Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Günaydın.

Güzel geçtiğine çok sevindim.

Kopya çekip de başarılı olması,heyecanı,gerilnesi ayrıca hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.

Çok da rahat olmasın canım!

Her ikisi için de hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Çok çok mutlu olsunlar inşallah.

Yaa inşallah çok teşekkür ederizz. 🥰

Ya hem yoğurtlu meze hemde börek dediğiniz gibi aklıma geldi ancak misafirlerim borekten yemezler muhtemelen çünkü onlara göre tam iftarlik değil gibi bir de aklıma yoğurtlu meze yerine koz biber salatası geldi ekstra o nasıl olur sizce veya yoğurtlu meze sizce ne ekleyin ayran var diye ondan vazgecmistim

Cevizli kabak-havuç tarator yapabilirsiniz, kolay ve lezzetli. Yani genel olarak yoğurtlu ferah bir meze eksikliği var menünüzde, damak zevkine göre değişir tabi ama ben sofrada bol meze sevenlerdenim.

Günaydın😊 yok daha dogum gerceklesmedi en az iki haftamiz daha var. Bu arada oruclarima devam ediyorum cok rahat bir sekilde hem de hic etkilemedi olumsuz acidan 🥰
maşallah size orucunuzu tutuyosunuz ne mutlu Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeğinize kavuşmayı nasip etsin benimde kızım doğum yaptı 23 ocakta bi torunum var çok tatlı kuzum benim :anne:

Ben de “diyor evde sıkılırım.
Hemen bakıcı ya da kreş ayarlarız. Aman nasıl bebe ile ilgilenirim? Ayyy bana çok uzak bu işler” derken kendimi bebemi banyoda her gün yıkarken buldum…

Sıkıldım mı?
Asla!!!

Şükürler olsun inşallah bugünlerimize…
bizde bu günlerin hayalini kuruyoruz ..
inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder isteyen herkese :KK200:
yavruna da sağlık, sıhhat versin mevlam :dua::KK36:

Ya hem yoğurtlu meze hemde börek dediğiniz gibi aklıma geldi ancak misafirlerim borekten yemezler muhtemelen çünkü onlara göre tam iftarlik değil gibi bir de aklıma yoğurtlu meze yerine koz biber salatası geldi ekstra o nasıl olur sizce veya yoğurtlu meze sizce ne ekleyin ayran var diye ondan vazgecmistim
Bence fellah köfteyi eleyin derim fellah köfte bana göre ana yemek.

Köz patlıcan ve köz biber salatası yapabilirsiniz,içine kuru soğan, sarımsak maydanoz domates bunları küp küp doğrayın,tuz,sumak,kuru nane,biraz limon suyu, seviyorsanız azıcık nar ekşisi ve zeytinyağı ekleyip karıştırın, domates,soğan,sarımsak kozlenmiyor çok lezzetli oluyor ekşili.

bizde bu günlerin hayalini kuruyoruz ..
inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder isteyen herkese :KK200:
yavruna da sağlık, sıhhat versin mevlam :dua::KK36:
Amin inşallah canım. Allahım razı olsun inşallah.

Allahım tüm yavrulara sağlık mutluluk versin inşallah.

Büyük Rabbim sana ve senin gibi evlat isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en yakın zamanda. Burada mutlulukla anlatacağın günleri görelim inşallah. Uyku saatlerini,mama saatlerini takip ettiğin,ek gıdaları araştırdığın,ayına/yaşına göre kıyafet baktığın günleri nasip etsin inşallah.

Allahım en yakın zamanda gönlüne göre versin inşallah canım benim.

Kocaman sarılıyorum sana.

X