- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
Teşekkür ederrim, evimi, huzurumu seviyorum, tipik bir evcimen yengecim şu an aynı pozisyonda oturuyorum ayrıcaSizi görünce bir çift ayak geliyor gözümün önüne
Fotoğrafınız çok ciciydi bana keyif veriyordu böyle oooohhhh evim…huzur…..gibi bi his geliyordu
O kadar açım ki, bence çok uyumluOyy bendevdunden kalma şehriye çorbası pırasa yemeği kiymali pide haşhaşlı şerbetli tatlı var menü çok uyumsuz
Çok güzel sosunu kimisi yoğurtlu yapıyor kimisi salçalı ben salçalı domatesli, sarımsaklı maydanozlu yaparim sosunuben hiç yemedim yapmasınıda bilmem güzelmi okadar
Ben de bilmiyordum, ilk kez burada tarifini görüp denedim hatta. Çok hoşuma gitti, bol soslu yapıyorum ben.ben hiç yemedim yapmasınıda bilmem güzelmi okadar
Ohhhh Allah keyfinizi ziyade etsinTeşekkür ederrim, evimi, huzurumu seviyorum, tipik bir evcimen yengecim şu an aynı pozisyonda oturuyorum ayrıca(ayak demeyin yaa , 41 numaralar, nasıl atmışsam )
Benim de 170 civarı, kurtarıyoruz işte, ama postal falan giyince burnumda kırmızı bir top aramıyor değilimOhhhh Allah keyfinizi ziyade etsin
Yok valla çok ciciydi foto….patik ördüm ben eşime oğluma kendiime .o fotodan tetiklendim.
Boyunuzda uzundur normaldir ayak numaranız diye tahmin ediyorum
Benim boy 161 ayak 39 numara paletimsi
Bugun banada çok uzun geldi. Tüm yemek tariflerini kim ne yiycek ne içecek ararstirir oldumO kadar açım ki, bence çok uyumlu
Ne kusuru canim. Şifa olsun yediklerinGörmemişim canım k.bakma şimdi gördüm
Ben diyetteyim de o yüzden canisi
SağolasınNe kusuru canim. Şifa olsun yediklerin
Az kaldı, son 39 dakikaBugun banada çok uzun geldi. Tüm yemek tariflerini kim ne yiycek ne içecek ararstirir oldum
20 de banaAz kaldı, son 39 dakika(tabi benim bulunduğum yer için )
Çayın yanına da benden sufleİftarlar yapıldıysa herkese benden çay
İftarlar yapıldıysa herkese benden çay
Afiyet şifa olsun arkadaşlar ben de bulaşıkları makineye koydum uzanıyorum makineden ses gelmiyordu bir bakayım dedim sular kesilmişÇayın yanına da benden sufle..Yine kendime hâkim olamadım sufle yapip yedim halbuki pazar günü yemistim
yok canım değilim. marketten aldım peyniri.Vanlı misin
yok canım değilim. marketten aldım peyniri.
SağolAfiyet şifa olsun arkadaşlar ben de bulaşıkları makineye koydum uzanıyorum makineden ses gelmiyordu bir bakayım dedim sular kesilmişçabuk gelir inşallah Su olmayınca çok zor oluyor
Benim gözlerde gidiyorSağolumarım gelir hemen valla susuz çok zor. Ben de uzanma gibi hatayı dün yaptım sahura 15 dk kala uyandım
Migros da görmüştüm ben otlu peynir.Otlu peynirin markette satılacağı ihtimalini düşünmemiştim