

Herkesin damak zevkine göre yapamayız ki et yemeyen yada tavuk yemeyen börek yesin,pilav yesin,çorba içsin .

Yalnız börek varken mantiya gerek yok bence sarma yapacak missiniz yeter o fasulye yerine .
O zaman yoğurtlu çorba
Kıymalı patlıcan
Fırında tavuk patates
Pilav
Sarma
Börek
Salata
Turşu
İçecek
Revani yeterli bence

Ya tavuk tercih edin ya et. Böyle iki farklı ana yemeğe gerek yok. Çoğunluğa ayak uydurun, mezelerle falan desteklersiniz sevmeyen onlardan yer. Zaten oruçluyken çok yenmiyor istesen de.
Ya artık beynim sulandı

Afiyet olsun

Anneciginin ellerine saglik bence harika bir corbaymis buldugumda denerim insallah

ne guzel dogadan toplamak mis gibi biz anca nadiren pazarda bulabiliyoruz tesekkur ederim tarif icin

Anneciginin ellerine saglik bence harika bir corbaymis buldugumda denerim insallah

ne guzel dogadan toplamak mis gibi biz anca nadiren pazarda bulabiliyoruz tesekkur ederim tarif icin
Rica ederim, inşallah deneme fırsatınız olur ve inşallah beğenirsiniz

Sahura kalkamamışım, çocukları da çağıracaktım, nasip değilmiş. Akşam iftara da dışardayız, çocuklara bayramlık almaya gideceğiz, gitmişken de dışarda açarız dedik. Yani bende bugün ne iftar ne sahur, hiç bişey yok. Allah niyetlerimizi kabul etsin, herkese mutlu iftarlar

O zaman yoğurtlu çorba
Kıymalı patlıcan
Fırında tavuk patates
Pilav
Sarma
Börek
Salata
Turşu
İçecek
Revani yeterli bence

Ya artık beynim sulandı
kıymalı patlıcan dediğiniz ali nazik olmalı sanırım bende iftar davetlerimde yaparım genelde o da zaten bir nevi ana yemek gibi bence de fasulye ye hiç gerek yok böyle iyi ama yetiştiremezseniz sarmada fazla yani onuda eleyebilirsiniz

Günaydınlar hanımlar
Bugün en sevdiğim davet günüm o sebeple yemek yapmiyciğim :)
Bu sene iş yerleri haricinde pek davet eden olmadı hep ben çağırırsam ozmn davet oluyor ki bende çalışıyorm yani. O sebeple bende çağırmadım kimseyi. Annemler olsaydı burda onlar davet ederdiler bizi. İftarda toplu kalabalık güzel oluyor

hayırlı sabahlar günaydın, çalışanlara hayırlı işler
sahurda karışık tost, yaprak sarma varıdı yoğurtladım,domates,salatalık peynir ,zeytin ve çay
akşama iftara dünden taze fasulye bide tavuk suyuna tel şehriye çorbası düşünüyorum salata ve erik kompostosu

Herkese kolay gelsin tatlı hanımlar!

Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda!!!

Ben yine yavruyu besleyip uyutup uzandım.

Sağ olsun kayınvalide destekli olduğum için çok işim yok bugün.

Kayınvalide demişken bahçesindeki marullar,taze soğanlar ve rokalar en eğlenceli döneme girdiler. Maşallah o kadar taze ve çok ki! Komşularımıza dağıtıyorum,kardeşime veriyorum evde zaten kocam çok yer! Sizlere de paket yapıp vereyim isterdim açıkçası.

İftar menümüz;
Yoğurtlu buğdaylı ve nohutlu çorba-komşumuz verdi. İş yerinde yemekhanede çok çıkardı. Aklıma geldi. Bir garip oldum…

Etli bezelyeli kerevizli yemek-kocama-kayınvalide verdi.
Salata-az önce yaptım-kocam çok sevinir.

https://www.kadinlarkulubu.com/konu/sade-bulgur-pilavi.1233401/
Bunu yapacağım inşallah.
Bir yerde yemiştim, çok beğenmiştim,tarifini burada buldum. Harika oluyor,tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederiz isabel
Cacık-Bulgurla cacık severiz.
Bol su!!!

Tatlı olarak;
Üstü balkabağı,altı beyaz bir pasta-komşumuz az önce verdi. Harika görünüyor. Tadı da güzeldir bence.

Sahur menümüz;
Kahvaltılıklar.
Su böreği.
bulca arkadaşım,su böreği yorumu istemiştin. Ben beğendim açıkçası. Kocam çok eleştirdi. “İyi ama peyniri az. Şuradan almıştık,o daha güzeldi” deyip durdu. Tamam da orijinal böreklerle kıyaslanmaz ki. Bir de benim beklentim çok yüksek değildi. Ben yedim, gene yerim!

Çay.
Limonata.
Kuruyemişler.
Balkabaklı pastadan da yeriz. Çok koymuş sağ olsun.

Herkesin ellerine sağlık!
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.

Afiyet şifa olsun canım ben de denemek istiyorum bakalım tabi orjinali gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…