Selamlar
Ramazan 20 de bitiyor Allah'ın izniyle.
Sabah boğazım şiş uyandım. Adaçayı ile gargara yaptım ama sesim çıkmıyor doğru düzgün. Umuyorum hasta olmam...
Bugün belen tava yapacak kardeşim yanına pirinç pilavı ve yeşil salata.
Çorbayı bilmiyorum.
Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallah. Bugünümüzü aratmasın. Olmayan tüm kardeşlerimize gani gani versin. Merhametiyle sarsın sarmalasın inşallah Amin.
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinGeçmişler olsun inşallah arkadaşım.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Benim de boğazım acıyor,soğuk bir şey de yiyip içmiyorum anlayamadım.
Geçmiş olsun canım faranjit olabilir mi önce boğaz ağrısı ile başlıyor bende öyle başladı iyileşme süresi de uzun sürdü 1 ayı geçti kesin öksürüğü mahvediyor asıl gece uyutmuyor çok şükür geçti şuan inşallah tekrarlamaz.Geçmişler olsun inşallah arkadaşım.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Benim de boğazım acıyor,soğuk bir şey de yiyip içmiyorum anlayamadım.
Geçmiş olsun sadece kulakta sorun varsa tıkanmış olabilir miSağolasın arkadaşımBence mikrobik soğukla ilgili değil kulaklarıma kadar şişlik hissediyorum. Sana da geçmiş olsun
Misafirdi, sonrasında kalanlardı derken Allah bin bereket versin sofra hep çeşitli ve doyurucuydu. Bugün hafif olsun istiyorum.
Yeşil mercimek çorbası
Bol yeşillik salatası
Az cacık ve karpuz kalmıştı onu bitiririz
Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin inşallah
Teşekkür ediyorum, amin inşallahÇok çok geçmiş olsun inşallah.
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Senin de moralini bozan konu hemen çözüme ulaşsın inşallah.
Teşekkür ediyorum Allah razı olsunPinhan geçmiş olsun canım
Sağolasın arkadaşımBence mikrobik soğukla ilgili değil kulaklarıma kadar şişlik hissediyorum. Sana da geçmiş olsun
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Günaydın arkadaşlarım.Geçmiş olsun canım faranjit olabilir mi önce boğaz ağrısı ile başlıyor bende öyle başladı iyileşme süresi de uzun sürdü 1 ayı geçti kesin öksürüğü mahvediyor asıl gece uyutmuyor çok şükür geçti şuan inşallah tekrarlamaz.
yutkunmada zorluk ve yoğun burun akıntısı başladı. sanırım birinden kaptım. sağlık olsun da hemen toparlayalım acil şifalar hepimize.Geçmiş olsun sadece kulakta sorun varsa tıkanmış olabilir mi
çok geçmiş olsun Allah şifalar versinTeşekkür ediyorum, amin inşallah
Evdeki herkes hasta olunca herkese ayrı yetişmeye çalıştım canım sıkıldı,herkes bir köşede yatınca ona bozuktu moralimHamdolsun başka sıkıntımız yok
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun
sizede geçmiş olsun faranjit değildir inşallah bende çok olurum biliyorum zor bi hastalık bide mübarek ramazan oruçluyken dahada zor Allah şifa versin ada çayı baya iyi geliyo boğazlara ballı ve limonluyutkunmada zorluk ve yoğun burun akıntısı başladı. sanırım birinden kaptım. sağlık olsun da hemen toparlayalım acil şifalar hepimize.
Şu ara hemen hemen herkes hasta salgın var yada mevsim gecişi nedeniyle uykusuz kalmamaya çalış dinlenyutkunmada zorluk ve yoğun burun akıntısı başladı. sanırım birinden kaptım. sağlık olsun da hemen toparlayalım acil şifalar hepimize.