Afiyet şifa olsun canım ben de denemek istiyorum bakalım tabi orjinali gibi olmaz
Geçmiş olsun. Allah şifa versinMerhabalar
Bugun evdeki herkes hasta ben de moralsiz olduğumdan yemek yapacak özenecek durumda değilim.
Hastalar var madem
Tavuk suyuna tavuklu şehriye çorbası yapalım
Peynirli-cevizli erişte
Kabak mücveri
Tatlımız yok.
Herkese hayırlı bereketli iftarlar, oruçlarımız makbul, dualarımız kabul olsun inşallah.
Allah razı olsun teşekkür ederimGeçmiş olsun. Allah şifa versin
Geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versinMerhabalar
Bugun evdeki herkes hasta ben de moralsiz olduğumdan yemek yapacak özenecek durumda değilim.
Hastalar var madem
Peynirli-cevizli erişte
Kabak mücveri
Tatlımız yok.
Herkese hayırlı bereketli iftarlar, oruçlarımız makbul, dualarımız kabul olsun inşallah.
Amin inşallah teşekkür ediyorumGeçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin
Çok çok geçmiş olsun inşallah.Merhabalar
Hastalar var madem
Peynirli-cevizli erişte
Kabak mücveri
Tatlımız yok.
Geçmişler olsun inşallah arkadaşım.Selamlar
Ramazan 20 de bitiyor Allah'ın izniyle.
Sabah boğazım şiş uyandım. Adaçayı ile gargara yaptım ama sesim çıkmıyor doğru düzgün. Umuyorum hasta olmam...
Bugün belen tava yapacak kardeşim yanına pirinç pilavı ve yeşil salata.
Çorbayı bilmiyorum.
Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallah. Bugünümüzü aratmasın. Olmayan tüm kardeşlerimize gani gani versin. Merhametiyle sarsın sarmalasın inşallah Amin.
Yalancı keşkek mi?Ne yemek fikri var ne de yapacak hâlim. En yalancisindan bi keşkek yapayım bari
Evet evet çok kolay, benim düğünümde yapılmıştı sabaha kadar karıştırılarak, gel gör ki ben piştikten sonra blender yapınca utanıyorumYalancı keşkek mi?
Kolay mı?
Yalan olunca kolay oluyor ya!
Ben keşkek çok severim. Burada bir restaurantta çok güzel yapıyorlar. Ramazan’da gidemedik malum iftar geç oluyor.
Gebeyken en çok aşerdiğim yemekler keşkek ve pilavdı.
Sağolasın arkadaşımGeçmişler olsun inşallah arkadaşım.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Benim de boğazım acıyor,soğuk bir şey de yiyip içmiyorum anlayamadım.